NÅN som har en Gina Tricot affär i närheten? *jag efterlyser*

Och som skulle vilja göra mig en STOOOOR tjänst??


Det är nämligen en klänning jag hittat där, som jag bara ääääälskar! Har redan en men vill ha nån mer i annan färg. Och eftersom jag bor i lilla Karlskrona, så har de inte några andra (som alltid!) Har nu googlat runt o sett en massa fina färger... Varför bor man inte i en större stad, med mer utbud?


Så finns där nån underbart snäll person som vill hjälpa mig att få tag i en, snälla maila mig ([email protected]) eller skriv en komentar med mailadress under detta inlägget - så berättar jag mer! Åh vad jag hoppas nån vill hjälpa mig!

* näe, den finns ju inte i deras webshop heller! *morr



Köksbordet är numera framplockat igen, likaså stolarna. Diskmaskinen och köksblandaren är inkopplade. Skönt. Jag har också satt upp gardinstången och gardinerna och satt lite fina blommor i fönstret. Det börjar se riktigt hemtrevligt ut, tycker ni inte? (... tur ni inte ser resten av köket = bombnedslag!) :P







Åh, snart är det påsk! Och våren närmar sig.... Hur underbart som helst ju! :)


Ikväll, när Ninni lagt sig, ska jag ta ett lååångt bad. Ett bad med tända ljus, full bodyscrub, ansiktsmask och hårinpackning. Åh vad jag längtar! Bara en timme kvar ... typ :P 


Nu ska vi äta lite kvällsmat. Hoj sålänge!  

Tack snälla ni

För era underbara komentarer. Kul att få läsa lite om vilka NI är också :) Ni, som inte brukar komentera. Jättekul!


Jag svarar på era komentarer lite senare, just nu är det fullt upp inför dagislämning. Fredrik kom hem i morse, tog en dusch och gick och la sig. Lyx på hög nivå om ni frågar mig. 


Men som sagt. Dagis väntar! 

Ni kanske inte ser så stor skillnad men...

... vi har faktiskt hunnit med en hel del i köket idag!

Golvet är klart och vi har börjat sätta in en massa inredning, hyllplan, trådbackar osv. Det tar en himla tid alltså, men nu är vi nästan klara även med det. Härligt nog!

I morgon kommer ev VVS:aren och dagen efter (?) även elektrikern. Kanon det också. Men, kyl & frys samt spis funkar ju redan, så i morgon kan vi nog plocka fram köksbordet och stolarna igen. Ska bli underbart att kunna sitta vid ett bord och äta igen, tro det eller ej så är det minsann ingen hit att äta framför tv:n för jämnan :P



Välkomna in :)







Näe det blir faktiskt ruskigt fint! :)



Kl 19.45 ikväll (!) fick jag reda på att Fredrik jobbar natt i dag igen, trots han lovade att "jag kan ta barnen inatt så du får sova". Tack, för ingenting! Skiter i vilket numera, orka bry mig längre. Skiter i att du läser detta Fredrik (för det vet jag att du gör!) men ärligt talat, tycker du själv att det är schysst??

Näe, är på ruskigt dåligt humör.. Hade varit kul om man kunnat vara en familj. Just nu är det jag och barnen... och sen Fredrik.


Men vad säger ni? Att inte JAG tar bilen nu, och lämnar allt i sticket? Önskar ibland att jag gjorde det, så han fick känna hur det känns.. men, har inte hjärta nog att göra det.... tyvär....


Han säger att han inte "kan" tacka nej, att han inte "gillar" att jobba natt och att han "försökt" säga "nej". Men, att han ändå är "tvungen".

Men hörrni, vad tror ni händer om jag bestämmer mig för att han måste flytta här ifrån ett tag, för att inse? Hur löser han situationen då, när han har barnen ensam...? För enligt honom "går" det ju inte att tacka nej! Tror bara det e skitsnack hela högen...




Nehepps nog med bitterheter för idag. Blir en tidig kväll för min del, så jag pallar ännu en natt... där jag får palla mig upp ca var 3:e timme. Det tar på krafterna. Men jag härdar ut, det man inte dör av blir man ju starkare av - is`nt that right?  ;)



GodNatt alla vänliga själar som läser detta. Vilka är ni, egentligen? *nyfiken*


kramar på er i alla fall!

Barnens outfit, i brist på annat :P

Slänger för ovanlighetens skull in en barnens outfit, i brist på annat :P



Ninni har mina egna favvobrallor på sig idag. Rosa NovaStar byxor med brun mudd. Samt en kortärmad tröja med djur på från Lindex..


... är dom inte underbara? Eftersom jag inte är speciellt förtjust att sätta jeans på mina barn så är dessa perfekta, i mjukt, tunnt, skönt tyg. Och så är dom rosa, säger väl allt huh ;)



Neo har en långärmad body från Åhlens faktiskt... och brallor & strumpor från vårt allas kära Lindex :)



Jag sa ju att han var en solstråle, vår lilla prins! :D


Onödigt inlägg? Javisst!

STOLT, men Uttråkad!

Vinnaren i påsktävlingen blev LINN - stort grattis!



För att tala klarspråk så, idag bajsade Ninni på TOAN för första gången i sitt liv. Och som mamma kan jag nog inte bli stoltare! Eftersom både morfar och "byggmästaren" klev innanför dörren just i det ögonblicket som det "plumsade"
- så har jag till och med vittnen! :P Ytterligare pengar i stumpans spargris, både från mamma & från morfar.

Bra beteende ska belönas, och just nu är "att stoppa pengar i den hungriga spargrisen, det roligaste som finns", för vår allas lilla Ninninus ♥



Fredrik ligger och sover efter att ha jobbat natt, i köket läggs golvet klart av barnens morfar och "byggmästaren" och i vardagsrummet sitter vi. Jag, Ninni & Neo. Ninni kollar på bompa/matar dockan med välle/ dansar till musik... och på golvet sitter Neo i sin babysitter och skrattar åt sin syster. Han är verkligen en solstråle, vår lilla Neo. Så nöjd med livet...


Händer verkligen inte mycket idag. Tråkigt väder, grått & trist, och regn droppar från tunga moln titt som tätt.. & jag är uttråkad!



Vad gör man en sån här dag?


I vanliga fall hade jag nog valt att baka något ihop med Ninni, men eftersom köket inte är klart är det struket från listan. Rita & att leka med lera är redan gjort.... Förslag, nån?

VINN 200 KR i presentkort!!



Klicka på bilden för att komma till Minifolk eller klicka HÄR

Ser ni framstegen? :)

Nu är så gott som alla luckor på plats också. Det ska visserligen upp ett par till, men efter gårdagen är i alla fall majoriteten uppsatta. Längst bort i högskåpet blir det ett urdragbart "städskåp"... och det skåpet som inte har någon lucka - men lådor - blir det ett utdrags-skafferi. Ska bli härligt att "slippa leta efter ingredienser långt bak i skåpet, bakom allt annat..."




"städskåpet"


Här ska diskmaskin och spisen in.. :)



Och här har ni platsen "mittemot köket". Det blir som ett matchande skrivbord med ytterligare förvaring :) 

Här kan ungarna sitta och rita, medan mamma lagar mat.... typ? hihi 



Golvet började läggas igår, men hanns inte klart. Det ser väldigt "gula" ut, de ljusa plattorna, men de skulle tydligen försvinna framöver... Tydligen färgar linoljan ,som är på plattan, av sig på ljusa färger... Hoppas dom har rätt annars får vi reklamera - för sånna gula plattor vill jag ju inte ha....! Annars blir det kanonsnyggt, verkligen!! :D

Läggdax

Ska bara ta en dusch sen ska jag gå och lägga mig. Fredrik skulle tydligen jobba natt i natt så han sover redan. Suck. Hatar när han jobbar natt!

Aja. Har hållt på med köket hela dagen, bild på det får ni i morgon så fort jag vaknat.


Nu stupar jag i säng inom några minuter, dötrött!


GodNatt

Köket igen dåra :)

Vi gör framsteg, så här kommer ytterligare en uppdatering på köksfronten. Kaklet är nu satt och vet ni? Det blev mycket bättre än jag ens trott! Underbart fint, frächt lixom... :)




Eller vad säger ni?

Ninni trampade på nåt och fick "ajaj, dumma!" i foten. Då hjälper det att blåsa lite, sen är det över :)

Wiii


Idag så läggs golvet också. Ska bli SÅÅÅ spännande! Det blir rutorna, efter mycket om och men.. Har diskuterat det flitigt men "byggmästaren" själv har lagt fram en massa bra "poänger", som gör att vi ändå väljer rutorna.. Så, snart är det dax att "flytta in i köket igen" - kommer bli UNDERBART! :D

Shopping!

I dag har vi shoppat lite kläder till barnen. För en gångs skull fick jag med mig Fredrik ;) så han fick välja....


Blev en "Drama Queen" - tröja från Stardust till vår lilla dam... Superfin!

En bodysuit med shegivara, också från Stardust, till Neo...

.... och en body suit till till Neo, med Cowboysare på från Hugin & Mugin...

..och sist men inte minst, en Metallica T-shirt från Sporteaze, till Neo - för det tyckte pappa att "han BARA MÅSTE ha!" :D

Tradera

Sålde två klädpaket på tradera för ett par dagar sen. Ett "tjejpaket" och ett "killpaket".  Valde att skicka med DHL eftersom de hade 50 % på fraktkostnaderna - inkl emballage. Packade ner kläderna i lådorna jag hämtat ut och Fredrik åkte iväg och lämnade in dom.

Dagen efter får jag ett samtal från en av köparna; "eh, jag fick ett paket med tjejkläder.... det måste blivit något fel"


SUUUUUCK!! Då har de på inlämningstället FÖRVÄXLAT adresslapparna! Eftersom vi skickade med DHL är det nämligen de på inlämningsstället som klistrar på adresslapparna på paketen.... Så, nu är det ett farligt ringande hitan och ditan. Både till DHL och till inlämningsstället. Suck, suck & dubbelsuck! 


