Bastu som blev tvättstuga

 
Bastun som blev tvättstuga...
 
 
Liten men väldigt funktionell ändå ♥
 
För ett tag sedan invigde vi äntligen vår tvättstuga - jisses så bra den fungerar ;) Fyra tvättkorgar (en för vitt, rosa/rött, blått/grönt och svart) och två fiffiga hänganordningar som fälls upp/ned vid behov. Ska bara införskaffa två trådbackar till också, så att vi verkligen maximerar ytan under bänkskivan... Underbart!
 
Så himla skönt att få bort tvättmaskinen och torktumlaren från vår entrè-hall, och vilken stor hall vi fick sen! 
Den gamla tvättställsbänken, som också stod i entrehallen far till tippen och i framtiden ska vi ha en stor skjutgarderob där. Fram tills dess får vi se vad vi gör av ytan...
 
 
Mål ett 2014 är alltså klart. En egen tvättstuga.
 
Lyx!
 
 

Virus på lungorna


 
 
 Det finns ju bra tider - och mindre bra tider. Den senaste tiden har varit just en sån, en mindre bra tid. Jack fick virus på lungorna och fick svårt med andningen. En massa puffar från inhalatorn vi fick med oss hem från barn, i kombo med en massa vila, har nu gjort att det sakta men säkert har vänt. Äntligen! 
 
Nu är han uppe och leker igen, han börjar äta mat igen och hans ork är påväg tillbaka i det stora hela. Puffar, får han fortfarande då vi hör att det blir jobbigt men det är inte på långa vägar så dåligt som det var när det var som värst.  
 
Så, efter en himla massa dagar hemma är det äntligen dags att prova hur det går på dagis i morgon.
Håll tummarna! ♥