Husköp?

Som ni kanske har märkt så blev det aldrig nåt husköp. Det kändes inte helt 100 och det var dessutom en hel del att göra på det. Vi hade såklart kunnat lägga ett skambud, men känns det inte maxat till 100 så blir det ändå bara tokigt i slutändan. Nejdå, vi har ingen brådska. Vårt drömhus dyker säkert upp, kanske när vi minst anar det? :)

"som nya"

Ja, här ligger man inte på latsidan direkt! Förtom plugg, praktik och jobb så har jag de senaste dagarna målat våra badrumsfönster. Något som ni själva kan se nedan, var i akut behov av slipning, kittning, spackling, oljning, nya tätningslister samt vit fönsterfärg.
Hua vad fula! :/
har målat fönsterkarmen en gång, ser ni skillnaden? Vadå GULA fönster? :S
Nya "lås" och ett nytt vädringsbeslag (ej på bild) var ett måste. Skillnad ey?
Till och med blomkrukan ser skitig ut jämfört med fönstret *får nog byta kruka för fläckarna går inte bort...
Fint det blir va? :)



Så nu känner jag mig snart redo att sätta in vårt nya handfat. Cant wait! Kommer bli SÅ fint!

GoD NaTT!

Första praktik-natten avklarad, gick galant och jag trivs redan :) Blir ett eftermiddagsskift nästa tur, skönt att mjukstarta lite innan det kör igång på riktigt :p
Jag har precis lämnat ungarna på dagis, jobbigt att lämna dom när det var kolsvart ute - dessutom alldeles stjärnklart med en stor lysande måne som väckte Ninnis uppmärksamhet. Först på dagis var dom också, men fröken gjorde så fint med tända ljus och fika, som de mysigt mumsade i sig där i mörkret. Skönt att de får vakna långsamt även på dagis...  och nu väntar sängen för min del. Nattinufs! ZzzzZZzzZ

Avisering på sms

Fick nyss en paketavi på sms. Smidigt som 17 om du frågar mig, att få det på sms alltså :D Åh jag vet preciiis vad det är. En ljuvlig present till min hunk ♥ Tur att jag kom på att jag kunde ge honom den, så jag också får njuta. Ledtråd? Inredningsgrej. I Just love it! Hoppas nu bara att han gör det med.... :p




Några bokstäver har kommit upp på vår vardagsrums fondvägg, gör sig dock inte bra på bild.. ser jag nu... :)





Vår vita fiiiina datorn med den fiiina trådlösa, vita musen ♥

Hej hopp!

Idag åkte vinterjackorna på till dagis imorse. Hua, vad kallt det var - och är - ute. Ruggigt värre.... Hos er också?
Vilken kombo det kan bli ibland, när vissa saker är på dagis och vissa är hemma.. som Ninnis gympadojjor till exempel ;)
För min del blir det plugg hela dagen. Jag kämpar med en inlämning som ska vara klar senast fredag.. I eftermiddag är det gympa för min och Ninnis del - och väl hemma igen så lär jag lägga mig samtidigt som barnen. Jag ska ju göra min första natt på praktiken....



undrar hur det går? :)

Religion är inte min grej, praktik i 4 veckor nu...

Jag har precis pluggat ett antal timmar, nu går ögonen i kors :S Religion är verkligen inte nåt för mig (har jag nyss kommit på) och det är nästan så jag ångrar att jag tog på mig det samtidigt som jag läser en annan kurs. Ämnet är tungt och komplicerat, det är svårt att jämföra med minimal text och där ingen kan motargumera. Blä!
Tur att det bara är ca 2 veckor kvar i den kursen, 3 är redan avklarade.
Annars blir det jobb för mig i eftermiddag, till 19.15. I morgon natt börjar jag även min 4-veckors långa praktik, som är obligatorisk inom skolan. Så nu blir det 35 timmar/veckan på praktik + ytterligare några timmar i veckan på jobbet - så jag får nån lön nästkommande månad.
Känns drygt att praktisera med nåt som man redan jobbat med, men samtidigt så ska det bli både spännande och säkert lärorikt - då praktikplatsen sysslar med Rehabilitering...

