Ninni fick träffa sin idol - Linus Svenning


 
Ninni har fått träffa, prata med, lyssna på irl, krama om sin stora idol just nu; Linus Svenning. Gissa om det var total lycka! Efter vi väääääntat och trängts för att se honom spela så var det dags att köa (huuuur länge som helst!) för att få en kram och en autograf. Puh! Vad gör man inte för sina ungar... En aning blyg Ninni som mötte Linus tillslut, och en mamma som inte alls hann med med kameran - men några bilder blev det ju allt..  ♥
 
 
Ninni sa att bla att "det här dagen kommer jag aaaaaldrig att glömma mamma, gud vad jag blev tok-lycklig nu". Tror hon fortfarande är kvar i lyckobubblan för både grannarna och mormor och morfar har redan fått höra om daten med Linus, och tagit del av fotografierna och autografen... och på tisdag visar hon upp autografen och bildbevisen för skolkompisarna... Stolt tjej.
 
 
Underbara unge.

Välkommen till världen, lilla Loke ♥

 
Vem döljde sig i magen....?

 
 
Åh så var finaste vännernas lilla tillskott äntligen född, det blev en liten Loke ♥
(... och japp, jag har redan fått bebisgosa... Mys!)
 

Nya dörrar

 
Det har varit tyst på bloggen av flera anledningar, men främst på grund av tidsbrist och prioriteringar. Jag hinner helt enkelt inte med! Hur som helst så är den ju i alla fall inte nedlagd helt och hållet i alla fall :)
I helgen beställde vi nya ytterdörrar till huset. Kommer bli som på bilderna, vita till vårt mörk antracitgråa hus. Fick bli modellen ovan, med fönster i, till själva entren och sedan den nästan släta modellen nedan till dörren som leder ut mot altanen, från köket ....
 
Ett avlångt fönster i dörren fick det bli. Ni som känner mig väl vet att jag var mer inne på att ha 3st runda fönster, men då vi inte var riktigt överrens om den delen så vann min andra hälft med sitt förslag. Bra argument, mer ljusinsläpp i hallen, bättre pris och med ett surr om att det skulle bli för mycket "funkisstuk" på vår villa annars. Blir säkert kanon!  
Däremot är det ju inte helt gratis att köpa nya ytterdörrar, jisses. Väntetiden på leverans skojar man inte heller bort direkt, 6 veckor. Minst! Då eftersom vi (såklart) hade specialmått på vår ena dörr som därför fick specialbeställas (=ännu dyrare) Men åh vad jag längtar. Kommer bli så fint så..