Cirkus BrazilJack!

Nu har vi precis kommit hem från Cirkusen. Barnen somnade som stockar, ja det tog nog inte ens 10 min innan båda var i drömmarnas land...
Vet inte om det syns så bra för er som inte var där, men det är alltså kön in ni ser. Tältet till höger och kön, ja jag fick inte ens med hela kön på bild... då kan ni ju tänka er hur lång den var ;)
Tur vi hade min bror som var tidig, så vi slapp köa hälften så mycket! :D
Inne i tältet, väldigt bra platser :)
Vi laddade upp med popcorn men konstaterade ganska snabbt att STRUT-popcorn är värdelösa. Drygt att sitta och hålla i dom en halv föreställning! Bättre med kartong-popcorn som man kan ställa ner :)
De inledde cirkusföreställningen med att kasta ut 3 gigantiska bollar i publiken som sedan flög lagret runt av publikens bollande händer... klatchigt!
Underbar bild på Ninni och morbror C
Supernöjd liten Ninninus som äter upp de sista popcornslattarna i bilen påväg hem...
... och en trött liten Neo-man.
Nu ska jag och Fredrik kolla film innan det är dags för sängläge. Jobb för min del i morgon. 9.30-16.15. Dubbel lön så det är bara att bita ihop och jobba på :D

Utflykt!

Idag är det min enda lediga dag och då står det utflykt på schemat. Hurray! Jag älskar utflykter :)

Ikväll blir det ytterligare en rolig tillställning; Cirkus BrazilJack!
Det var ju inte alls längesen vi var på cirkus, men så var det en från Cirkusen var inne på mitt jobb och frågade om han fick sätta upp en affisch - och visst fick han det! Som tack fick vi 5 stycken fribiljetter!

(denna gången sätter vi oss på ett säkert ställe längre bak, för förra gången fick jag vara med i cirkusen och blyga jag vill INTE vara med igen....)


Ungarna sitter som ljus på cirkusen, helt förtrollade. Och jag & Fredrik gillar också Cirkusså vi ska absolut gå! Vi bjuder också med min storebror som snart ska åka utomlands för en längre tid igen. Det gäller att ta vara på tiden!

Hey vad det går..

Tiden bara springer iväg och jag hinner inte alls uppdatera bloggen så mycket som jag skulle vilja. Men, här kommer i alla fall lite bilder från i förrgår (tror jag det var).
Efter "stormen" var vi tvugna att fixa till poolen. Det hade blåst i en massa grenar och löv, eftersom överdraget blivit fyllt med regnvatten och bågnade ner i poolen.. detta trots Fredrik varit ute i ruskvädret och tömt poolöverdraget.
Ibland blev det stopp i poolens dammsugare och då fick man "blåsa" ut skräpet, något som Neo var en hejjare på :D
Usch, det smutsiga poolfiltret.
Om ni undrar varför han har mössan så tokigt så är det för att han själv envisas med att ha den så. Jag som inte ens tyckte han skulle ha mössan, det hade gott och väl räckt med kepan. Men ikke sa Neo...

Fina fina Neo ♥
Våra hallonbuskar har fullt med hallon i år - så himla roligt att de "växt till sig" bara på ett år!
Behöver jag säga att barnen ÄLSKAR att plocka solvarma bär för att sedan stoppa dom i munnen... Sommar!

Jodå, piroger kan han göra också!

Syftar såklart på min nyfunna vän, min fina KitchenAid ♥
Frysen fylldes upp med nybakta piroger, perfekt som matlåda till jobbet. Smaskens!

Tacos is the shit!