Grabbarna grus sover och tjejerna bakar paj :p

Björnbär & jordgubbspaj - Mums!

"renovering" badrum:

Nu kliar det i renoveringsfingrarna igen och eftersom vi renoverat alla rum/väggar i lägenheten hittils så är det vårat badrum som åker på en förfräschning denna gången :)

Såhär ser det ut just nu:
Utsmyckning på dörren :) Kanske dags att ta bort spiken som sitter där? Ooops...
Vi ska byta ut vårat handfat och överskåp - till detta ovan ↑ Det är redan inhandlat och klart, ska "bara" sättas upp. Dubbla handfat, underskåp (tack! ännu mer förvaring, det behöver vi verkligen!) och ett överskåp med två speglar.
Jag byter mer än gärna ut den turkosa nyansen till cerice istället. Perfekt nu till höst och vinterrusket som är på intåg. Vet dock inte om Hunken gillar färgvalet, men hey... man kanske kan önska sig det i julklapp? Presenter kan man ju inte tacka nej till och då bara måste jag ju använda dom ;) *man får inte vara dum ey?
Jag kan även se två badrumspallar, en till varje unge, under badrumsskåpet. Sen kan våra två små stå och borsta tänderna samtidigt :) Kommer bli SÅ bra!

Den andra delen av badrummet ser ut såhär, på ett ungefär :p
Medicin- och Badrumsskåp
Handdukar. Mer förvaring? Ja tack!!



Nå, vad tror ni? :)

"Ny" sänggavel :)

Tack vare min uuunderbara mamma så har vi nu en "ny" sänggavel.
Den var svart innan - nu är den vit! ♥
Stooor skillnad va? Blir mer enhetligt såhär, i just love it!

JustD

Jag köpte ju även dessa underbara Adidas dressarna till barnen, i Turkiet.
Svart till Neo och rosa till Ninni. Myspys!

♥ Underbar familjedag ♥

♥ Dagen spenderade vi i Kalmar, inköpen visas imorgon, och seneftermiddagen spenderade vi allihop på ett grustag - där pappa F fick leka av sig lite :p Ja, även ungarna eftersom det låg en lekpark precis bredvid. Toppenmysigt!
Älskar min familj ♥♥

Lite av shoppingen i Turkiet :)

Här kommer lite fynd som jag gjorde i Turkiet. Mest saker till ungarna, som alltid, men även Fredrik och jag fick nåt litet :)
Köpte 3 olika Hello Kitty tröjor till Ninni, som själv fick välja. Blev rosa med glitter på alla 3 :)
Nu kan det dansas magdans, hemma hos Ninninusens! :)
Ninni valde en lila, med en massa "plingor" på! (det är alltså hon som ska dansa magdans, inte jag. Tokar! ;)
Neo fick två tuffa "popeye" tröjor med lite "bling bling" :D Hur coola som helst ju!
.. och så fick lilleman två "Lacoste" pike..
... och en massa små Björn Borg boxershorts, huuur söta som helst! (passar nog till sommaren, då det är dags att bli blöjfri!)
Jag köpte mig ett par Converse skor i en immiterad skinnlook. Redan välanvända, som ni ser :) Fredrik fick också Björn borg boxer och ett par lacost pike. Billigt och snyggt.
Ninni fick en liten resepeng av moffa, för den valde hon noga ut den finaste klockan hon kunde hitta. Den är numera hennes käraste ägodel ♥ Tack snälla moffa!

Åh vad det kliiiiiiiiiiar!!!

Mindre trevliga bilder men såhär ser alltså en allergisk reaktion ut :p Tänk er de små bilderna - så ser jag ut över hela kroppen! (tuuuur inte ansiktet blivit drabbat ännu...) Fy bubblan vad det kliar, nåt av det mest fruktansvärda jag varit med om! Ett kliande som inte blir befogat, hur mycket man än kliar....
Vill passa på att Tacka min underbara, snälla rara gulliga vän S som så snällt ringde min mobil och pratade in på mitt telesvar, gav mig tips och erbjöd sin hjälp ang den allergiska reaktionen. Tack underbara du! Hoppas vi kan ses snart...