Såklart är det ingen av oss som vill betala ytterligare fraktkostnader - som nu ligger på det dubbla igen, minsta paketet går på lite över 100-lappen - så det är bara till att vänta på att de ringer mig. Hoppas det sker idag, så jag får det ur världen! 

Fast, jag har i alla fall lagt ut en massa kläder på tradera nu i morse. Rensade nämligen ur Neos garderob igår och OJ, han har ju knappt några kläder kvar! (jo, några ligger ju såklart i tvätten också... men ändå..!) 

Kanon att man kan tjäna sig en hacka på köpet ju :P Har mest lagt ut märkeskläder som MOLO, POP, HJORT, KiK*KiD, BAMSE, DADA..... mm Och de brukar ju gå för lite pengar... Även denna gången hoppas jag ;)
 

Nu är det dax att äta frukost. Klockan 10.oo har Fredrik FINAL:en i Guitar Hero tuneringen han var med - och gick vidare - i för två veckor sen. Man kan ju alltid hoppas han vinner, så håll era tummar nu  :) 


Vid 15.oo åker vi till Ryd för att gå på KALAS. Fredrik syster fyller år och vi är bjudna. 


Så, det är minsann full rulle idag också :)  

Köket just nu!

Det går framåt minsann. Såhär ser vårt kök ut just nu:


Alla skåp är på plats & micron är uppe...

Såhär ser det ut mittemot köksdelen... ser kanske konstigt ut just nu, men oj så fint det kommer bli

- ni ska få se! :D

*berättar inte mer ingående förren det finns bildbevis :P



Så, nu är det film som gäller. Yes Man. Hoppas den är bra!


Hörs imorrn!

Jakten på kråkor...

... ja det första jag fick göra när vi steg upp i morse, var att gå på kråk-jakt.

Nu menar jag alltså inte kråk - som i svart fågel - utan kråk - som i snor-kråk. För det var värst vad barnen var snoriga i morse :) Men nu är det fina fisken igen och de har fått luftvägarna fria...  



Min fiiiiina lilleman i sin fiiiiina Puma - dress!


Min lilla Charmknutte

Och så en bild till, bara för att han är så fin :P


Ninni är en riktigt liten busfia numera, som bara älskar att spela pajas! Grimaser är numera vardagsmat för oss i familjen, oftast går det inte att hålla sig för skratt - och då blir det ju ÄNNU roligare att fortsätta grimasera.... Tok!


Nu är Ninni nästan helt Bajs-blöjfri, utan att vi ens "kämpat" för att få henne det. Vi har bestämt att vi ska vänta till sommaren, innan vi tar tag i det "på riktigt". Men som sagt, bajsa gör hon till 98 % på pottan, men det går trögare med kisseriet.

Kul att se henne så stolt när hon lyckats på pottan, då får hon en peng av oss som hon får stoppa i sin hungriga spargris! Och när morfar hör hur duktig Ninni varit, får hon oftast ytterligare en peng.


Synd att en annan inte får det varje gång ;)

Jag hinner/orkar inte!

Bloggen hamnar lite åt sidan nu... jag har varken tid eller ork att blogga när det väl blir en lugn stund över. Förhoppningsvis blir det lugnare framöver ;)


Såhär ser vårt kök ut, typ. Fast nu är även kaklet borta... Så, det är på gång!



Min farmor och hennes man kom hit idag, från Helsingborg, eftersom BG lovat att hjälpa oss med köket - han kan allt inom just köksrenoveringar och det känns så tryggt - och tacksamt - att de ska spendera ett par dagar här... Tack!



Farmor och hennes man har också en supergo liten vovvsing som Ninni bara ääälskar! En massa kramar dom emellan blir det. Härligt att se!



Annars har jag varit inne i stan idag. Mötte Ida i stan och det blev lite småshoppande, innan vi slutligen satte oss på ett fik och fikade. Supermys att få snacka av sig lite i lugn och ro :)



Nu ska jag snart iväg och simma. Det blev aldrig det igår, det blev ett spontant biobesök istället, "Män som hatar kvinnor". Så, idag måste jag - trots att jag knappt orkar hålla ögonen öppna - till simhallen för att röra på fläsket lite :P 


Jag vet en som kommer somna gott i natt i alla fall - JAG! 


Så snälla, ha lite överseende med den dåliga uppdateringen. I`ll be back! :) 

Dagis nästa!

Äntligen ska Ninni få gå till dagis, efter att fått stanna hemma i över 14 dagar pga diverse sjukdomar. Hon är lyrisk, springer runt o skriker "loooligt dagis!" Känns bra! :)

* min fina, glada, galna lilla Ninninus


Min pappa är redan här och har börjat riva upp golvet och efter frukost (när det nu än är?) så kommer elektrikern också. Här går det undan.


Vid 10.oo kommer Stephanie hit för att kolla in den nya leveransen som kom igår, sen ska vi fixa och trixa lite till på webshoppen. Det är minsann mycket som ligger bakom, mycket mer jobb än vad man tror.


Annars blir dagen lugn. Hämtar hem Ninni vid 14.oo igen och sen är det nästan dags att börja med maten, eftersom Fredrik börjar - och slutar - tidigt idag.


I kväll ska jag gå och simma och sola igen. Underbart! Ska sätta det i system, för jag blir SÅ mycket gladare och piggare om jag får lite "egentid" i veckan -. som jag dessutom spenderar på att "bränna kalorier". Inte dumt alls faktiskt! :)


Och i kväll har jag lyckats få med mig två tjejkompisar också.. Wi, va kul! Ska bli skönt att få snacka av sig lite med tjejerna..



Så, uppdatering kommer framöver... också med en ny tävling. Så håll ögonen öppna! (och glöm inte anmäla er till mina andra två - där man kan vinna ett namnhalsband och påsk kaffe/te)


Ha en underbar morgon sålänge!

Det nya köket är på plats... typ :P

Ja, inte på plats som i PÅ PLATS. Utan som i "kartonger på plats i våran trappuppgång" :)
 

Ja, det är väl bara till att hugga i och börja montera - imorgon! :P

Diskmaskin och fläkt med inbyggd micro...

Högskåpen....


Så, nu sätter det snart igång på riktigt minsann! Jättekul ska det bli..



Fick också en leverans till företaget, Haileys, idag. Woohooo va kul! :) Nu är det minsann snart dags att öppna upp vår webbutik, åh så spännande hihi


* paketet *


Nu har jag precis nattat båda barnen och Fredrik målar taket i köket en gång till - det blir superfint! Tänk egentligen vad lite färg kan göra va....

När Fredrik är klar ska vi ta o pusta ut i soffan, framför Schindlers List. Har aldrig sett den innan och Fredrik nästintill tvingar mig att se den, men hey! Jag får väl ge den en chans i alla fall....


Nån som sett den? Bra/dålig film enligt dig? :)

Det går mot vår, mina vänner..

I morse kom mormor hit för att passa Ninni medan jag och Neo traskade bort till BVC.


Neo fick två sprutor, en i varje lår, och han var SÅ duktig och sa inte ett knyst. Min fina lilla kille, som numera ligger över kurvan i bvc - boken gällande vikt,längd och huvudomfång. Nu väger våran stora kille 8190 och är 68 cm lång.

"han har nog fått pappas gener", sa sköterskan :)



Ninni & mormor mötte oss på uppfarten och hela förmiddagen har spenderats utomhus i solen. Jag fixade kaffe och glass, som vi fikade i oss sittandes på bänken i trädgården. Mysigt värre, och idag har det faktiskt varit riktigt varmt ute!

Neo var också med såklart :)

Ninni lekte med pulkan... Hon hittade en massa sniglar som skulle åka med :)

Och Pippi och dockvagnen var också med ute!
 

Superhärligt att det börjar gå mot vår. Tänk, va skönt när man slipper alla dessa kläder! Längtar tills man bara kan öppna dörren så att barnen kan springa ut barfota.... Åh, jag vill ha sommar NU! :P

Köksrenovering pågår :)

Hade en super rolig kväll igår. God mat, dricka och underbart sällskap. Följde även med ut på puben sen och oj va kul att få dansa av sig lite :) Tog taxi hem eftersom jag är för feg för att åka nattbuss, man vet aldrig bland massa fullisar :P , och var hemma lite innan klockan 04.oo - då jag deckade i sängen direkt! 


Stort tack till alla som var med igår! Jag hade underbart kul!


I morse tog Fredrik hand om barnen så att jag fick sova vidare, skööönt. Sen har dagen rullat på i en farlig fart och trots att huvudet kännts tungt har jag ändå hunnit med en hel del.  


Min pappa kom hit i eftermiddags och vi beslutade oss för att riva ut de flesta köksskåpen. Kul att renoveringen är igång! Vi tog också upp en bit av golvmattan som ligger där nu, och det ser faktiskt ut att vara riktigt fint trägolv. Så, det mmåste vi kolla in lite närmare.

Eftersom Fredrik målade taket nu ikväll så tog vi inte bort mattan idag, tråkigt om det hade kommit färgstänk på trägolvet.


Ninni var också med och hjälpte till! Men att leka tittut med hjälp av köksdörren var nog absolut det roligaste! :)


Nu ska vi kolla på film, jag & Fredrik, och sen blir det en tidig kväll för mig i alla fall.


I morgon ska Neo få sin 5-månaders spruta kl 9.40. Min mamma kommer hit till dess så att storasyster kan få stanna hemma och busa istället. I morgon kommer också det nya köket att levereras, nån gång mellan 8.oo - 17.oo ?

Låter ju helknäppt att säga så! De kunde ju lika gärna inte sagt nån tid alls..... right?