Gårdagens middag blev TACOS - en solklar favorit här hemma. Hos er också?
Såklart invigdes det nya taco-settet från Rice. Det funkade kanon ;) Och visst är det tjusigt med färgklickarna?
Äntligen verkar det som om Haileys webbshoppen är på gång igen. Åh vad jag hoppas! Vi har hittat en riktigt schysst kille som hjälper sånna som oss att fixa webbshoppar - som man sedan äger. Mailar lite med honom just i detta nu faktiskt och om allt går som det ska så har vi snart tillgång till vår nya webbshop.
Sen återstår ju bara att designa hela shoppen själv. Tur man kan lite HTML-koder men oj vad energikrävande det är. Det lär ta tid innan det är klart, men hey... nu är det i alla fall på gång! Jippie!

Jobbelijobb

Dags att göra sig i ordning för jobbet. I natt har ungarna bråkat en massa och de valde tillsist att tvinga upp sig mamma klockan 04.45 - ändå somnade dom inte fören 20-tiden igår. Konstigt varför det är så? Att de inte sover längre på morgonen trots att de somnat senare än vanligt kvällen innan....
Hur som helst så är det jobb till 17.00 som gäller för mig idag. Måste knega ihop lite extra slantar nu när jag köpte KitchenAiden - HUS, står näst på önskelistan. Spara, spara, spara...... ;)

Jag tror inte det är sant!

Jag äger numera en KitchenAid ♥ Heeeelt galet!

Igår var jag bara tvungen att testa den; Muffins it is!
Fredrik stoppade i några marshmallows också :p
KitchenAid:en var på REA. Trippel-REA. Först erbjudandet som Cervera har för 4999:- inkl en glasskål. Sen var det ett visnings X och dessutom kände jag hon i butiken väldigt väl så jag fick hennes personalrabatt! (den är dock inte köpt i butiken "här hemma", därför kom den med posten)
Im in loooooove och tänk vilken tur man ska ha ibland, att det var preciiiis den färgen jag ville ha!

Det rullar på...

.. med jobb och dagis igen. Ungarna älskar det! De bryr sig inte det minsta att det är "nya" fröknar och barn där, eftersom de nu under sommaren har slagit ihop ett par dagis som alltså befinner sig i "våra" dagislokaler. Verkligen kanonskönt.
Idag är det jag som ÖPPNAR på jobbet, kors i taket. 99,9% av all jobbtid är det jag som stänger klockan 19.15 annars. Men idag har jag lyckats övertala en kollega att byta. Ska bli dunderskönt att få komma hem i skaplig tid kring 16.00, äta middag med familjen och att senare ikväll kunna läsa godnattsaga för barnen ♥

Fina bilder från underbara Brunnsparken
Ikväll ska ni få se vad jag har shoppat, ska nämligen hämta ut paketet i eftermiddag!
Ha en underbar dag!

Näe, kan verkligen INTE sova.....



... det är så tomt i sängen utan dig

Kan inte sova...

Kan inte sova :/ Fredrik jobbar natt och det blåser storm ute. Dessutom håller jag på att sammanställa Caprice ordern som vi ska skicka imorgon....

Brr, riktigt höstväder ute. Vart tog sommaren vägen?

24 JUL (i)

Sådärja, nu kommer lite bilder från vårt JUL(i) firande hemma hos barnens mormor och morfar ♥

 

Tomte-Ninni påväg dit :)



... och pepparkaks-NEO pusslar på plats :D



Det bjöds på glögg :)



Fina JUL(i) dukningen



Jul(i) bord :D





Jul(i)skinka är ett måste!



... och så julklappsutdelning med tärningspelet!


En underbar kväll helt enkelt.

Rubrik

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än det vanliga; dags för jobb!
Igår blev vi spontanbjudna hem till mina föräldrar, för att fira Jul! Ja, inte orginaljul då förstås utan 24 Jul(i), som ju var igår. Det bjöds på julbord, pepparkakor och julmust. Till efterrätt åt vi ris ala malta :) Ett solklart måste på julen!
Liten julklappsutdelning blev det också -mest för sakens skull- i form av "tärningsspelet" :D Mycket roligt!!
Bilder på det kommer i eftermiddag. Hinner inte nu...
Kram!