Det man inte dör av...

... natten har varit hemsk för min del, känns som jag har kliat ihjäl mig! Tänk er själva, ett kliande som aldrig blir tillfredställt. Sjukt jobbigt!
Något bättre nu på morgonen men det kan ju ha och göra med att man tänker på annat. Hoppas iaf det försvinner helt snart. Nu smittar jag inte längre och det är ju alltid något :)
Ska åka och hämta en sak vi köpt på blocket nu på förmiddagen, sen blir det nog en tur till Kalmar med hela familjen. Mys!
I eftermiddag kan jag förhoppningsvis visa er lite av shoppingen som blev i Turkiet, roligt va? ;) En tävling kommer också upp, antingen idag eller imorgon. Var ju längesen jag hade tid och ork att hålla i en sån, men nu känner jag att det passar perfekt :)

Allergisk reaktion

Ja som sagt, alltid är det något. Verkar som jag har fått en allergisk reaktion av penicillinet jag fick igår. Nu är jag alldeles prickig överallt, det kliar som s*piiip*tan.... och bränner. Nu blir det jourcentralen, halvvägs in till stan, jag som bara vill fredagsmysa..... Suuuuuuuck! :(

Fredag idag

Min dag ser ungefär ut såhär; dagislämning om några timmar, sedan skola och tillsist jobb till 19.15. Där emellan ska jag eventuellt hämta en grej jag köpt på blocket.
Det blir bara kallare och kallare ute... mössa på, check!

Man tappar sugen lite...

Tråkigt när man inte får nån respons på inläggen man skriver, man tappar lixom sugen en del...
Hur som helst så är det mycket just nu. Mycket på jobbet, mycket i skolan. Dessutom fick jag konstaterat halsfluss (igen!) idag, så nu knaprar man penicillin också. Ja, alltid är det nåt...
... är som sagt inte alls på topp ikväll, men jag kan i alla fall glädjas åt att jag har världens bästa familjoch att det snart är helg, underbara lediga helg!

Hinderbana & Stranden i turkiet

Gympan gick kanon och idag var det en annan hinderbana som skulle bestigas. "Berg" i form av olika höjder på plintar med hopp i tjocka mattan som avslut, gungandes i ringar, hoppandes i rockringar, vi skulle akta oss för ormar (färgglada snören som hängde ner) hängandes rockringar vi skulle klättra igenom, en sluttning som vi skulle antingen åka kana nerför eller - för den som vågade - göra kullerbyttor ner för, vi gick "skottkärra" på mattorna och sicksackade mellan konerna... Puh! :D :D
Här kommer lite bilder från stranden i Turkiet, heeeelt underbar!
Lekparken under tak var helt perfekt! Att inte alla stränder har såna? (utomlands iaf) Ninni spenderade en massa tid där, skyddad mot den brännande solen...
... och Ninni fick en ny kompis :p Många av pojkarna här pussade och busade med Ninni, vår blonda tjej. På kortet ovan blev hon blyg eftersom killen lyfte upp henne - bara sådär :)
Har en massa fler underbara bilder, men vi får ta det lite pö om pö... lixom. Nu blir det film med min hunk, innan det är läggdags även för oss...

Gympa!

Nu ska jag och Ninni dra på gympa! :) Missade ju förra gången så denna gången är extra efterlängtad, både av mamma och dotter :p
* bilderna är från förra söndagen då vi vart inbjudna till att följa med på ett pass Funky Kidz, av Ninnis kompis I. Behöver jag säga att vår lilla Ninninus var väldigt förväntansfull? ;)

Jodå, vi kom hem säkert..

.. men jag jobbade till 19.15 igår och orkade bara inte blogga. Tillbaka till verkligheten direkt, bokstavligen talat.