Ha en underbar kväll och miljoner tack för komentarerna i nedanstående inlägg
- ni är världens bästa läsare!



*kramar till er från mig

På G

Hinner inte ladda upp nån mer bild än dessa... så.... ha de så bra ikväll - för det ska jag! :D




Full rulle!

Full rulle men nu sover barnen så jag passar på att sätta mig här en snabbis.


Vi har spenderat förmiddagen utomhus, jag och barnen. Fredrik är som sagt i Växjö. Gick förbi Amiralen där vi strosade in på diverse affärer. Hittade mig en jättesöt rosa topp som jag ska ha på mig ikväll. Ska ju på kompisdejt med mina underbart fina kompisar. Fick nyss ett sms, tydligen bjuds det på tacos också. Lyx! :)


Så det ska verkligen bli skoj! Får se om jag följer med gänget ut på puben sen, annars beger jag mig hemåt i skaplig tid. Vet inte om jag pallar vara ute och slira halva natten? Energin är ju inte riktigt densamma som förr :P Haha, va gammal jag lät där, men ja ni fattar nog... Med två ungar i huset är det inte så lätt att sova bort halva dagen, näe gud vilken ångest det skulle framkalla - i alla fall om man, som vi, är vana vid att gå upp kl 05/06.oo på morron.

S pratade nåt om att de ändå skulle lyckas övertala mig att hänga med.... Vet hon nåt som inte jag vet? hihi äh vi får se helt enkelt. Ska i alla fall bli sååå kul! (sa jag att det ska bli skoj?) ;)



Hm. Annars så bjöd gårkvällen på supermysigt sällskap och hyfsad god mat. Restaurangen i sig var supermys, men servicen kunde de gott bättrat på. Lika så maten samt utbudet på menyn. Men, vi hade en kanonkväll och våra kids skötte sig exemplariskt! Så duktiga de är, mina små ♥


Nehepp nu ska jag passa på att måla mina naglar, innan barnen är uppe och springer igen. Försöker hinna med en uppdatering till innan jag går hemifrån - kanske på kvällens outfit?

Fullspäckad förmiddag ihop med Steph!

Stephanie kom hit vid 9.3o i morse och vi började gå igenom alla priser på webshopen, samt att göra en sista beställning innan vi öppnar upp butiken. Vi har planerat i vi ska kunna öppna i April, hoppas vi kan lyckas hålla tidsplanen bara :) Vill öppna NU juuu! hihi


I alla fall. Vi hann busa med barnen en massa också.. och sen var vi ute och gick en sväng, innan vi slutligen handlade lite för att göra en smaskig lunch. Det fick bli krispig sallad, fullkornsfrallor, vatten att dricka och jordgubbar till efterrätt. Mums, jag äääälskar verkligen jordgubbar! :P 


Ledsen att bilden blev så mörk..

Muuuuuums!!


Slänger in en bild på min lilla förvånade lilleman som låg och drog sig på täcket en stund i morse. Så söt,så söt!



Vid 18.oo ska vi möta upp mina föräldrar, som bjudit med oss på restaurang. Mys! Lillebror och hans tjej ska också hänga på.. Ska bli riktigt kul. Skönt att komma hemifrån lite, skönt att slippa laga mat & att diska. Ska bli kul att se hur ungarna sköter sig, men förhoppningsvis går det bra :)


I morgon ska Fredrik till Växjö med sitt jobb, på nån utbildningsgrejs. 06.15 skulle dom visst hämta upp honom och han skulle vara hemma vid 16.30. Så, då är jag också själv hemma med barnen. Funderar på att göra nåt kul, men vad?? Tips tas tacksamt emot! 


Sen på kvällen ska jag möta upp några kompisar, för en riktig kompis-kväll. Ska bli underbart, jag känner verkligen att jag behöver det. Ladda med lite ny energi och sådär, ja ni vet? Bara vara Lina :)

Färdigmålat för idag

Nu har jag spenderat största delen av kvällen, i köket. Har målat fönsterkarmen och alla dörrfoder i vit lackfärg. Har också målat taklisterna samt hörnen, med pensel, ytterligare en gång. Och nu får det vara nog minsann. Orkar inte mer ikväll :P


Så, nu blir det lite TV-tittande för min del. Glöm inte bort att anmäla er till mina två tävlingar, som ni hittar i vänsterspalten

- och hörrni! Nu ligger receptet på "frukost muffinsarna" uppe. Enjoy! :)



* kramar


PS Förresten! Är det nån som komenterat min blogg, som jag inte svarat på på länge så är det för att er webbadress inte funkat. "Gela" - du är en av dom! *om du nu ser detta :P Så, skicka gärna den igen så jag hittar in till er :)

Resultatet denna vecka

Nu kommer här resultatet för denna veckan, - 0,5 kg.


Eftersom detta är utan nån långpromenad över huvudtaget (pga sjukdomar) så är jag kanonnöjd! :) Sist gick det ju på + och där vill jag ju inte hamna... ett minus är ju alltid ett minus, i alla fall.. även om det är litet menar jag :)


Så, nu har jag gått ner 11 kg prick - totalt. Ofattbart egentligen. Och mer ska det bli! :)


Jag tar hela viktresan i lugnt tempo, för en gångs skull så tappar jag inte hoppet (änsålänge iaf!) och jag är faktiskt ganska OK med att det får ta ett tag, innan jag slutligen - och förhoppningsvis - når mitt mål. Jodå, för även jag har ett "slutgiltligt mål" - fast hur många KG det är kvar dit tänker jag inte avslöja. Men som sagt, det är en rejäl bit kvar...


Det vankas GI- frukost!

Jajamensan nu har jag och Ninni "bakat" frukost. Testade att göra frukostmuffins, ett recept jag fått från Emelie.. och just nu står de i ugnen. Ska bli så spännande att smaka, cant wait! Magen kurrar.... :)


Förresten så kommer det en uppdatering på vikten lite senare, har ju inte hunnit med att blogga om det denna veckan. Så håll ut bara så kommer det snart ett inlägg om det.



Nä, nu måste muffinsen vara klara. Jag är hungrig!






Receptet e som följer:

Ingredienser:
Smet
5 ägg
½-1 dl riven ost
½ dl grädde
Svartpeppar

Tillbehör:
Bacon, broccoli, salami, champinjoner, skinka, kyckling.. Ja, man kan ha vad som helst i stort sätt.


Mina muffins fyllde jag med skinka & broccoli!
*
serverades med gurktärningar och stänger av krispig gul paprika


Gör såhär:
Blanda ägg, grädde, ost och peppar i en bunke. Blanda ner dom tillbehör du vill ha.
Häll sedan smeten i muffinsformar eller nåt liknade. In i ugnen i ca 20 minuter på 175 grader.


Lätt som en plätt &
Underbart gott!

Morgonen; just NU

Ninni har precis ätit lite yoghurt & flingor och sitter nu i soffan och tittar på bolibompa, men sina blinkande kaninöron på huvudet. Synd man inte ser "blinkandet", är faktiskt jättefint hihi


Min fina stumpa!


Ögoninflammationen håller i sig, som ni kanske ser, fast det är betydligt bättre idag. Skönt!



Och lilleman ligger i babysittern och filurar :)



Igår var jag som sagt och simmade, var hemma 21.55 för att vara exakt. Simmade i 50 minuter och sen blev det 20 min solariesol innan jag slutligen hoppade in i duschen och sedan bastun - underbart! Så det lär bli fler besök på simhallen i framtiden, det är en sak som är säker! :) 

Idag kom paket nr 2 :)

Och se så fina kläder de innehöll!




Till Neo såklart!


Och till Ninni!


Jättefina kläder med superfint sytt tryck! Dessa finns att beställa på www.minifolk.se - för er som är intresserade!




Vet ni vad? Klockan 2o.oo är det jag som hoppar i badkläderna för att gå och simma i simhallen. Jovisst! Tänka sig... Jag har beslutat mig för att gå helt själv. Känns som jag kommer få ut mest då :P Man måste ju sätta lite press på sig själv ju.. och som motions-belöning blir det 20 min solning uppepå det. Härligt! :) 



Så, mellan 20.oo-22.oo blir det bad i simhallen. Mys! 


Nu ska jag in och måla väggarna i köket en andra gång, det lär jag ju hinna innan jag ska bege mig iväg. 


Kram på er alla!  

Mysmorgon!

I dag har vi haft en riktig mysmorgon. Ja, nu är det i princip förmiddag hos oss.. är man uppe lite över o5.oo så blir det ju så. Dagen blir otroligt lång och man hinner en massa. Om man har tur :)


Vår morgon spenderades med frukost vid tv-bordet (målade ju köket igår) och på en filt på golvet, med massa roliga leksaker och massa gos & mys.


Neo är på väg framåt, oj så gärna han vill! Han sprattlar som en fisk på land när han hamnar på mage. Ser småkul ut samtidigt som man vill "sätta upp fötterna" åt honom så han kommer iväg ;) Men, han ska ju självklart få komma på hur man gör själv. Men det dröjer nog inte länge till skulle jag tro, 5 månader nu den 21 - hua vad tiden går fort!


Han har fått på sig finfina kläder idag, Neo-mannen. Mysiga brallor från Rockefella...
Köpta i den "nya" butiken Rocka by baby  / Riksvägen 36 Lyckeby 

Superfina!

... samt en dötuff body från HatleyMin finfina kille!  

*
som blir matad av Ninni... men dockans nappflaska. Men, snäll som han är låter han syrran hållas :P

.. som numera också greppar och stoppar i munnen. Allt, allt, allt ska smakas på. Helt otroligt vad dom utvecklas, de små.


Nu ska vi snart gå ut och gå en sväng. Jag ska bara ge Neo lite mat först. Ninnis ögoninflammation sitter fortfarande i, men hon är ändå pigg och full av bus. Så, jag känner att vi måste få lite friskluft idag. Och så Ninni får springa av sig lite :)


Hörs sen...

