Det GODA övervinner allt ♥

I förrgår när vår lilla dam vaknade gnällde hon över att hon hade ont i örat. Jag trodde att hon legat konstigt under natten och propsade på "att det går nog över snart gumman".... Men ikke! När det blev förmiddag hade vi en ledsen tjej med massa krokodiltårar rinnandes längst kinderna, otröstlig! Ett par timmar senare satt vi på vårdcentralen som snabbt konstaterade öroninflammation på båda öronen. Stackars min lilla snutta ♥



Vi fick antibiotika utskrivet och sen brummade vi hemåt igen. Väl hemma klädde lillebror och storasyster ut sig till riddare och spindelmannen - tur att de goda vinner över det onda. Underbart också att vi har två stycken "av det goda" ♥ som bekämpar det onda tillsammans...



Lillebror har på snudden vuxit ikapp sin syster, så att dela maskeraddräkter är inget problem. Klänningar som spindelmannendräkter - allt funkar på båda och det byts och turas om hejvilt! :)



Finaste spindel-lillebroren ♥


BTW: Vill bara klargöra att vi var på VC/apoteket och rådfrågade om hurvidare Ninni kunde följa med och bada på brunnsbadet igår trots öroninflammation - och det var inga problem eftersom hon ätit medicin i 2 dagar (och sålänge hon inte doppade huvudet) Sådärja, nu slipper ja - förhoppningsvis - få anonyma komentarer om det!

Underbar gårdag ♥

Igår slutade jag jobba redan vid 13.30 eftersom jag hade fått klipptid kl 14.00 (sista tiden de hade denna veckan!) Så, jag for och klippte mig (det blev koooort!!) Hur som helst så hann jag bara fara hem, innan vi åkte vidare... Hela familjen inkl packning tog riktning mot Ronnebys Brunnsbad! Och jisses vilket toppenställe sen!
Alla barn (under 12 år) går in GRATIS och för en vuxen kostar det ynka 35 kr. Vi köpte även pannkakor med grädde och sylt till våra busar och det kostade också billigt! 25 kr / portion. Badlandet var kanon med en massa pooler för alla åldrar. Det fanns jacuzzi, "virvelvind", flera pooler för de minsta med vattensprutande djur, olika pool-kanaler, ö:ar, rutchkanor, bastu.... Tusen gånger bättre än Barnens gård, som var vår plan från början, MEN som hade kostat oss ca 600 kr - för bara inträdet!! Kalla mig snål men det betalar jag helst inte, bara för att bada... Och ungarna älskade Brunnsbadet! Dit kommer vi definitivt åka massa gånger i sommar. Rekomenderas!

   

Vi var hemma vid 18.30 tiden och då var det bara till att tända grillen! Medan maten skulle bli klar plockade ungarna smultron på strå. Det om nåt är väl sommar? :) Myyyys! Och det gäller ju att passa på att njuta av bären vi odlat, nu innan vi flyttar..



Koncentration!



Lycka!



Lite alkoholfritt bubbel till mig och Hunken medan köttet grillades och kvällen var gjord.
Maten blev gudomlig - Grillat ÄR godast! ;)

Glöm inte bort tävlingen! :) (klickbar bild!)

LYCKA TILL!!

Loppisfynd



Hittade en härlig kakburk i pastellfärger och med 3 våningar. Den är lite sliten sådär vilket gör den helt ljuvligt charmig. Eller vad tycker ni? En fin förvaring till både kakor, knäckebröd och skorpor! Tillexempel :)
 


Två stilrena kryddkvarnar från Anders Petter fick också följa med hem. Ja jag ska inte ta åt mig äran för dessa utan jag tackar min kära mor för att hon hade ögonen öppna och fyndade dom åt mig för 25 kr styck! :)


Städa städa varje måndag.... *nynnar*

Städa, städa.. Det är vad som står på schemat fram till lunch, då jag börjar jobba. Jobbar till 18.00 och jag har fått med mig två tjejkompisar på Spinning ikväll vid 18.45. Wohoo! Kommer bli så kul :)
Så, det är fullspäckat schema denna veckan. Är det inte jobb, så är det flyttstäd, inflyttning, bankbesök, bröllop.... Wi så kul! :) Och att solen skiner ute igen gör det inte tråkigare precis..... :D Ha en underbar dag!!

Söndag

I morse for jag hem till mina päron för att plocka upp min mamma, sen körde vi vidare till Ronneby och Brunnsparken; där det vankas loppis på söndagar (ja det borde ni ju känna till vid det här lagret, jag är stammis!) Några fynd och timmar senare så brummade vi hemåt igen..