Jobb

KUL att ni är en del som vill beställa :D
Nu ska jag skynda till jobbet. Jobbar till 16.15 idag, härligt att "komma hem i skaplig tid".
Ha en riktigt skön dag - här öser regnet ner, äntligen!
- hörs senare!

Nån som vill beställa nåt från By Caprice?

Som de flesta av er vet så driver jag - tillsammans med en kompis - ett företag; Haileys.

Eftersom vi håller på att bli stämda av ett bluff-företag som påstår att vi har beställt annonsplats på deras nätsite, vilket vi alltså inte har, så håller vi en låg profil just nu. Vi måste se vart detta leder innan vi "startar upp igen" så att säga..

... så vår hemsida ligger nere pga det. Supertråkigt men vi hoppas att detta snart ska vara över, och att de ger sig. Händelsen är polisanmäld och företaget har över 100 anmärkningar hos konsumentverket, så det hela är bara buffel och båg. Men, summan växer och även om vi är 99,9 % säkra på att det inte kommer leda nånvart, så finns det ändå en liiiten chans att det faktiskt gör det.


Hur som helst har vi sålt lite på tradera, haft några "home partys" samt sålt till släkt och goda vänner.


Nu gör jag lite reklam för oss här på bloggen, och eftersom vi nu ska göra en beställning från England, från det populära märket By Caprice, så tänkte jag passa på att fråga om det är nån av er som också vill ha nånting där ifrån?

Jag lägger upp lite bilder här på bloggen, vill ni ha fler bilder kan ni kolla på
http://bycapricelingerie.com/bycapricelingerie/photo-gallery1.php
http://bycapricelingerie.com/bycapricelingerie/index.php samt http://bycapricelingerie.com/bycapricelingerie/collections.php .


Maila oss på [email protected] eller skriv en komentar här på bloggen, om ni har frågor om pris och storlekar, även om ni har andra önskemål.

Beställningen skickar vi iväg på måndag, så hör av er innan dess om ni är intresserade. Kan själv intyga att kvaliten är SUPER och de är SÅÅÅÅ snygga live. Jag äger 3 set från dom och fler blir det ;)


Det är såklart bytesrätt/öppet köp på bh:n (ej trosorna!) och ni betalar endast frakt på 40 kr. Fraktfritt på ordrar över 500kr.
Betalningen görs när vi fått hem varorna.


De flesta finns i bh:storlekarna: (men som sagt, hör av er om ni önskar nån annan strlk så ska vi kolla om det går att ordna)

65-85A
70-85B
70-85C
70-85D
70-85DD

Trosor: S, M, L, XL



Fleur sugar bh: 226 kr
Trosor: 86 kr




CanCan, Lipstick/Sugar bh: 236 kr
Trosor: 109 kr

Finns i flera olika färger!




Electra Ebony bh: 236kr
Trosor: 96 kr


Animal



Dolly



Fleur Angel



Kris Cross


Electra Fuschia



Neon


Dessa setten kostar ungefär lika mycket som de ovan. För exakt pris, maila oss ([email protected]) eller fråga under komentarerna (publicerar inga komentarer som handlar om ev beställningar)




Äsch jag gör lite reklam till ;) På lager har vi bla dessa storsäljarna, Luna;










Luna

En vacker satin chemise med eleganta spetsdetaljer. Svart satin rosett framhäver bysten. Elastiska axelband.
Matchande string trosa ingår.

Pris: 226 kr

Finns i storlekarna: S, M, L, XL






Samt denna underbara korsetten i storlekarna S/M samt M/L. Pris: 326kr




Såhär ser vår framsida ut på webbshoppen. Åh, vill vill vill öppna den igen!! Snart så, hoppas jag!


* PS har även större storlekar av andra set på lager, upp till 100 cm i omkrets samt upp till H kupa.


Hör gärna av er! :D

Klick Klick!

Så har fingrarna shoppat lite igen, men det mesta var faktiskt på REA ;) Allt från underbara märket Rice. Samlingen har alltså utökats... wihoo!



