Köttgryta!

Idag blev det köttgryta till middag, smaskens!
Kokta morötter, lök och stekta squashringar.

 

Till er som undrat "hur stora portioner jag äter" - så ser ni en helbild till höger.. Ser kanske lite fattigt ut, men ska försöka bättra mig på att visa er "helbilder" på mina middagar, i framtiden.


En annan fråga som dyker upp rätt ofta är "kan inte du berätta vad du äter på en hel dag" - så, det tänkte jag äntligen ta tag i och skriva om nu. Varsegoda!



Frukost kring o6.oo - En liten skål yoghurt med egengjord nötblandning (lite olika, just nu har jag naturella cashewnötter, linfrön, hackad sötmandel och kokos) Ibland lyxar jag till det med några tinade hallon :p


Mellanmål kring 11.oo : Tar en frukt, en bit brieost eller ett kokt ägg i bästa fall...

Lunch: Jag är värdelös på att laga lunch till mig själv, så oftast äter jag ingen lunch alls (dumt, jag vet!) Då jag väl äter blir det lax med coleslaw, en omelett eller en god sallad.


Middag, normalt kring 16-17 tiden : Samma som resten av familjen, men väljer någon form av grönsaker till istället för pasta, ris, potatis osv.. Ex: Spaghetti och rårivna morötter, kött och ungsstekta rotfrukter... (fler bilder på middagar hittar ni under kategorin "GI mat & recept" - till vänster, i menyn)   


Kvällsmat kring 19-20 tiden : Ett kokt ägg, en liten skål yoghurt, en frukt...



Kan tillägga att jag också mumsar i mig ca 2 rutor mörk (minst 70%) choklad varje dag. Ett måste till kaffet! :)




Detta är hur JAG äter och jag är absolut ingen GI-guru av något slag. Men, det funkar på mig och min kropp.. Visst, jag VET att jag skulle ätit lunch och kanske nåt mellis till - men så länge jag inte blir vrålhungrig eller frossar i mig mat vid middagen så ser jag ingen anledning till det. Sen får folk säga och tycka vad det vill. Faktiskt.

Fler frågor? Bring it to me! :p

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


emelie

Kan du inte lägga ut lite fler recept???

2009-09-17 | 07:16:50