Vi hann med en fika och lite prat innan det var dags för mig att förbereda lite mat, för att sedan åka till jobbet. Jag jobbar till 21.00 ikväll. Känns helt okej förutom att jag egentligen har 1000 saker att dona med i lägenheten; på onsdag/torsdag flyttar vi ju!! :) Ja, nu börjar det verkligen närma sig med stormsteg. Cant wait! :p

Btw. Loppisfynden får jag visa i nästa inlägg....


Vår midsommar!



Ungarna var finklädda dagen till ära och Ninni var överlycklig över att äntligen få använda sin fina klänning. Det är en riktig liten prinsessa som huserar i familjen Ninninus minsann :)



Jag körde på lockar i håret, första gången på evigheter. Annars är mitt hår spikrakt! Det underbara halsbandet jag har på mig kommer från Miaz.



En av ringarna från MissDee fick pryda handen...



Det härliga midsommarbordet! :)



De stora barnen fick ett eget litet midsommarbord...



Jag hade med mig alkoholfritt jordgubbsbubbel...



Fina Ninni ♥



Finaste midsommartjejerna....



... som även hjälpte till att bära midsommarstången på plats....





Grabbarna grus kämpade med att köra Boby Car rally på gräset :)



Framåt kvällningen var alla barnen trötta och tyckte det var riktigt skönt att gå in för att se film; Trassel.


Vi hade en underbar midsommar och vi TACKAR än en gång fina familjen Charlottendal för att vi fick vara med i år också. Nästa år hoppas vi kunna bjuda igen - då huset förhoppningsvis är i "bjuda-hem-vänner-för-fest" - vänligt skick! :D 

Glad midsommar!!

Liten midsommar Ninninus
Midsommar-militär-fest förra året - Saknar dig Brossan!
Finaste midsommartjejerna förra året ♥
Nu ska vi fixa och dona lite på förmiddagen, för att sedan packa in oss i bilen för att fira midsommar tillsammans med goda vänner. I vanlig ordning är vädret inte det bästa, men det blir ju vad man gör det till inte sant?
Jag hoppas ni alla får en helt fantastisk midsommar!

Första rummet är tomt & städat

Nu har vi ägnat morgonen åt att tömma det sista i mitt & hunkens sovrum och städat grundligt har vi också gjort. Fy vilket jobb det är att städa sådär petnoga och grundligt... men, nu har vi det gjort i alla fall. Bara resten kvar ;)
Nu bär det snart av in till stan för att gå på marknad, hoppas bara regnet fortsätter lysa med sin frånvaro... det känns aningen osäkert, blåser som tusan gör det också... men det blir nog kul! :)

Full rulle

Jag har varit uppe sen 05.00 i morse och det har verkligen varit fullt ös hela dagen! Så, ikväll vet jag en som kommer somna tiiiidigt! I morgon är det den heliga "Lövmarknaden" i stan och även vi (tillsammans med resten av Karlskronas befolkning) ska in en runda under dagen...
Ni får ursäkta den glesa uppdateringen men det är lite mycket just nu. Det både packas o städas, jobbas och umgås + alla nödvändiga måsten. Men, det lär bli bättre framöver... :) Nähäpp. En stund i soffan framför tv:n innan det är läggdags även för mig. Ungarna har precis somnat nämligen.... Tjingeling!

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb?



Har varit och donat lite på gymmet en stund och vad ser jag när jag kliver in i min lilla receptionsborg igen? En kopp nybryggt kaffe! Rykande hett och väldoftande, med lappen "Varsegod" :) Tack! Tack! Taaaaack!! Finare kollegor kan man nog inte ha.... som tänker på lilla mig ♥ Glad man blir!


Flyttdatum; Ändrat!

Igår pratade jag med de som säljer huset till oss, ang flyttdatum och tillvägagångssätt. De ska nämligen ha flyttstäd och det innebär att huset står tomt, städat och rent, redan på onsdag i nästa vecka. Så, vi kan börja flytta in redan då - för att sedan ägna helgen åt att städa vår lägenhet. WOhoO så bra! :)



Så nu är det massa renoveringstankar som löper runt i skallen på både mig & Hunken. Färg, tapetval, prioriteringar... Åh vad roligt det ska bli!! :) Dessutom har jag kommit i kontakt med ett företag som mest troligt kommer ordna en dö-snygg grej till huset. Jag är så förväntansfull - på ALLT! :)

Ni hänger väl med i husflytten va?
För det kommer bli mycket skrivande om det i bloggen det närmsta... :p


Lång jobb-dag idag

Nu ska jag köra mot jobbet. Jobbar mellan 6.00-18.00 ikväll = lång dag! Men, resterande dagar i veckan är kortare och dessutom är jag ledig både torsdag och fredag (och lördag!) Ska sen in och jobba lite xtra på söndag. Hörs lite säkert lite senare. Godmorgon, förresten! :)

Just nu; Jordgubbspaj med marrängtäcke!