Ninni väntar på att det ska bli dags att checka in på flygplatsen..
Bus på flyget
Man blir trött av att flyga! :)
Jag har massor av bilder, men i det här inlägget får ni nöja er med lite bilder från vårt pool-badande :)
Ninni blev bortskämd med fina paraplydrinkar av bartendern...
... och vad är sol och bad, utan glass?
... massa glass! :p
Vi hade det som sagt toppen i Turkiet! Det var snäppet till för varmt, med 30-35 grader i skuggan, ca 40 i solen och 27 i vattnet kan man inte sola längre stunder utan det blev ett farligt spring till havet/strandduschen/poolen för att svalka sig. Mer om stranden i nästa inlägg, nu bara MÅSTE jag plugga..... *saknar inspiration o självdisciplin idag, suck!

The end is near...

Så var det dags för sista kvällen här i Turkiet. Finkläderna har vi sparat och ikväll åker de på! :) Vi ska handla det sista innan hemfärd ikväll, sen blir det en sista middag på hotellet faktiskt. De är super! Hotellet alltså.. kanske inte rummen är 100% :iga men däremot är servicen det - och likaså människorna som jobbar här. Och så självklart, maten.. :)


Jag är öm i hela kroppen, bränd som en jag vet inte vad, men brun har jag faktiskt också blivit :p Sen hoppas jag brändheten lägger sig och att jag blir ännu brunare. För att sluta pressa i solen, när man väl kan sola, kan man ju inte ;)  


Ska bli så kul att få visa er lite bilder sen, det har blivit många fina. Jag längtar ihjäl mig efter mina grabbar där hemma, och i morgon kväll får jag äntligen krama och pussa dom/Er igen ♥

Pool- och shoppingdag idag! :p

Här är 33 grader idag och varmt som bara den. Ninni sover middag eftersom vi ska åka in till stan ikväll, då måste hon vara pigg min lilla sessa. Jag har spenderat dagen åt att göra klart alla uppgifter i Religionen. Jag läser ju det ämnet samtidigt som vård & omsorg, tufft - men nu är det klart! Svårt att hitta motivation när man ligger under parasollet och ser alla andra som badar i poolen bara... :p


Så, nu ska jag strax väcka henne så att vi hinner bada lite innan det är dags att göra sig i ordning för staden. Hoppas att vi hittar en massa fint! Jag har redan sett ut lite saker till mina grabbar där hemma.... :D


Ninni fick ett kuvärt av mormor, som var från morfar. Där i låg en "semesterpeng" och igår slog hon till! Det blev en klocka - som hon numera stolt spatserar runt med. Det är hennes käraste ägodel och den ligger tom. brevid henne i sängen. Min fina lilla tjej.


Torsdag idag, På söndag är det hemfärd. Bara några dagar kvar nu... Jag glömde kamerasladden hemma, så ni kan tyvär inte få se några bilder. Får bli ett bildregn när jag kommer hem istället!


Nån som vill dela med sig om hur är vädret i sverige? *nyfiken*


Varmt som tusan!

Ja här i turkiet är det varmt som bara den, men jag klagar absolut inte - det är underbart skönt! Det är 30 grader i luften och ca 28 grader i vattnet.. som alltså inte svalkar ett skvatt! För att svalka oss använder vi strandduschen....

Vi börjar morgonen med att dricka kaffe på en av våra två balkonger, sedan är det dags för frukost som vi dels har tagit med hemifrån (oboy, kaffe osv) och som vi dels handlat från närbutiken bara nån meter från hotellet.



Sen byter vi om, borstar tänderna och smörjer in oss. Jag är väldigt glad att vi i sista stund köpte en soldräkt till Ninni, på halva reapriset på Leksakshuset. Sen är det dags att åka en av många Beach-bussar som går till stranden från de olika hotellen, dessa är gratis och eftersom värmen är påtalande så väljer vi att ta dom. Både dit och hem.


Sen ligger vi och glassar vid stranden fram till 15-16.00. Stranden vi har sett ut som den bästa, är den östra stranden. Där har man lite avstånd till närmsta granne, solstolarna är gratis (om man äter på deras restaurang, vilket man gör) och det finns en stor lekpark med skyddande "tak", för barnen.