Jisses vilken skillnad! :P

Nu är det färdigmålat för ikväll, nästan 3 timmar tog det. Gick ändå hyfsat snabbt, om man tänker på att alla lister och runt kontakter o dyl målades med pensel. Det som tar tid ju!


En jäkla skillnad blev det! När ni ser bilderna får ni tänka på att den färgen som inte är målad, ändå kändes "hyfsad vit", innan resten målades och jag verkligen förstog hur vitt ser ut ;) Och ändå är det ingen kritvit färg, utan en bruten vit. Wow!



Kanske bäst att byta kontaktuttag och tänd/släck-knapps dosor också.. för det där ser ju inte riktigt klokt ut! :D


Tuuuuur att vi inte har köksdörr i vanliga fall, för då hade jag åkt på att måla den också. Men nu när det pågår renovering är det underbart med dörren... tur den fanns i förrådet.



*renovering pågår :)



Så har även denna dagen gått. Jag ska strax hoppa in i duschen och duscha av mig allt "rollerstänk". Ninni är fortfarande vaken (!) men ligger i sin säng i alla fall.. Hoppas nu ögoninflammationen har gett sig till morgondagen. Hoppas.


I morgon hoppas jag att jag hinner med att måla väggarna gång nr 2, så att det är helt klart sen. Hade varit kanon om jag hunnit måla taket också.. ska bara slipa av det jag spacklade igår, sen tvätta av  det och sen är det också redo att målas.


*** mobiltelefonen ringer ***

Lite senare..


Åh, det var nån som ville köpa vårt gamla kök. Va kul! Inte för att jag skulle vilja ha det men... ;) Närå, det är väl OK egentligen antar jag... men aningens slitet... Men, imorrn kommer dom o kikar på det i alla fall...


Nu är det sängen som gäller. Ninni sover sedan nån timme tillbaka och jag är nyduschad!


Hörs imorrn!

Målning av kök pågår :)

Japp nu har Fredrik kommit hem och vi har ätit middag nyss.

Nu ska jag börja måla i köket ihop med Stieg Larssons "män som hatar kvinnor". Ja alltså, en ljudbok jag har lagt över till mp3:n. Tydligen ska filmen vara bra, men man ska helst ha läst boken innan man ser filmen?! Så, nu ska jag måla och lyssna på bok.

Wish me luck! :D


Smycken!

Jippie!

Idag fick jag hem ettpaket från PUSS.se 

3 små söta påsar fanns det i paketet....

... som innehöll dessa underbara halsband!!

Stjärna, hjärta & rosa sten. 2 med längre halskedjor, stjärnan med lite kortare.


Är dom inte bara SÅÅÅÅÅ fina?? :D


Snabb leverans också, så de åker upp en banner på bloggen alldeles strax. Dessa är värda att göra lite reklam för!

Gomorrn!

Hej. I dag känns det mycket bättre..


Det var som jag trodde i förrgår, Ninni har fått ögoninflammation. Ögonen är precis igenklistrade, värst är det nu på morgonen - ja allra värst är det såklart direkt när hon vaknar - men även i går eftermiddag/kväll så rann det en massa från ögonen.


På nätterna vaknar vi av att hon är ledsen, jätteledsen, när hon försöker öppna ögonen - och den dumma "geggan" stelnat, så underfransarna sitter ihop med övre ögonfransarna. Stackarn.


Ringde VC igår för att få hjälp, men tydligen är det helt plötsligt egenvård som gäller i 3-4 dagar, innan man kan få träffa doktorn och få receptbelagd salva utskriven. Konstigt, förra gången var det inga problem att få den. Men, vi får väl försöka hållas.


Baddar med mjuka bomullspads och ljummet vatten, samt ögontvätt, men hittils har det väl egentligen inte gett något läkningsresultat utan de tar bara bort gegget för stunden.


För övrigt är hon ändå hyfsat pigg, skönt det. Så, det blir till att ringa dagis och berätta att hon inte kan komma idag heller - snart har hon varit hemma från dagis i 14 dar, pga  sjukdomar som härjat... Hoppas det är över snart!



I går eftermiddag begav jag mig ut för att handla födelsedagspresenter. Dels till min lillebror som fyllde 20 år igår - Mega grattis än en gång - och sen till min farmor som fyller år IDAG - GRATTIS, älskade lilla farmor!!! 

*Ninni & min numera 20-åriga lillebror ;)


Sen åkte jag hem för att hämta Neo och så åkte vi två på "kalas" hos mina föräldrar. Ninni och pappa fick tyvär stanna hemma, ögoninflammation smittar ju så lätt så det kändes lika bra.. 


* Ninni och hennes två morbröder i Egypten, November 2007

Nu längtar vi en massa till min andra bror "flyttar hem" igen, visseligen på obestämd tid, men efter att ha pluggat i Uppsala i flera år och varit utomlands en massa så är vi tacksamma för alla dagar han "bor hemma" :) 

För C, ditt hem är och kommer alltid vara - i Karlskrona. Varesig du vill det eller ej :D


Neo ser också fram emot att träffa sin morbror C för första gången... Så i April, tror jag det var, ses vi igen!


Nu blir det frulle och idag har jag väl egentligen inga direkta planer, mer än att mysa med mina barn. Får se om jag lyckas måla taket och väggarna i köket, medan barnen sover efter lunch - annars får det helt enkelt vänta lite till....


Ett (eller kanske tom två?) paket kommer att dimpa ner i brevlådan idag. Wii va kul, mer om dom sen! :)

kram

Orkar inte....

Orkar inte uppdatera ikväll. Ledsen mina vänner men energin & humöret är i botten just nu. Så kan det va ibland.

Lördagen

I går var vi alltså bortbjudna på mumsig middag och melodifestivalen, himla mys!


Ninni & Neo i bilden på väg dit :)

Kompisarna Ninni & Isabelle har så himla skoj ihop och trots några små dispyter framåt kvällskvisten så skötte dom sig exemplariskt! Så duktigt att de tom fick varsin skål med "lördagsgodis" :)


Neo hade lite gymnastik i Noels babygym innan han tillslut somnade för kvällen.. 
 

Melodifestivalen skulle vi se ja. Lättare sagt än gjort med 4 busungar i huset!


Tjejerna bojkottade melodifestivalen för filmen "Hitta Nemo" ? ;)


En underbar kväll med andra ord. Supergod mat och eftersom vi aldrig hann med varken fruktsalladen eller spelet "Rappakalja", så hoppas jag på ytterligare en träff med Charlottendal inom en snar framtid  :P


Nu har jag precis nattat Ninni, ögonen har fortfarande slem i sig. Suck. Så, vi får väl se hur det ser ut i morgon. Hoppas till max att natten blir lugn i alla fall.


Nu ska jag titta lite på tv, i min ensamhet, innan det är dags att ge Neo mat för att sedan krypa till sängs jag också. 


Tack för alla era fina komentarer, orkar inte svara ikväll - men imorrn ska jag ta mig i kragen! 


*nattinuffs!

 

Mina Nybadade Kids

Det var visst redan klockan 16.oo Fredrik började jobba idag. Jahupp, där ser man..


Jaja. Ninni är inte helt hundra idag. Vet inte om det är ögoninlammation som härjar? Hon har i alla fall gula slämm partiklar som bildas inne i ögonvrån, inte alls stora men ändå tillräckligt stora för att irritera en. Så, vi får väl se hur det urartar sig. Håll tummarna! 


Stumpan blev ledsen när pappa åkte till jobbet, så jag föreslog att vi skulle bada - det är alltid poppis, så även denna gången! :)  Eftersom jag numera var ensam hemma med barnen fick ju Neo också följa med och bada.. och för första gången badade kidsen ihop - och det gick kanonbra! Ninni tyckte det var jättekul att bada ihop med lillebror... :)  


Att "simma på magen" är roligast! :)

... och att "koka kaffe" är också kul :)

Wiii :D

Lite svårt att ta kort på Neo i badet, eftersom jag måste hålla i honom samtidigt. Han sitter inte stadigt ännu ju.. Men knäppte ett par kort när han kom upp, och blev mysigt insvept i en handduk hos mig....

Myyyyysunge!

Ninni fick också bli insvept i handduk när hon badat klart.... * på denna bilden ser man verkligen att det inte är samma gnistrande ögon, som hon brukar ha... min lilla stumpa

kärlek


Så, själv är jag askalastrött. Har ju hållt på med köket sen tidigt i morse... och hade jag bara vetat att Fredrik skulle ge sig iväg och jobba idag hade jag försökt passa på att vila lite. Men, så blev det ju ikke och jag lär väl stupa i säng samma tid som Ninni gör det. Kanske lika bra det förresten.. för hur kul är det att sitta uppe själv?


Jag ska i alla fall fixa oss lite mat nu, sen kommer uppdateringen om gårdagen...

Renovering av kök har påbörjats :)

Vill först o främst TACKA Charlottendal för en urmysig kväll igår - Tack!
* uppdatering från gårdagen kommer senare...


Har, sedan 7.oo, i morse hållt på och röjjt i köket. Rensat, tagit ner gardiner/lampa/tavlor, dragit ur pluggar och spik, slipat och spacklat hålen. Puh!


Har också rensat ut en massa mer i våra skåp, skruvat bort barnlås och handtag, hämtat upp köksdörren från förrådet och hängt på samt torkat, torkat, torkat.


Usch va tomt - men oj så fint det kommer bli med nya köket! :D

Bye byee... :)


Nu ska vi bara vänta på att spacklet torkat, sen ska vi slipa och sist tvätta av hela taket samt väggarna - så de är redo för att målas. Jag vet inte om vi hinner att måla idag, men jag hoppas.

Fredrik kläckte nyss nyheten om att han ska jobba i natt. Eller ja, natt och natt.. Han börjar klockan 17.oo och slutar 08.oo nångång i morgonbitti.