3 sockersöta små snipor i pastellfärger, 90kr



6st Söta dippskålar i färgerna "GLAD", 85 kr



... 6 st matchande slevar "GLAD", 75 kr



Och ett otroligt fint Taco-set, fast i rosa. En avlång bricka, 3 skålar och 3 skedar för 115 kr.


Vart jag har klickat hem det nånstans? HÄR


- nu är det jobb till 19.15 som gäller....

Lite av saft-resultatet



* flädersaft, svartvinbärssaft, rödvinbärssaft


Nu ska jag strax bege mig till jobbet, jobbar 11.00-19.15 ikväll... drygt. Fredrik ska jobba natt i natt och att han och ungarna är hemma och myser idag, gör att det känns extra tungt att gå till jobbet ;)

Nästa lediga dag jag har är på torsdag nästa vecka, som det ser ut just nu. Behöver jag säga att jag längtar? :p

Nu så, lite bilder från i morse..

I morse plockade vi en massa godsaker i trädgården. Hallon, jordgubbar, smultron....



















Det är verkligen fantastiskt lyxigt att ha en alldeles egen bär-trädgård :) Speciellt då barnen fullkomligt ÄLSKAR att plocka och stoppa i munnen..



Vi plockade också av lite av de svarta vinbären, för att göra svartvinbärssaft. Har ju redan kokt saft av de röda bären och nu var det alltså dags för de svarta att få sig en omgång ...



... saften är klar. Ska bara köpa ytterligare några flaskor som jag kan förvara den i. Har "bara" 6 stycken fulla flaskor med koncentrerad, hemmagjord saft i kylen... redan :D 









Dagens mellis blev hemmagjord krusbärskräm med mjölk, och smörgås till det. Ungarna ÄLSKADE det! (därför gjorde jag raskt en omgång till till kvällsmaten ikväll)


Får se om jag orkar slänga ihop en jordgubbs- och rabarberpaj ikväll. Nu ska vi nämligen åka och handla, kan behövas ibland det också *suckar och tycker inte vi gör annat än och handlar*

Just det, kvällens nöje består utav att vika tvätt. Häääääärlisch! Jag har nämligen tvättat 4 proppfulla maskiner.... tur det är sängkläder och många handdukar ;9

Försvunnen


Min kamerasladd är försvunnen, och jag som precis tänkt visa er vad vi pysslat med i morse... Hm, aja ni får hålla er tillgodo med denna ganska suddiga bilden som fanns på datorn....



.. en del av vår tvbänk, med den nya limegröna lampan. Den ÄR verkligen underbar! (och billig! 89 kr styck på IKEA - finns i olika färger) Ger sånt fint sken.. ja, så fint att man nästan önskar det var höst = så det var mörkt på kvällarna vilket i sin tur medför att man fick njuta av den till 100% ;)


Nehepp nu ska jag leta vidare efter sladden.. vart tusan kan den vara?

Lite nytt i hemmet

Fyllde på lite drickglas :9 


Två snygga gröna lampor, passar kanon på vår tvbänk - med den snygga fondtapeten i bakgrunden och ihop med vår gröna matta. I like alot!

En suverän laptopbräda :) Mjuk i botten och stadig ovan. Kanon!
 



Vår gosedjurstokiga tjej tjatade till sig en urmjuk katt som hon numera bär under armen, för jämnan...



Jag är tokig i bokstäver och var bara tvungen att köpa dessa snygga svarta, fick förresten ett sms innan idag om att de ligger och väntar på mig på mitt utlämningsställe. Wihoo!


Fullspäckad helg

Vi har haft en fullspäckad helg! Vi har bland annat hunnit med att åka till Ikea, gå på loppisen i Ronneby, vara inne i stan o kolla affärer, titta på blixtrarna från vattentornet... ja, en massa! Det har också blivit lite shopping, såklart :) Men mer om det i nästa inlägg.
 