Pajskal:
2 1/2 dl vetemjöl
100 g smör
2 msk socker
1 msk vatten
Fyllning:
1/2 liter jordgubbar
1/2 dl socker
1 msk potatismjöl
Maräng:
3 äggvitor
1 dl socker
skal av en lime
Blanda samman alla ingredienser till en deg och tryck ut i en pajform. Nagga botten på pajen med en gaffel. Förgrädda pajskalet på 200 grader i ca 15 minuter, tills pajen fått lite färg. Förbered fyllningen under tiden. Skiva jordgubbarna och lägg i en bunke. Tillsätt socker och potatismjöl och blanda försiktigt. Vispa äggvitorna till ett hårt skum och tillsätt sockret lite i taget. Vänd sedan försiktigt ned det rivna limeskalet. Fyll pajskalet med jordgubbarna och bred på marängen.
Grädda i 225 grader i ca 5-8 minuter. Smaklig måltid! :)

Loppisfynd

I morse bestämde vi kring frukosten att vi skulle packa in oss i bilen för att åka till loppisen i Ronneby. Sagt och gjort! Vid 9.00 intog vi en plats på parkeringen och sen var det bara till att strosa runt i gyttjan bland alla andra :)
Jag fyndade i alla fall en vit Stelton termos. Jag har en sedan innan, som jag fått i julklapp, och det är ju PERFEKT att ha två när man nu kommer bjuda många vänner på fika i solen, vid huset ;) 100 kr fick jag ge förresten, den som kostar runt 500-lappen (om inte mer?!) annars. Vilket klipp! Sen inhandlades också supersnygga salladsbestick och två klotlampor till Neos kommande sovrum - också kanonfina! Tyvärr verkar det som att min kära hunk packat ner kameraladdaren, så jag kan inte ta några bilder - än. Ska dock fortsätta leta.... Det är nämligen en av få saker jag inte klarar mig utan - kameran! Mammarazzi är mitt andranamn :p

Jag är sjuuuuuuk :(

Kände att den kom krypandes redan igår förmiddags, förkylningen alltså. I gårkväll bröt den ut fullständigt och jag deckade i sängen innan klockan ens slagit 20.00 - efter det varma skumbadet med nyplockade, väldoftande, vita rosenblad i, som min hunk ordnat till mig ♥ Vaknade i morse och mådde något bättre, så det satte igång och städades, packades och fejjades. Gjorde en supersmarrig sallad till lunch, för att efter maten ta en välbehövlig powernap på en och en halv timme. Gosh! Jag som aldrig brukar kunna somna "mitt på dagen"....
Hur som helst så fylldes eftermiddagen med ännu mer packning - ja, nu är vi så gott som klara. Känns toppen! I morgon blir det troligtvis en runda till tippen med den sista skiten, men sen så... Nu har vi två jätteroliga helger att se fram emot - den kommande är ju midsommarhelgen som firas med goda vänner och helgen efter är det ett underbart Bröllop som gäller, samt husflytten då. Wohoo! :) Nu ska jag bara se till att krya på mig också...

Fredag

Regnet öser ner. Det är fredag och jag jobbar mellan 06.00-17.00 idag. Sen är det helg! Och på tal om helg, så är ju detta den sista helgen vi har helt lediga - i lägenheten. Nästa helg är det ju midsommar och sen flyttar vi ju!! :D Ska bli SÅ kul, tror jag längtar ihjäl mig....



Igår efter jobbet åkte jag direkt hem till en tjejkompis, som bjöd på underbart god sallad och lyxig mango efterrätt med hallon. De har precis målat om sitt hus och shit så fint det blev! Ett helt annat hus. Tänk vad lite färg kan göra egentligen.... Ha nu en toppendag mina vänner, jag lovar att svara på era alldeles underbara komentarer i helgen. Har varken hunnit eller orkat svara de senaste dagarna.. Stor kram till er!  