Kul. Kul att han iaf kunde vara ledig EN dag denna veckan. (så jag fick lite vuxetsällskap, så ungarna fick busa med pappa) Kul att han respekterar att jag avskyr när han jobbar natt - speciellt på helgen när det går ut över familjen.


Men å andra sidan.... det e ju bara min åsikt....

Tävling, kvarts & semifinal

Var som sagt i stan i morse, men hittade inte det jag letade efter - en födelsedagspresent till min lillebror. Suck. Är det inte typiskt? När man kommer på värsta idèn och sen hittar man det inte! Måttligt störande....

I alla fall.


När vi kom till City Gross fick jag ett sms av Ida, som skrev att det var Guitarr Hero tävling på Amiralen och undrade om inte Fidde skulle ställa upp. Såklart han ville! Så vi handlade klart och sedan brummade vi dit med ungarna.

Ninni fick en korv med bröd samt en päronfestis, 10 kr totalt! en femma för korven och en femma för drickan, kanonbra när det är så billigt - och vi brukar lyxa till det med korv till stumpan de fåtal gånger vi handlar där.  


Pappa Fredrik fick tävla mot en stackare som knappt fyllt 10 år, han vann med stooor marginal och den lilla parveln fick en påse Ahlgrens bilar som "tröstpris".



Klockan 14.3o skulle Fredrik tillbaka till Amiralen för att göra sitt race i kvarts och semifinal. Det gick bra även här och nu är han vidare till finalen som avgörs den 28:e mars. Spännande! :)




Förutom korven med bröd, var gratis ballongen det bästa enligt Ninni :)


Nu ska vi göra oss i ordning för att åka till Charlottendal.


Ha en riktigt härlig kväll!

- förresten, vem hejjar ni på i Melodifestivalen? Eller bojkottar ni den helt och hållet? *nyfiken*

kramar

Stadsbesök & storhandling

Nu är det dags att klä på sig för att åka in till stan. Hela familjen ska med!


Vi måste hitta en födelsedagspresent till min lillebror som fyller 20 år på måndag. Tror jag vet vad vi ska köpa, måste bara hitta det först :)


Sen blir det storhandling på City Gross innan det bär hemåt igen och då är det mest troligt att Ninni är redo för sin förmiddagslur.



I eftermiddag är vi hembjudna till Charlottendal. God mat, GI-vänlig efterrätt och melodifestivalen. Isabelle & Ninni lär busa gärnet, Noel & Neo lär ligga o jollra på filten medans vi vuxna får snacka av oss lite. Underbart mys ska det bli!


Men, innan dess ska jag förstås hinna lägga in nåt/några inlägg till här :)



Så, see ya later!

Middagsdax

Min mamma kom hit en sväng i förmiddags.. hon hjälpte mig att städa (tack snälla!) och sen var vi ute i lekparken med barnen.. Mysigt och kul att få lite sällskap :)


Nu är det dags för middagen, det blir kyckling idag. Mumma!


Vad händer hos familjen Ninninus idag då?

Inte mycket antar jag :)

Har faktiskt inget som helst planerat idag. Skönt att ha det så ibland. Visst finns det vissa "skulle behöva göra" - saker, men det finns det väl alltid huh? Däremot är det en enorm skillnad på "behöva" och "måste", inte sant? :) 


Så. Idag kommer vi ta dagen precis som den kommer. 




Sitter just nu och väntar på att en auktion på tradera ska gå ut.. funderar på att bjuda om det inte springer iväg för mycket de sista minuterna - vilket det ju brukar göra tyvär. En timme kvar, så vi får väl se :) 


Och snart är det minsann min tur att stoppa nåt i magen, Ninni åt frukost tillsammans med Fredrik i morse - så jag kunde ligga kvar i sängen en liten stund till. Tack darling ♥ Och lilla Neo sover fortfarande... 


Vad ska ni hitta på idag då? *nyfiken*  



VINN ETT NAMNHALSBAND!!


Grimaser är rooooligt! :)

Anonym frågade om Ninni slutat på dagis... Men grejen är den att hon verkligen älskar dagis, och jag skulle absolut inte ta den delen ifrån henne. Anledningen till att hon varit hemma denna veckan är för att det fortfarande härjar maginfluensa på hennes dagis - som vägrar försvinna!


Fröknarna sliter sitt hår och har nu tagit till åtgärden att inga syskon till magsjuka barn får komma in heller (fattar inte ens vilka föräldrar som lämnar "syskonen", men det e ju en annan femma..)


Eftersom jag varken tycker att vi eller Ninni, förtjänar en magsjuka-period igen håller jag henne hemma. 2 gånger på 2 veckor räcker och blir över! Och eftersom jag ändå har all världens chans att ha henne hemma, så får hon helt enkelt hållas med mamma och Neo ett par dagar till! :)


Men på Tisdag hoppas vi dagis kommit på rätt köl, och då blir det en massa bus med kompisarna igen!



Ninni har precis upptäckt att GRIMASER är störtkul!

Dagen har bara flugit förbi idag!

Tro det eller ej men Stephanie kom hit en runda till nu på eftermiddagen. Nu har vi pillat in alla våra produkter i vår webshop, äntligen. Det är det som tar en himla massa tid nämligen... Så, igår la vi (förhoppningsvis) den sista beställningen som vi måste vänta på att få hem, innan vi öppnar upp portarna och önskar er hjärtligt välkomna.

Spännande!

Men vi har i alla fall hunnit vara ute en bra stund på förmiddagen, och jag hann knäppa hela två kort innan kameran dog av batterislut. Tur i oturen att det var ett kort på Ninni och ett på Neo... :)

Neo-mannen i sin "nya" PoP windstopper overall. Känns underbart att slippa kränga på honom den varma, trånga vinteroverallen som var på tok för kort i både armar och ben. Nu hoppas vi att polaren Noel kan få användning av den istället.

Vår fina kille...

... som bara växer och växer. Så nu är även KiK*KiD dressen för liten.. attans, den som är så fin!

Det första Fredrik sa till Neo när han kom hem från jobbet idag var:
- men Neo, vad är det för kroppsstrumpa du har på dig??



Jag kunde inte låta bli att le för mig själv...men visst ser han lite ut som en uppstoppad korv hihi Dock preciiiis lika fin och underbar som alltid, min lilla kille ♥

Små fossingar och små "lille skutt" strumpor.


Nu är det middag som står på schemat!

Hörs sen, med en till tävling o sådär 8)

Födelsedagspaket! :)

Nu äntligen kommer uppdateringen som jag lovat. Alltid kommer det något emellan :) Fick ett sms tidigt i morse av Steph som ville komma hit o äta frulle ihop med oss... Såklart var hon nyfiken på en leverans som damp ner hemma hos mig igår. Wii... Men, nog om det. Paket vare ja! Tack alla!


Fick Leilas "a piece of Cake", som jag länge velat ha. Hade tänkt köpa den själv när jag GI-at klar, men nu fick jag den istället. Kanonbra!! Tillsammans med boken fick jag också urfina blommor, båda av Fredriks föräldrar, som btw stog innanför dörren när jag kom hem från affären. En glad överraskning, med betoning på överraskning. Förvånad jag blev! Tack för att ni kom & supertack för presenten!


En ny kokbok fick jag av min lillebror.. kanonbra då våran gamla gått i flera olika stycken ;)  

Två underbara karaffer i perfekt storlek och utan handtag - preciiiis som jag ville ha det! Tack Mamma o Pappa!

Fick också ett nytt, fint duschdrapperi med matchande badrumsmatta... Kanonbra!! Vårt gamla drapperi höll på att mögla, efter 2 års flitig användning... Äntligen fick jag byta! :P

En superfin salladsskål i samma serie som mina salladsbestick jag fick i julklapp. Också perfekt storlek på skålen, ville ha en liten salladsskål, som jag kan använda när bara jag och Fredrik äter tex... Finemang!

Och vad säger ni om denna? Underbar!!

Fin TOA- skylt, love it.

En underbar väska... Gör sig verkligen inte rättvis på bild, sketafin är den!

Sällskapsspel är kanon att önska sig när man fyller år! Jag fick Rappakalja igår :)


Fick också två stycken presenter som betyder oerhört mycket för mig, men dessa varken vill eller kommer jag publicera här i bloggen. Men, ni som gav mig dom vet vilka ni är och GUD, så tacksam jag är. Bubblar av lycka & glädjetårar rann för min kind igår... ! TACK!!!! *kärlek

Morrn morrn :)

Nu ska jag bara knäppa lite kort på mina fina presenter & ge Neo mat - sen kommer det en riktig uppdatering :)

Vinn Påsk-kaffe eller Påsk - Te!


Men oj, jag blir alldeles rörd v

Gud så många som önskar mig Grattis.. jag blir alldels rörd. Ärligt alltså. Skulle vilja bunta ihop er allihopa och bara krama om er! Kan inte tacka er nog... v



Det har varit full rulle här hela dagen, jag är ledsen att jag inte hunnit blogga så som jag trott att jag skulle hinna.. Men, imorgon kommer det en rejäl uppdatering istället. Det är ett löfte!



Tävlingen som jag skrivit om kommer i nästa inlägg, som jag publicerar om en stund... I morgon kommer även en till tävling... Båda tror jag skulle passa de flesta här :)



Bamse-mega-super-duper massa kramar på er!!


 

- och MEGA TACK till alla som kom och förgyllde min dag idag, tack för alla paket & tack T & L som överraskade mig med deras närvaro, på min dag.. Tack.Tack.Tack.Tack! 



Ett STORT EXTRA TACK till min underbara älskade lilla farmor ♥ Min kärlek till henne kan inte beskrivas med ord.