Nu ska jag och Fredrik kolla på "Up in the air", en film som tydligen ska vara bra? Vi har de senaste kvällarna kollat på "Saw" filmerna, riiiktigt grisiga filmer men så grymt spännande att man bara måste se fortsättningarna.... :S

Fredriks sista semesterdag
var i fredags, så i morgon är det åter till verkligheten som gäller.... både dagis och jobb alltså. Ungarna längtar sjukt mycket efter dagis, vilket ju är positivt såklart.... men visst känns det konstigt att det snart är Augusti månad? Har gått så galet fort!


.... och snart sätter plugget igång. Japp, ni läste rätt. Efter en ansökan samt en "personlig intervju" innan sommaren - så fick jag beskedet att jag kom in. Hurray! Till hösten blir det plugg ca 74% samt jobb 50%. Får vi se hur det går :)

Kul med utmaningar om inte annat :p (och självklart en kick för självförtroendet, att man lyckades komma in alltså!)

Ha en underbar kväll
- tappra läsare som är inne och kollar här dagligen, trots mina dåliga uppdateringar.. Jag har ju en massa bilder, men ... när ska man hinna?? *puh*

Jobb... jobbelijobb....





Snart dags att gå till jobbet - ännu en dag. Jobbar till 19.15 ... men, sen är jag i alla fall ledig i helgen. Oh, du Underbara helg! :p


Det är sjukt mycket att göra på jobbet just nu. Vi är underbemannade mitt i högsäsong och i denna värmen. Behöver jag säga att Poolerna och fläktarna säljs som på rullande band? ;) 


Hur som helst så hoppas jag ni får en underbar dag!  

I LOVE YOU....



... 4 EVER AND EVER BABE ♥

Mysdag ♥ på tu man hand (skulle publicerats igår)

Idag har jag och min hunk en heldag för oss själva, ja även natten och nästkommande morgon är till bara för oss två ♥

I morse packade båda barnen sina små väskor med div saker som de tyckte skulle vara nödvändiga under ett dygn hos mormor & morfar, och när vi kom fram så var de på hugget för att ta med våra små till stranden. 

Efter ett kort "hejdå" (barnen hade ju absolut ingen tid för mamma och pappa längre) senare så satt vi i bilen. Själva. Bara vi två ♥


Vi solade och badade hela dagen, underbart att få ligga platt fall på en filt och läsa skvallertidningar ifred.... ;)





På eftermiddagen tände vi grillen och Fredrik grillade hamburgare, och jag lax med pesto uppepå. Sjukt gott!


På kvällen körde grannarna in oss till stan, där det blev bio och restaurangbesök. Efter maten tog vi en liten "pubrunda", där vi köpte oss varsin drink/öl/whiskey på de olika ställena.

Runt 00-00.30 tog vi bussen hem för att sedan promenera hand i hand hem från busshållsplatsen. Mys. Hemma satte vi på en film, som vi sedan somnade till... ♥


På morgonen blev det efterlängtad sovmorgon till kl 10.00. Fralle-frukost med nypressad apelsinjuice och morgonen var fulländad.... Sen var det roliga slut, dags att jobba, 11-20.00.



Tack snälla snälla mormor och morfar, för att ni passade våra små guldklimpar. De hade spenderat dagen på stranden, tillsammans med fikakorgen och sandleksakerna. På kvällen sov de i tält på mormor och morfars tomt, måste varit ett stort äventyr för våra små. Ja, för all del.. för mormor och morfar också ;)








(bilder som morfar tagit)

Tusen tusen TACK!!

Inget nytt?

Det är fortfarande lika varmt ute och jag jobbar fortfarande på :)

Sista dagen innan en dags ledighet, känns toppen! Dessutom lyckades jag byta till mig en 8.30-17.00 tid så idag slipper jag stänga butiken. Känns skönt att få komma hem i skaplig tid och bara vetskapen om att vi kan äta middag ihop hela familjen, gör att det känns lite lättare att gå dit.