Didriksson på 50%

Nu tror ni väl jag är knäpp eller nåt, men jag har faktiskt klickat hem 5 stycken Didriksson jackor! :) De var på 50% och eftersom både jag och ungarna behöver nya jackor så passade det alldeles utmärkt. Hade dock aldrig klickat hem dom till fullpris, näe det är jag alldeles för snål för. Då räcker en jacka från H&M eller Lindex precis lika bra ;)




Till lillemannen i familjen; 250 kr



Och till vår lilla stora tjej; 250 kr


En likadan jacka som jag köpte (också på 50%) i vintras, fast som nu (minus 22 kg senare) dessvärre? är på tok för stor! Så, den åker ut på tradera när årstiden är rätt :) Älskar den jackan!




Och hur mysig ser inte denna ut att vara då? Nä, nu har jag jobbat så mycket den sista tiden så den är jag faktiskt värd - trots att jag egentligen inte behöver den, om man nu säger så.... Skynda fynda ni också vetja, det finns lite kvar (dock utplockat i storlekarna, såg jag nu) www.zillstar.se

Mysig dag som slutade i tårar

Har varit en lång, men otroligt mysig dag idag. Jobb från 05.45-17.00, sommarfest och sen jordgubbsplockning efter det. Tyvärr klämde Ninni sitt finger när bildörren slogs igen, och kvällen slutade i en massa tårar :( Det ser dock inte så farligt ut så jag antar att det var tur i oturen att det tog precis nedanför nagelbandet. Men, stackars Ninni har såklart ont..
Ungarna har nyss hamnat i säng, efter att ha ätit en massa självplockade jordgubbar till kvällsmat och så fort de somnat så är här en till som kommer slockna direkt - JAG! Ikväll är jag riktigt trött. I morgon väntar personalmöte på Jemman kl 07.00 och klockan 8.00 måste jag vara på Friskis eftersom jag jobbar där till 17.00 imorrn. Fullt ös alltså!

Självplock





Verkar som det blir jordgubbsplockning efter sommarfesten på dagis idag. Wohoo! Både jag & kidsen älskar att plocka jordgubbar :) Dock är jag allergisk mot att plocka dom, jo faktiskt. Likadant när jag plockar rabarber (som vi bla plockade till pajjen här om dagen) Jag blir rödflammig främst på händer och armarna, men också på benen. Sen kliiiiiiar det som bara den!! Men, att äta dom går finfint. Helkonstigt ju.... Nån mer som har det som jag?


Morrn morrn!

Klockan ringde 05.00 i morse. Detta eftersom jag öppnar anläggningen idag och det står hurtiga motionärer utanför Entrèn redan klockan 06.00 - då jag börjar & gymmet öppnar :)
Igår klickade jag hem lite jackor till mig och barnen - men mer om det i nästa inlägg. För, nu måste jag kila! I kväll kör jag dessutom direkt från jobbet (vid 17.00) - till dagis, som har sommaravslutning. Fikakorgen packar hunken ♥ Åh, så mys det ska bli! Jag längtar redan :) Ha nu en underbar dag mina vänner och missa inte tävlingen nedan för guds skull! :p

Vinn det vackra silverhalsbandet!

Jag har alltså fått äran att tävla ut det urfina silverhalsbandet nedan
- som kommer från Maries webshop; Miaz.

Vadå silver? Allergisk? Såhär står det bland annat på Maries webshop:
Våra silversmycken är nickelfria enligt EUs regler, och består av en kärna av brons eller koppar med ett tjockt lager med 925 sterling silver (silverhalt 92,5%). De är dessutom ytbehandlade för att öka glans och reptåligheten, samt för att fördröja oxidering. Rengörs med silverputs/bad...

För att vara med att tävla:
* Gå in på facebook och "bli ett fan" eller "gilla" Miaz smycken.
* Skicka sedan ett mail till Marie via KONTAKT på hennes hemsida; www.miaz.se
- och berätta att du är med och tävlar i Ninninusens tävling.
* Skriv även en kommentar under detta inlägget i bloggen, så att jag ser att du är med och tävlar.






Svårare än så är det inte! LYCKA TILL!!
Tävlingen avslutas den 30 Juni

Rabarberpaj

Ninni har bakat rabarberpaj till fikat idag ♥
4 portioner/st.
1 knippe Rabarber, 3-5 normalstora stjälkar
1 msk potatismjöl
0,5 dl ströscker
2 dl havregryn
1 dl vetemjö
1 dl ströscker
50 gram smör
2 msk sirap eller honung
  1. 1. Skölj och skär rabarbern i mindre bitar. Lägg i formen, blanda potatismjöl och strösocker och ströa över rabarbern, låt stå en stund! Blanda havregryn vetemjöl och strösocker och strö över. Skiva kallt smör med hyvel och täck hela formen. Ringla över sirap eller honung

  2. 2. Grädda i ugn 175 grader i ca 30 minuter.