Grattis på MIN födelsedag! :)

Jo, för självklart kan man väl gratta sig själv? ;)


Fick i alla fall sång och present nu på morgonen, kl 05.3o för att vara exakt hihi.
Tack, mina älsklingar


Har också hunnit få en massa grattishälsningar på sms och här inne, Stort Tack även till er!


Det fina halsbandet jag fick av Fredrik



Helt underbart fint!



Men som sagt, jag gör absolut ingen stor grej av dagen. Mina föräldrar kommer hit och mumsar tårta ikväll och förutom det så blir det lite städning, storkok och vikning av resten av tvätten (som jag inte orkade vika igår)  :)


Ska strax klä på oss och ta en tur till lekparken samt affären, har lite som måste handlas hem. Barnen behöver dessutom lite frisk luft, för det var värst vad rastlösa de är idag! 


Den nya tävlingen kommer också upp inom kort... 


Hörs senare!

Vad ska jag ha för rubrik nu då?


De underbart vackra blommorna jag fick idag...!


Sådärja. Nu är även middagen, två storkok (idag fylldes lådorna med Chiliconcarne och lasagne), badning och nattning av kidsen avklarade.. puh! Har också hunnit baka två nya sockerkakor & tvättat och vikt tvätt. Skönt att kunna lägga sig med bra samvete om att man gjort nån nytta under dagen :)


Vet ni vad? Nu ska jag unna mig själv ett låååångt, varmt, härligt bubbelbad. Något som jag är SÅ sugen på! Egen lyxtid på hög nivå. Får bli lite bubbelvatten i nåt snyggt glas, men en isbit, till... bara för att lyxa till det riktigt ordentligt! hihi


I morgon är jag som sagt ett helt år äldre, tänka sig. Blir dock inget märkvärdigt, mina föräldrar och lillebror kommer nog hit på en liten fika och det är nog i stort sett det som händer. Alldeles lagom med andra ord! :) 


Så, nu får ni ha en alldeles underbar kväll! 


Och håll ögonen öppna, för ikväll eller i morgon dyker det upp en ny tävling :) 

*kram 

Mysigt besök!

I morse fick vi besök av Ida, Isabelle & lilla Noel, mysigt värre!


Det är så himla kul att se tjejerna ihop, och idag gick det faktiskt hur bra som helst! Lite smågnabb på slutet bara, vilket i och för sig var helt förståligt eftersom både Ninni o Bellan var trötta efter allt bus. 


Fick underbara blommor av Familjen Charlottendal, som "grattis på födelsedagen" (som är i morgon!) , de lyser nu upp vårat kök så fint. Stort Tack! 


Lilla Noel var också med såklart. Så liten och go, fast ändå betydligt större än sist vi sågs. Tiden går fort. Ska bli kul att se Neo & Noel växa upp, precis så som storasystrarna gjort. Mysigt....


Tjejerna bar ut varsin stol från Ninnis rum, till hallen vid griffeltavlan och ritade...

Sen skulle det köras dockor i varsin barnvagn.... Allt som den ena gör, gör också den andra... såklart...


... bäddar Isabelle åt sin docka, gör Ninni det åt sin - och tvärtom. Underbara ungar!


Så vi tackar och bockar för denna gången och hoppas på en dejt med dom och Melodifestivalen på lördag... :)

Det nya köket!

Det är alltså dessa köksluckorna vi valt, IKEAS Lidingö, inkl två högskåp med vitrinskåp - precis som på bilden, rakt fram.

Vi har dock valt en svart laminat bänkskiva... och andra handtag/knoppar...  


Kanooonfint! :P


Vi har valt att köpa en spisfläkt med inbyggd microvågsugn, allt för att slippa ha den på bänken - där den bara tar upp en massa arbetsyta. Det kommer bli liknande den på bilden ovan, i rostfritt.... 


Vad tycker ni om det kaklet på bilden?? 

Vi har inte riktigt bestämt oss, men jag tycker faktiskt det är fint..... tror jag? *beslutsångest 

En stor diskmaskin är guld värt när man är tvåbarnsföräldrar - tänk vad mycket tid jag kommer spara! (eller?) :D

Integrerad skare va, snyggt!


Fanns inte så många blandare att välja mellan, eftersom vi då måste ha med diskmaskinsventil (vet inte vad det heter, men ni fattar va? :) Men, denna var himla bekväm att "styra" -enhandsgrepp- och den var fiffigt hög så att man får in plåtar, bunkar osv under kranen.. något som kan försvåras när man har en "låg" kran.. Det blir nog toppen!   

Så har vi valt en ny diskbänk som ser ut såhär. Två "ho:ar", en liten o en stor, inkl avställningsyta. Var lite osäkra om vi skulle välja en med eller utan avställningsyta, men det fick alltså bli med. Bra när man diskar sånt som inte kan diskas i maskin.... Eller hur? :)

IKEAS bild på Lidingö köket!


Så hittade jag en bild hos Anna, som jag fått lov att låna o visa er. (här är kaklet jag skrev om ovan, igen)

Här har hon nämligen en liknande golv vi (läs Jag!) vill ha. Rutigt, i just love it! (fast vi ska isf ha i mörkgrått och beige/vitt, inte kolsvart & kritvitt!)


Men, som min mamma sa, då kan man inte ha nån matta... Möjligtvis en enfärgad matta, men... Hm. Det satter fart på mina funderingar och kanske är det inte så smart med sånt golv?


Kanske ligger det trägolv under den fula plastmattan som ligger där idag, som vi kan slipa och lacka? *vitlasera?


Eller ska man välja något annat? Laminat?


Vad tycker ni?

Matlådor inför köksrenoveringen!

Sådär. Nu är i alla fall t.r.e dagars mat klar. Det blev hemmagjorda pannbiffar med potatis & sås och kalops med potatis. Jag får helt enkelt äta sallad till mina portioner :) 


I morgon ska jag göra pasta med ost & skinksås samt lasagne. Sen tror jag det räcker! Gör det inte det så får det bli ett par lådor med Chiliconcarne me :)
 

Så idag har det verkligen varit fullt ös. Men jag klagar absolut inte.. !



I morgon ska jag som sagt fortsätta med matlådorna, vilket faktiskt är ganska skoj :) Roligast är iofs när vi gör det tillsammans, jag & Fidde - som de vi gjorde ikväll. Mysigt att laga mat & snacka en massa skit ♥ 


Annars har vi inga andra direkta planer faktiskt. Har frågat Ida om de vill våldgästa oss, men har inte fått nåt svar ännu. Ida dååå.. Vare inte vi som skulle ses varje dag? hihi, hör av dig! :P 


Nu ska jag ner i tvättstugan och fixa lite med tvätten, sen blir det en dusch och bums i säng. Det tar på krafterna att laga mat ;) Hoppas ni haft en underbar dag?


- Sov gott, så hörs vi imorrn igen!

Gooosh!

Shit vilken tid allt tar alltså! :) Stephanie har preciiis åkt hem till sitt. Hon kom hit vid 11.oo vilket innebär 5 timmar och 30 minuter. Galet! Fast det är klart.. en massa mys med barnen blev det ju också... Och mycket har hon fått göra medan jag har matat, bytt blöja, läst bok osv.. Men det funkar trots allt bra att kombinera företagsplaneringen när båda barnen är hemma - tro det eller ej! 


Fick också en leverans till idag. Underbara saker även denna gången, som tur väl är :P Svårt att vara 100 % säker innan, när man inte kunnat "klämma & känna" innan man beställt :) Men, hittils är vi kanonnöjda! 



Tänkte att ni kanske vill se vår företagslogga? Here it comes: 




Niice va?? :D



Nu kommer snart Fredrik hem och jag måste börja med maten. Tusen miljoner tack för alla middagsförslag, ska kolla igenom dom ordentligt lite senare idag, innan jag handlar hem ingredienserna. Då svarar jag på dom också. Tack!


See ya later, alligator! :)

Sockerkaka it is!

Blev visst lite ändrade planer!

Stephanie kommer hit snart och vi ska bestämma oss för ytterligare en leverantör. Det är svårt det dära minsann.. Man måste ju kolla priser, kvalite, frakt o tullkostnader.. Sen ska de ju vara snygga grejjer också! :P


Så jag har precis slängt ihop en sockerkaka som luktar smaskens!


Blev riktigt nöjd, gyllenbrun o saftig.

God morgon!

Vädret ute kunde ju varit roligare, men ändå ser jag det som en riktigt God Morgon. Skönt när man vaknar upp på rätt sida av sängen... :)


Etersom det hänger regn i luften så ska jag passa på att baka lite idag, som jag sedan kan frysa in. Alltid bra att ha! :)



Sen tänkte jag också be Er om Hjälp - Igen! :)


Jag ska nämligen göra en hel massa mat, som jag ska frysa in - och som bara är till att ta fram och micra när man blir hungrig. Detta kommer vi ha stor nytta av när vårat kök görs om, då vi under några dagar inte lär ha tillgång till spis..


Nån som har bra förslag på mat man kan frysa in och spara? Som inte kostar allt för mycket och gärna som man kan göra storkok av... ?

Alla tips, recept, länkar .. tas tacksamt emot!! :)




Och vet ni förresten? Nu när jag vaknade såg jag att jag vunnit en auktion på tradera. En blå PoP Windstopper Overall med matchande PoP mössa, för 98 kr! Wow! Hoppas nu bara den är fin också... Blir alltid så skeptisk när man vinner de så billigt :P 

(bild lånad från auktionen jag vann på tradera!)


Tur dock, eftersom vi verkligen behöver en ny overall till lilleman.. som vuxit ur sina gamla, som han dessutom svettats gärnet i! Det börjar gå mot vår mina vänner... även fast det inte känns så när man tittar ut idag. 



Ska skriva ut fakturor och sätta in andra papper i företagspärmen idag med. Ordning och reda! Hoppas också vi får leveranserna idag (hoppas kan man ju!) Fast mest troligt är att de kommer runt onsdag nångång.. Kul! 