Stranden är fin och vi har plockat en massa snäckor och fina stenar, som vi tar med hem för att visa pappa och Neo. Det är lite vågor men det är bara roligt, tycker Ninni, som badar, leker och gräver i sanden.



På eftermiddagen lägger vi oss vid poolen, där Ninni badar konstant i flera timmar. Hon är ett riktigt litet blötdjur, vår prinsessa! På kvällarna går vi ut och äter nåt lätt, man blir inte så hungrig i denna värmen *puh*



Nu måste jag avrunda eftersom vi strax ska iväg till stranden. Människorna här är väldigt vänliga och hjälpsamma, ja de vet då hur man gör för att få dricks ;)


Vi saknar våra grabbar där hemma enormt mycket - men idag är det redan onsdag, så snart ses vi ju igen ♥♥

Turkiet - here we come! :D

Japp, vi ska åka till Turkiet - IMORGON! :)
Det blev bestämt hastigt & lustigt -igår faktiskt - och det var bara att tuta och köra eller inget alls. Vi valde att tuta och köra, eftersom det löste sig med jobb och skola relativt smidigt.
Så, den nyinköpta sulkyn var till resan! Kände att jag iallafall ville ha nåt, till stumpan.
Dessvärre så ska mina två grabbar stanna hemma, av div. anledningar ♥ Kommer sakna ihjäl mig! :( Första gången jag är utan min lilla prins i en hel vecka... ojojoj..... Ninni var jag ju "ifrån" lite mer än en vecka då jag och Neo låg på neonatalen, men då träffade jag ju henne en stund var och varannan dag iaf. Inte utan att jag åker med en liten klump i magen imorgon....

Men, innerst inne i hjärtat vet jag att han kommer ha det alldeles förträffligt här hemma. Egentid med både pappa och farmor - som är så snäll och kommer och bo hos grabbarna ett par dagar - är absolut inget som hör till vanligheterna. De hittar säkert på en massa bus & mys! ♥
Så, imorgon åker vi! Jag, min prinsessa och sessans mormor; en riiiiktig girltrip! Ska bli så himla mysigt! Får se om jag kan blogga under tiden, det kan jag säkert. Tar med min Laptop, för trots att jag har semester så blir det en hel del plugg under tiden..... tur att jag redan ligger ett par inlämningar i förväg :p
Så, nån som har några tips eller annat bra att veta - kanske nåt jag inte får glömma hemma? -  innan vi åker - så bring it on! Tacksam för det. Vi har ju varit utomlands med Ninni innan, både i Egypten och i Thailand, men man glömmer så snabbt... :s

Det var en förväntansfull Ninni som la sig i sängen nu ikväll, inte bara pga resan med flygplan utan också för att släppte bomben om att hon ska få följa med sin bästa kompis på DANS imorgon! Ja, mamma Mu får också följa med :D Wii vad KUL det ska bli!

Shopping & mys i Tingsryd!

Idag for vi på shoppingturnè på förmiddagen. Det inhandlades diverse småsaker men bland annat en billig "slit och släng" paraplysulky på City gross (tack för tipset K!) 199 kr, som hittat! :p (vad vi ska ha den till kommer i nästa inlägg)

Vid lunch kom barnens morfar på besök och efter middagen hann vi även med en kaffe, innan vi drog till Tingsryd - till barnens farfar, som bjöd på middag. Och vilken mumsig sådan sedan!


Vi busade en stund utomhus, medan hunken pillade med sin bil, och sedan blev det mera att stoppa i munnen, iaf för barnen. Bästaste farfar hade köpt lördagsgodis!! Då blev det en lugn stund framför Svampbob :)
När vi kom hem var det bara att stoppa ungarna i säng, och för mig att fortsätta packa.. Nu är det nära! :p Berättar mer aaaaalldeles strax!