Mys med grannarna

Efter vi kom hem från dagens utflykt så har vi spenderat kvällen tillsammans med grannarna och deras barn, ute på tomten. Mysigt med en massa lek av 8 barn i lika och olika åldrar. Ja, vi föräldrar har också kul ihop! ;)
Nu blir det ännu mer mysigheter - hemma hos grannarna. Vinkväll? Spelkväll? Trevligt samkväm? Kalla det vad ni vill men alkoholfritt jordgubbsbubbel, i små lyxiga flaskor, blir det i alla fall för min del :)


Hoppas ni alla har en underbar lördag!

www.miaz.se

Minns ni den fiiiina halsbandsklockan jag köpte för ett tag sedan? Det är ju som sagt underbara Marie som säljer dessa fantastiska smyckena och vet ni vad? Jag har fått den stora äran att hålla i en tävling som hon sponsrar
- så nu har ni snart chansen att få vinna ett jättefint silverhalsband från just Miaz.se
Tävlingen läggs upp i kväll eller i morgon - så håll ögonen öppna! :)
Och till dess får ni ju gärna göra ett besök i hennes webshop!

3 veckor kvar!

Eftersom vi åker på äventyr idag - så blir det ett ryck att packa, städa och ett besök på tippen imorgon. Bara 3 veckor kvar tills vi flyttar nu - en helg försvinner kring midsommar och helgen vi flyttar ska vi dessutom på Bröllop. Så, nu gäller det att ligga steget före - så vi slipper stressa ihjäl oss sen när det är dags. Längtar!!

Utflykt!

Hunken väckte mig med meningen "älskling, vad känner du för att göra idag?" Eftersom klockan knappt hunnit slå 06.00 så hade jag inte mycket respons på den frågan... Så han fortsatte ".. vad säger du om att du & jag gör något tillsammans, barnen kan kanske vara hos mamma?" Mmm, visst.. mumlade jag. Sagt & gjort! Han ringde och väckte barnens farmor, kl 7.00 en lördagmorgon, för att fråga om barnpassning. Ja, jag säger då det... Karlar! :p
Nu är en liten väska packad och vi ska strax dra iväg på äventyr. Barnen lämnas hos farmor i Tingsryd och är överlyckliga över detta... och jag & Hunken drar vidare till Växjö ett par timmar, för att hand i hand strosa lite på stan ♥ Förhoppningsvis blir det lite shopping också :)
Vädret är inge vidare idag, så det passar ju bra med en utflykt!

Spinning i ottan

Klockan ringde 05.00 i morse och 05.10 fick jag ett sms från kompisen som blivit sjuk och inte skulle med på den annars inbokade spinningen. Med väskan redan packad och dagens första kopp kaffe intagen så fanns det däremot ingen ångerrätt för min del. Och tur var väl det! Så, klockan 06.30 var det faktiskt min rumpa som satt på spinningcykeln och mina ben som förbrilt jobbade för att tramporna skulle gå runt runt...
En svettig timme senare var det bara till att skynda genom duschen, svira om till arbetskläder.... för att gå ur omklädningsrummet - och några meter till, för att göra entre i i min lilla receptionsborg. Klockan 8.00 började dessutom fredagsmötet, där det bjöds både på nybryggt kaffe och nybakta frallor. Åh, jag älskar verkligen mitt nya jobb! :D

GRATTIS!!!!

Idag säger vi STORT GRATTIS till finaste lilla Nora ♥ som fyller år idag!

Känner mig lite sleten...

Jupp, så kan det va ibland. Att man känner sig sleten alltså :p Nu har vi i alla fall ägnat 2 kvällar i rad åt att fixa med adressändring & med att säga upp olika abonnemang som vi inte ska ta med i flytten. Känns i alla fall gött att ha det avklarat nu... Flytten närmar sig ju med stormsteg! :)
Men innan dess har vi ju både midsommar & bröllop att se fram emot... Kul, kul cykelhjul! :D :D

Underbar dag!