Nehepp. Påklädning av en nattlinnesklädd Ninninus står näst på schemat! 

See ya! :P 

Puh, vilken dag! :)

Det blå/gula varuhuset suger verkligen musten ur en ;)


Var där lagom tills de öppnade vid 10.oo och var hemma vid 16-tiden. Har haft en underbar dag ihop med mamsen..


Nytt kök är numera beställt - wihooo! Så om ca 9 dagar lär det levereras hem till oss och då är det "bara" till att börja bygga ihop alla skåp (!) Allt för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt när vi väl börjar riva vårt gamla kök.


Det kommer bli supernice!


Fick såklart också med oss en del annat hem.. Bland annat fick Ninni & Neo en ny griffeltavla av mormor och morfar. Den gamla var sååå utsliten att det knappt ens gick att rita på den längre!

Den nya. Lite skillnad huh? :D

Jag fick en ny, helt underbar, hallmatta av mamma - i tidig födelesedagspresent. För vet ni? Jag fyller faktiskt ÅR på onsdag.. jiihaaa! :P (den gamla mattan på bilden ovan ↑, den nya där under ↓)

Supersnygg! (snyggare i verkligheten..!)



Fick återigen göra ett klipp! Köpte två tjocka bäddmadrasser på fyndet, för 250 kr styck! (ja, ena fick jag av mamma & pappa.. födelsedagspresent, ni vet..) De har kostar 598 kr styck innan!! Galet billigt och ÄNTLIGEN har vi två "riktiga" bäddmadrasser...


Im sooo happy! :)

 

Haha och vet ni vad? Jag packade upp den ena så fort vi kom hem... och sen när Fredrik skulle bädda några timmar senare, så packade han upp den andra också.. MEN, DEN VAR MYCKET MINDRE!

Han började läsa och ropa att jag var tvungen o komma o kika.... Men, ingen fara skedd! Var ju bara den första som hunnit "lufta till sig"! Nu har även den andra madrassen luftat sig och de är precis lika stora. Tur! :)



Som de flesta som känner mig vet, är jag ganska ivrig av mig. Har jag fått för mig att göra en sak så ska det helst göras nu på direkten, om inte helst redan igår ;) 

Så, i och med att köket är beställt började jag tömma köksskåp när jag kom hem från IKEA.


Rörigt värre... *gulp

Men, jag fick ordning på att igen efter ett tag. Så, nu är det mesta i köket redan tömt. Härligt! :)



Mer detaljer om köket osv kommer en annan dag. Nu är jag så trött att jag håller på att trilla av pinnen!


Ska ner i tvättstugan en sväng innan läggdags, tur jag har bokat den imorrn med så jag hinner med att tvätta all tvätt också, inte bara våra nyinköpta, fina påslakan som jag och Fidde ♥ ska bädda ner oss i inatt ;)


TACK MAMMA FÖR EN UNDERBAR DAG!! :)


Hörs imorrn vänner, nattinuffs!

Tusen tack för er hjälp!

Verkar som de flesta ändå har haft strlk 86 i overallen runt den åldern...


Anledningen till att jag frågat är som sagt för att jag har köpt en overall till Neo till vintern som kommer. Eller ja, jag har faktiskt köpt två stycken (!) till honom. Man måste ju passa på när det är REA.... Eller hur? hehe.


Köpte en svart Fix overall från Lindex på halva Reapriset och sen, efter det, hittade jag en superfin PoP overall för 298 kr - splitter ny med lappar och allt. Och DET kunde jag ju inte bara låta bli.... :)



Men nu när jag jämförde de båda overallerna så är det minsann en rejäl storleksskillnad mellan de båda. Ska bli spännande och se vad som kommer passa... :) 



Men som sagt, mega tack för er hjälp!! :)

  

Åh, jag har suuuupersvårt att tro att VÅR LILLA KILLE kommer vara så stor så han kan ha de overallerna... dom är ju gigantiska, om man jämför mot den han har idag.... :P


Min lilla prins Neo ♥

IKEA here we come!

Jag & mamma ska åka till IKEA idag... Vi ska beställa det nya köket. Wii. Äntligen är vi på G :)


Så snart börjar en totalrenovering av vårt kök, spännnande!



Tills dess att jag kommer hem igen har jag en fråga till er som läser och som har barn, pojkar!


Vilken storlek hade ni i overallen, på era söner, när de var 1 - 1,5 år ?

Har nämligen köpt en till Neo, tills denna vintern, men låt mig nu stilla min nyfikenhet om jag valt rätt storlek eller inte :P


Hörs lite senare idag!


* såhär arg blir man om man inte får äta mer bulldeg :P

Vadå jäsa i magen? *jag förstår ingenting mamma

Kosta Outlet fynd!

Det blev lite från PoP idag i alla fall. Hittade bara saker till barnen, köpte inget alls till varken mig eller Fredrik..

Blev lite besviken på "vår-utbudet". Tyckte mest det var en massa vinterkläder kvar, som dessutom inte var "så billiga". Men, som sagt. Lite hittade vi ju och det var ju själva grejen med "utflykten" som var det viktigaste. För en helt underbar dag hade vi i alla fall, hela familjen Ninninus!


3 par shorts till Ninni, i lite olika storlekar (eftersom det kanppt fanns NÅT i hennes storlek...!) En helt underbar baddräkt till Ninni, ett par tuffa badshorts till Neo, 2 par söta PoP skärp för 10 kr styck samt 3 olika tröjor till Ninni. 

Köpte de 3 sistnämna tröjorna bara för att de endast kostade 25 kr styck (!) Men dom kan stumpan inte ha än, på nåt år.. om jag inte tvättar och torktumlar dom på en jäkla värme villsäga :P 
 




BusNinni visar stolt upp sin fina nya baddräkt.


Om ni undrar vart hon står så är det i vårt tvbord som är ställt på höjden, eftersom Fredrik spelade trummor (guitar Hero) och behövde platsen :)




Nu blir det Wallander - Luftslottet på tv4+


Nån mer som ska se? :)

Finfina - sistersdesign - kläder!! :)

I går kom ett paket med posten, som innehöll dessa superfina kläderna!

Ett par supermjuka o goa "en elefant balanserade" byxor till Neo, 2 mössor (en till dom var) samt en "dregellapp"... 


Två helt ointresserade barn, men jag var ju tvungen att ta en fin outfit bild ju! ;)

Så fina!

Neo i de underbara kläderna, brallorna är verkligen supermjuka.. med muddar i benslutet.

Besök tjejen - Marie - DU också!

... som btw själv syr dessa fina kläder i en mängd olika färgglada, härliga tyger!


Marie`s blogg, där även fler bilder samt priser finns, hittar ni här!





Bilder på våra fynd från Kosta Outlet kommer lite senare, så håll ut! :)

KOSTA OUTLET

Nu drar vi till Kosta Outlet

- hörs sen!

Våra underbara kids!

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, åh så underbar Ninni är mot sin lillebror
- mitt hjärta slår trippelslag & ett leende sprids på mina läppar, när jag ser dom tillsammans...


Våra älskade, underbara barn!


Tittuuut!

Titta Neååå, här är Tiiiigee....

Vart?? :P

Efter en lång stunds träning lägger jag mig ner och vilar en stund....

En alldeles underbar liten fossing...

Man måste ju öva på att sitta också... det gillar jag enormt mycket - man ser så bra då :)

.. och tummen har jag minsann hittat. Och den funkar ganska bra när inte nappen är i närheten... :)


Ikväll blir det bara en massa mys med familjen. Ninni ska snart få ett bad sen är det läggdags för henne
- då ska jag och Fredrik kika på film ihop. Mysigt värre! :)


Kanske kommer en liten uppdarering senare, om inte
-
får ni ha en alldeles underbar fredagkväll!


*kram

Bullbaksbildregn!

En (av många såklart!)  positiv sak med att ha barn, är att man hinner baka 2 satser med bullar innan klockan ens slagit 9.30 :D 




Bulldeg i rosa bunke

Liten kavlar..

Dags att smöra..

Klart Ninni får en egen bulldeg att göra bullar av!

Bullar i ugnen..

Mums!

Supersmaskigt! Inte alla som får baka och äta nybakta bullar i pjamas inte...! hihi

Iskall mjölk ska det såklart vara till!

Massa bullar, både vanlij och kanel :)

Vinnaren & bullbak!

Vinnaren till "fem myror är fler än fyra elefanter"-tävlingen har dröjt att publiceras här på bloggen, eftersom den som först vann inte har hört av sig. Så, nu är en ny vinnare dragen och stort grattis säger vi till LINDA! :) Hojta till när kuddarna/tavlorna är klara, så jag får se resultatet!



I dag blir det bullbak hemma hos familjen Ninninus. Jag ska strax göra degen, så vi kan sätta igång baket ganska tidigt. SKönt att "ha det överstökat". Missförstå mig rätt, jag älskar att baka! Men, just bullar tar ju en hel del tid.. o det e ganska enformigt, håller ni inte med? :)


Glömmer ALDRIG den gången jag (av misstag) gjorde 4 satser deg, istället för 2. Fy fasen vad bullar!! Och fy tusan vad trött jag var på att baka.. funderade tom på att slänga degen, men mitt goda samvete sa ifrån... Efter den gången bakade jag inte bullar på vääääldigt länge.. haha...



Vad händer annars idag då? Jani, inte mycket såvitt jag vet i alla fall :) Beroende på vädret så kanske jag sätter igång och byter jorden i mina blommor.. Behövs verkligen! Vi får se helt enkelt...


Vad ska NI hitta på idag då? *nyfiken*

Kyckling med hett kokostäcke



Recept:

Gör en röra på;
 

1-2tsk sambal oelek

2 vitlöksklyftor

2tsk soya

½dl grädde

ca 1 dl cocosflingor tills smetkonsistens


Salta & peppra kycklingfileerna medan smeten sväller...