Shopping

Idag bjuder dagen på diverse shopping. Jag ska åka lagret runt och inhandla en massa nödvändigheter, sen.... ska det packas! :) Jepp, nu är jag lite elak. Säger A men inte B.
Men, jag släpper bomben senare :)



Efter det ovannämnda blir det en hel del familjemys - och kanske nån utflykt?
Vi får väl se vad som hinns med :p

Jag älskar min hunk.... ♥

... och han älskar sin radiostyrda, metanoldrivna bil ;)

Inte visste jag att det tom fanns speciella banor för de här racerbilarna. Men visst gör det det! Nu har min hunk ♥ skaffat sig en hobby, och bilen har fått en stor del av samtalen här hemma den sista tiden. Banor, inställningar, klubbar.... Ja gud vet vad *får snart sår i öronen* :p
Men sålänge hunken är glad så är jag det med. Och ja jag erkänner, det är faktiskt rätt fräckt att kolla på när de kör! Går ju fort som tusan :)

Charmigt & gott!

Jag sådde ju morötter i våra planteringsbackar i somras, om ni minns? Både på såband och sen genom "ekologiska fröer" (inte för att jag förstår innebörden av "ekologiska", är "vanliga" morötter inte ekologiska då eller vad 17?) Hm. I alla fall....
.... de har hela sommaren varit pyyyyttesmå - jag antar för att de är satta för tätt - men med såbandet har man ju ingen egen påverkan. Hur som helst orkade jag helt enkelt inte vänta mer, så vi ryckte upp några som var relativt tillvuxna. Och se så charmiga! :)
Det blev pepparbiff av oxkött, en fräsch och enkel sallad med krispiga nötter, svampstuvning (åh så god den blev sen!) och så självklart våra egenodlade, charmiga, smörstekta morötter.
Det är mat för själen det! :)

Leklandet!

Vår dag på leklandet blev superlyckad - ända till Neo bajsade och vi insåg att vi inte hade fler blöjor med oss :p Typiskt! Men, då hade vi varit där i över 3 timmar, så vi var ändå nöjda när vi åkte där ifrån..
Att man endast betalar för barnen, är ju guld. 200 kr så får barnen leka så mycket de vill - de hade nu tagit bort "3-timmarsgränsen" och vi hade kunnat vara där hela dagen om vi så velat (eller ska jag säga orkat?)
Jag tog ju med min laptop dit och man får dessutom surfa kostnadsfritt på deras trådlösa bredband. Verkligen en bra service! :)

Morrn morrn!

Det blir en relativt fullspäckad dag idag också, det är min enda lediga dag från jobbet denna veckan - så det gäller ju att passa på.



Jag ska till VC vid 9.00. Sen blir det en tur på apoteket för att inhandla div. nödvändiga pryttlar. Sen blir det till att åka hem för att plugga... nu har även den 2:a kursen börjat, spännande :)



Sen blir det troligtvis Barnens Lekland, där Fredrik och ungarna busar - medan jag, återigen, försöker plugga lite... (ja, lite bus med familjen kommer det såklart bli... som om man skulle kunna hålla sig ifrån det? ;)


Ikväll ville grannen att jag skulle komma upp och kika på film, trevligt. Får se hur jag mår bara...


Första gymnastikpasset!

Nu är vi hemma efter första gympapasset. Barnen sover och det är dags för mig och Fredrik att inta soffläge, är helt slut! Märks att man inte är riktigt på topp än...

*Ninni är utråkad, väntar på att vi ska åka ;)
Gympan var grym! Jättekul, verkligen. Vi hade upprop, uppvärmning och sen var det dags för hinderbana. Vi svingade oss i lianer, hoppade på trampoliner, ålade under vad som liknade kanin-hopp-hinder ;) klättrade i ribbstolarna med en "ärtpåse" i handen - för att sedan "droppa" den bakom ribbstolen på hög höjd = vi var brevbärare :D Så genialiskt och roligt för barnen!
Vi gick också på "bubbliga, mjuka "stenar" och balansgång upp på en plint - där vi sedan hoppade ner i den tjocka mattan. Puh! Motorik så det bara sjunger om det!
Som avslutning balanserade vi runt ärtpåsar på huvudet, på axeln, mellan benen osv. Och till sist var det avslappning.
Det var ca 30 barn (många med andra ord!) med föräldrar. Tre ledare till det. Men, en del försvinner till 4-års gruppen nästa gång så lite färre blir vi allt framöver :) Konstigt nog var antalet inget som märktes i den stora gymnastiksalen, och hinderbanan hade dom så fiffigt ordnat "två" av - så man gick på den sidan som hade minst kö :D
Nästa tisdag är vi där igen, med all säkerhet!