Igår när jag kom hem så slängde vi oss i poolen, jag & Fredrik. Barnen sov. Och temperatur-ankan visade hela 27 grader i poolen! Men eftersom blodet kokade i kroppen (kändes så iaf!) så var det otroligt svalkande ändå :p








Igår morse fick jag för mig att jag skulle göra flädersaft, innan jag började jobba. Vi har nämligen ett rejält fläderträd på baksidan, där blommorna nu höll på att vissna... så det var lika bra att göra det nu när jag hade sugen! Så barnen och jag hjälptes åt att plocka av ca 50 blomklasar....

Så om ca 4-5 dagar är det klart och ska tappas upp på flaskor. Mums, flädersaft som är så gott!







När vi ändå var igång så åkte de röda vinbären på en omgång också. Eftersom vi fortfarande har gele kvar sen förra året, och då vi dessutom fick nygjord rosengele av min farmor för några dagar sen, så fick det bli saft även här. Hemmagjord rödvinbärssaft. Mumma för själen! :) Den är redan klar och tappad på flaskor...



Nehepp nu är det bara 20 min till jag börjar jobba, tur man har nära till jobbet i alla fall :D Ha en skön dag mina vänner!!

Jobb o jobb

Har jobbat i värmen idag också, ja svetten bara rinner på`n. Jobbigt! Men, jag såg nyss att det skulle bli regn i morgon.. känns betryggande eftersom jag jobbar 11-19.15...

.. närå nu ska jag inte vara bitter. Det får gärna vara varmt och soligt, men man behöver kanske inte överdriva? 33 grader i skuggan ÄR för mycket. Sådetså.

Fler som håller på att haverera i värmen? :p







Underbara såp-bubblekort på barnen, tagna på vår lilla minisemester :)


Jahapp, nu är klockan redan lite över 20.00 och vi ska ta och sätta på en film. Längtar till onsdag, då ska nämligen jag och Fredrik vara barnlediga - och såklart kommer vi hitta på en massa mys
kvalitetstid

Lite bilder på vår uteplats

Får inte nån ordning på bilderna i kameran så ni får se lite bilder från vår baksida sålänge :)














Det är verkligen en mysig plats vi fått till och numera används den flitigt varje dag.


Behöver jag säga att det var pest och pina att jobba idag? Svetten bokstavligen rann från oss alla tre som jobbade... 33 grader i skuggan enligt vissa kunder och kvavt som ett jäkla ap-hus! Näe inge vidare alls faktiskt, och jag är rädd att morgondagen lär bli i samma stil. Uscha :/

Efterlyser;



Nån som vet vart man kan köpa/klicka hem en sån här klocka? Behöver såklart inte vara exakt samma, men i samma stuk... :) Hemst tacksam för alla tips!


Tillbaka till verkligheten...

Kom hem igår och nu jobbar jag varje dag tom tisdag, är ledig onsdag, för att sedan jobba torsdag och fredag innan det blir helgledigt.

Så, jag ska strax dra till jobbet. Att det verkar bli 100 grader ute idag gör det inte direkt lättare att masa sig dit ;) Men det är ju bara att bita ihop och jobba på!


Ikväll hoppas jag få lite tid över till att blogga en massa inlägg, innehållandes en massa sköna bilder...


Ha en bra dag!

Vi lever :)

Längesen jag uppdaterade nu, men tiden bara rusar fram!jag hinner/årioriterar inte bloggen just nu - och ja, lite bloggtorka har jag nog allt fått minsann. Vi är i alla fall på semester i fina skåneland :) vi kom igår och stannar tills på fredag. Vi har det urmys! Jag har en massa att blogga om när jag kommer hem igen, har hela kameran full av härliga bilder :) Så håll ut kära vänner, det kommer... Bloggar förresten från min iphone och veto katten hur man bifogar bilder, men som sagt - det kommer desto fler framöver ;) Allt bra med er förresten?