Bred på blandningen på filéerna och grädda i 225grader i 10minuter, ta ut och strö över lite mer cocos och grädda ytterligare 10-15 minuter beroende på filéernas storlek.



Vi serverade kycklingen med Bulgur, som jag kokat ihop med både lök och morotsbitar, 

... några droppar soya samt en stänk med sweet and sour fick agera sås...


Mumma!!


Luften gick ur mig

Jag och Ninni som skulle baka bullar idag! 

 
Men, efter mitt besök på hälsotorget, en långpromenad & handling - så gick luften ur mig helt och hållet. Ninni fick fiskpinnar till lunch och efter det somnade hon som en stock i sin säng, och tro det eller ej så somnade jag också! I soffan :)


Eftersom det snart är dags att börja med middagen får alltså bullbaket vänta tills i morgon, eller helgen. Får se..



hälsotorget gick allt bara finfint. Jobbade mig upp till minus 6 kg i hennes anteckningar (gick ju inte hos henne då jag tappade de första kilona..) och minus 4 cm i midjan. Känns underbart! :D



Strax middagsdags som sagt. Idag blir det "Kyckling med hett kokostäcke" - ett recept som låter SÅ smarrigt att jag bara måste testa göra det! Kul med sånna recept ju, man bygger lixom upp en förväntan på maten redan innan den ens är klar. Spännande och jag hoppas att jag slipper bli besviken... 



Det blir en relativt tidig middag idag... jag ska nämligen iväg efter Fredrik kommer hem. Ska och fika med en (två?) tjejkompisar :) Ska bli himla mys! 

Morgonpyssel hos familjen Ninninus! :)

Hinner inte skriva så mycket just nu, ska ju och väga mig hos kvinnan på hälsotorget snart - och eftersom jag har båda barnen med mig idag gäller det att planera, och att vara ute i god tid :)


Nu på morgonen har jag och Ninni pysslat en hel massa, medan lillebror Neo låg och sov.


Ninni designar disktrasa :)

Fingerfärg är kul! :)

Lite av våra egendesignade disktasor... tryckte också ett ap-motiv på Ninnis vita t-shirt.


Vi har nämligen fått ett set av min mamma, som innehöll allt som man behövde för att kunna designa sina egna trasor. Och ni som har följt med bloggen ett tag, minns kanske det där 10-packet disktrasor jag köpte
- där endast EN trasa var med motiv. Givetvis var det DEN trasan man såg "utåt", så duktigt besviken jag blev när jag kom hem och öppnade paketet och 9 stycken var enfärgade. Lureri, enligt mig :)


Men som sagt, nu kan jag i alla fall piffa upp trasorna en aning, sen att Ninni också tycker det är jätteroligt är ju bara ett megaplus i kanten. Tack snälla mamma! :)



Nehepps nu måste vi rusa.. hörs senare! :P

Haileys - namnet på vårt företag! :)

Jajamensan. Nu känner jag för att dela med mig lite av det som håller mig sysselsatt utanför familjelivet. Nämnligen mitt och Stephanies nybildade företag - Haileys!!


Vi kommer sköta nån form av försäljning, över nätet via en webshop - en webshop som vi just nu håller på att designa och fylla med underbara produkter. Det ska skapas underrubriker, olika betalnings sätt, fakta om oss, fraktsätt, allt om hur retuer funkar, regler osv osv. En massa ROLIGT jobb! :D 


Vi fick som sagt hem vår första leverans igår. Under denna veckan/veckan som kommer så kommer vi få hem ytterligare en 2-3 leveranser - jättekul!


Visitkorten är beställda, de flesta försäljningspriserna är satta och påsarna vi kommer skicka de beställda varorna i har också kommit. Underbart fina! Ger er en liten förhandstitt på dom nedan :) 



Det ska kännas lyxigt att få hem ett paket från oss, och det lär det väl absolut göra när ett sånt här fint "paket" dimper ner i brevlådan va? Tycker ni inte? :)  


Vi har bra koll på vad allt med moms & skatter innebär, när och hur företaget ska deklarera, vilket som är billigast, posten, DHL, Schenker... Ja, det är en himla massa att ta reda på och lära sig om..


Ikväll ska vi på ett företagsmöte i Växjö. Det börjar 18.30 så vi måste åka här hemmifrån vid 16.30, senast. Min mamma kommer och passar barnen en timme, tills dess att Fredrik slutat och kommit hem från jobbet. Stort tack!


Jag lär väl inte vara hemma fören sent i natt, eftersom vi har en bit att köra hem också.. men oj så skoj o intressant det ska bli! Verkligen...



Är det någon som listat ut, vad för typ av försäljning vi kommer pyssla med? :)

Gårdagens Vägning

.. resulterade i att vågen stannade på - 0,5 kg. Med ett visst ökat kolhydratsintag samt brist på motionen, pga magsjuka, så är jag ändå rätt nöjd. Men å andra sidan drar tankarna åt att jag ändå hade magsjuka & borde ha gått ner mer...

Att man aldrig är nöjd va? :)


Men, ett minus är i alla fall ett minus och nu har jag alltså gått ner 10,8 kg hittils.

Hejja mig! :D



I morgon ska jag till kvinnan på hälsotorget, som jag går och väger mig hos ca var 6:e vecka - allt för att hålla motivationen uppe!


Annars är jag en sån som ger upp så fort "det inte händer något".. Dumt dumt, keep on going! Och det måste jag ju pga våra möten. Nyter ju inte åka dit, ställa mig på vågen för att sedan briljera med ett resultat på plussidan. Never! :)




Minus 4,5 i BMI också. Härligt! I morgon ska hälsotorgskvinnan också mäta mitt midjemått, får vi se vart det hamnar på. Spännande! :)

Egopics på nya frillan

Sådärja. Ny dag - Nya bilder på mig & frillan. Håll tillgodo :P


Har inte fixat håret nåt på bilderna.. med mousse/ spray, plattat/hårfönat hår, blir det supersnyggt med lite volym :)










hehe.. försök undgå de blanka partierna, även kallade svettpärlepartier. Har precis kommit hem från långpromenaden
*puh* :D


Hörs sen, då ska jag berätta hur vägningen gick i går...

Frilla, paket & vinst! :D

För en gångs skull blev jag nöjd hos frisören idag, hääärligt! La i slingor som bara blev fint!






Svårt att få till bra bilder nu när det är så mörkt inne... men lite ser ni väl ändå ? :)


Fick också ett spännande paket på posten idag - VÅR FÖRSTA LEVERANS!! :D

Kanonfina saker och vi kunde inte varit mer nöjda! Kan knappt vänta tills jag får visa er :)



Och kan ni tänka er, jag var med i en tävling för lite sen och jag vann!!  


Massa kalas saker med Svampbob!!

Verkligen jättekul eftersom både Fredrik och Ninni är skogstokiga i honom!


Förresten så har www.kalaspinglan.se en massa massa fina kalassaker i jättemånga olika teman. Och tävlingar lite då och då. Kika in vetja! :D


Äntligen friska!

Nu är vi äntligen friska igen, allihop. Hoppas det håller i sig! :)


Ninni ska på dagis idag, någon hon verkligen ser fram emot - håller på att tjata öronen ur oss :P


Jag ska och klippa mig vid 13.3o (första delmålet,  -10 kg ni minns!) och det ska bli såååå skönt. Åh, ni anar inte! Hoppas bara det blir bra.. Brukar bli ganska besviken då jag går från frisören, men när jag sen kommer hem och får "göra som jag vill" med håret, så brukar det ändå sluta med att jag är nöjd :)


Eftersom mitt hår är fruktansvärt slitet, ja topparna är delade i två (och tom tre på vissa ställen!) så kommer det nog bli ganska kort. Men hellre kort och frächt än långt o ofrächt, right?



Jag har också klickat hem en till bokstav N, sån där som Ninni har stående i sitt fönster ni vet?  Såg att dom REA:de ut dom för 119:- och eftersom Neo också måste ha en till sitt kommande rum, så skyndade jag mig fortare än kvickt med att lägga den i varukorgen. Så, den ska jag få hem idag.




Ninni ska till tandläkaren vid 14.30 - då får vi veta om hennes framtänder ska dras ut eller inte. Jag är ganska säker på inte. Den "bruna" färgen har nämligen dragit sig tillbaka en aning.. och det måste ju vara positivt? Hoppas!

Eftersom jag sitter i frisörstolen då (wohoo!) så får Fredrik följa med henne.



I morgon är det företagsmöte i Växjö för mig och Steph, och på torsdag ska jag till "kvinnan på hälsotorget" för vägning. Spännande! :) Ska också hinna med att busa på öppnaförskolan med Malin och lilla Olof. Imorgon tror jag det får bli.Mys!
Ninni & Olof


Nehepp nu måste jag ut och gå en sväng,
var längesen nu (hinner/orkar ju inte!) och det visar sig direkt på vågen. Dock inget plus. Men, mer om det senare :)

Jag är så trött

.. så nu ska jag stupa i säng!

Ninni har nyss somnat efter 1,5 timmes kamp.. helt slut hon me. Hade dock planer på att se Beck, men äh.. jag orkar verkligen inte.


Tävlingen är avslutad och vinnaren publiceras under morgondagen!



Kram & tusen tack för alla era goa komentarer, ni är underbarast!

night

Orkar inte gå in på detaljer..

.. men jag är så fruktansvärt besviken just nu. Ofta.


Det är för övrigt min tur att bo på toaletten, jobbigt.. speciellt när man samtidigt är själv med två barn... varav 2-åringen också - fortfarande! - är magsjuk. Det lär bli en toppenkväll och natten blir säkert kanon den med....!


Ursäkta min bittra ironi, men det finns inte mycket att hurra för just nu. Suck.