Sjuk!

Jag har legat sjuk sen i söndags. Åh, så sjuk jag var sen! Usch. Det är på bättringsvägen, men ännu är jag inte helt återställd.
Det är snart dags för dagislämning, sen ska jag in till stan en snabbis innan det är dags för jobb till 16.00. Sen är det dagis - och Fredrikhämtning :p
Efter det ska jag och Ninni på gymnastik. Eftersom Friskis och svettis la ner sin barngympa (dumt, dumt, dumt!) så fick jag ju luska fram en annan gympa :p Ninni som ÄLSKAR att gympa, ska ju klart få göra det! :D
Däremot är vi inte villiga att betala dyra pengar för att "få gå 10 ggr/en termin", med 45 min på varje pass.. och där man därmed förlorar en massa om man får förhinder/är sjuk... (hallå, det är ju höst och sjukdomar härjar hej vilt och dessutom en hel del kalas..!)
Men, så hittade jag det ultimata! Det toppenbraiga - och dessutom BILLIGA, gymnastiken. Med betoning på gymnastik. Balansgång, redskap, hinderbana, lek och bus. För 250 kr per temin! Och då får valfri vuxen gå med... Dessutom är det på tisdagar! Så vi har fortfarande helgerna helt fria. Blir kanon ju! :)
Efter jul, då Ninni fyller 4 år, kan hon gå över till den "stora gymnastiken" och börja gympa själv. Utan mamma och pappa. Sorgligt att stumpan snart är så stor, så vi ska ta vara på denna terminen. Ensamtid, bara hon och jag ♥

Upp till bevis Molo :)

Japp, i år testar vi som sagt MOLO`s overaller. Har använd PoPs och Reima innan och visserligen varit nöjd, men i år blir det att testa Molo. Så, Upp till bevis Molo!
... och får slänga in en bild på Neo också, eftersom han står o hojtar här bredvid :p

Väääärldens finaste kids ♥

Älskar er, mina små tokungar!



Nu vankas det helg för de flesta av er, eller hur? Själv är det min jobbehelg, så jag jobbar och står i både lördag och söndag. Helgerna består dessutom numera bara av 2 stycken personal!
Ni kan ju själva tänka er då en av oss äter, då är man själv att sköta kassan, butiken invändigt, kallhall och utegård.... galet! Får vi se hur det går....
Men, det bra:iga är att jag slutar 16.15, så hela helgen är ju inte förstörd. Nejdå, lite helgmys ska vi allt hinna med vi också.
Neo har varit hemma från dagis idag med, han har feber. Hoppas han mår bättre imorrn... Nu ska jag och Fredrik kolla på film; The book of Eli. Verkar bra!
TREVLIG HELG ALLA!!

Svamp-macka!

Jepp, som ni ser har vi hunnit med att plocka svamp.
Mums med smörstekta kantareller, mums med svampmacka! :D

Det är lite mycket just nu..

.. är det inte den ena så är det den andra, nu är det vår lilla Neo som är sjuk istället! 
 

Dessutom jobbar Fredrik nätter och jag får ta hela nattpassen själv. Ungarna vaknar vid 05-tiden och det är bara att gå upp och se glad ut :p

Leker, busar, sjunger, spelar, ritar.... Försöker plugga lite emellanåt men det är svårt med en liten mammig tjej/kille som vill ha uppmärksamhet. Så, det blir istället till att plugga efter jobbpassen, med start kring 20.00 - jag får helt enkelt offra kvällsmyset mot studielitteratur :D

Dock är det dels ett medvetet val jag gjort, så jag vill inte ha medlidande ;) Vägrar som sagt låta barnen bli drabbade genom längre dagis-dagar eller en ikke-lekande mamma.


Så, bloggen blir tyvär drabbad. Men, I`ll be back! Va så säkra ;)