Vi har haft en underbar dag tillsammans med våra fina vänner. Vi hann med en massa bus, grillning och en hel del kaffe och snack. Ja, glass slank också ner. Är det sommar så är det! :)
Finaste kidsen
Dricka är viktigt när det är varmt ute...
'
Grillat var det här! :)
... och GLASS i stora lass! :)
Väl hemma igen sprang barnen i vattenspridaren och jag satte rumpan i en solstol med en "hus & hem" tidning i näven. Hur mysigt som helst! Vilket sommarväder!
.. och på baksidan blommar nu vår mini-syren vilken dag som helst. De blommor som redan slagit ut, doftar ljuuuuvligt! Helt fantastiskt hur en enda liten lila blomma, kan ge så mycket god lukt.... ♥

Hjälpande storasyster

Storasyster hjälper lillebror att ta på sandalerna...
God morgon du lediga dag! :) Wohoo. Finaly! Idag ska vi börja med att spendera dagen tillsammans med våra fina vänner. Lek, bus och grillning står på schemat. Ska bli otroligt kul! Sen måste vi som sagt ta tag i en hel del måsten, tråkigt men sant.. Jag ska snart åka förbi jobbet på Jemman för att lämna in mina jobbkläder och mina nycklar till butiken. Man skulle kunna tro att det vore sorgligt, efter 6 år på samma jobb. Men vet ni vad? Det känns faktiskt toppenbra! Klart jag kommer sakna mina kollegor och sådär, men nu när vi snart är husägare lär man väl springa där för jämnan ändån :p Och mitt nya jobb är ju bara SÅ roligt! Jag riktigt längtar efter att gå dit
- det är ju det ska va! Inte sant?

Gräsklippare; PARTNER

Hunken kom till mitt jobb idag innan jag slutade och han hade fått äran att helt själv välja ut en gräsklippare.. Tack och lov valde han ingen åkgräsklippare (det hade inte funkat på vår kommande tomt ändå!) utan han valde (såklart?) den dyraste av de "andra vanliga" gräsklipparna :) Tur att jag har personalrabatt så man tjänade nån tusing på priset, annars veti tusan om det hade varit värt det i mina ögon... bara för att det är elstart och något bättre motor...? Hm. Å andra sidan så är ju tekniska saker som gräsklippare inte min starka sida. Inget brinnande intresse har jag för området heller så... Valet hunken gjorde blir nog toppen! :)
Mycket kraftfull klippare med elektrisk start. Det betyder att du inte behöver dra i något snöre! AutoWalk, 190 kubik och 53 cm klippbredd. Välj mellan uppsamling i 71-litersuppsamlaren eller mulching

Ännu en underbar sommardag!

Det ser ut att bli en riktigt härlig sommardag idag också. Underbart! Jag hoppas jag hinner ta del av det efter jobbet, precis som igår.. Jag ser SÅ fram emot morgondagen då jag är LEDIG! Då blir det förhoppningsvis lite roligheter på schemat, och så såklart några måsten också...
Det ska packas och donas ännu mer och jag tror att jag ska måla om förra årets loppisfynd, en stringhylla. Den har inte kommit upp ännu, eftersom vi inte haft plats för den i lägenheten (typiskt mig att köpa den ändå, den var ju billig och kunde bli snygg!) Den ska gå från mörkt trä-färgad till att bli vit i en såklart högglansig ton. Min favvo.

 

Sen blir det såklart en massa gos med våra små ♥ Hua så fort de växer! Lillebror har snart vuxit ifrån storasyster och hans tal har äntligen kommit igång på riktigt. Tiden går.... man får försöka ta vara på den så gott man kan.

Kaos på jobbet - men en riktigt härlig kväll

Idag var det kaos på jobbet! Mycket folk, ingen växel, strömmen gick och ett släp var helt plöstligt "borta". Men, nu är det bara morgondagen också, sen är det slut med helgjobb för ett tag.
Behöver knappast säga att det känns otroligt skönt, va? :)
Barnen hade haft en underbar dag hos mormor och morfar. De hade varit i stan, köpt glass och uteleksaker, åkt buss och varit på sjön i mormors & morfars båt - som både Ninni och Neo fått styra! Gissa om de båda var mäkta  stolta efter det :D
Väl hemma igen så tände vi grillen för att grilla hamburgare. Jag tittade till det som komma ska bli årets skörd. Det ser mäkta bra ut! Det växer & frodas :) Vi kommer få en massa jordgubbar i år, förra året var det nämligen bara ett par nävar vi kunde plocka.... men i år blir det många! Vet i katten om vi hinner avsmaka alla bär i år bara, innan vi flyttar? :S
Förutom alla utgifter såsom ved, en till bil, gräsklippare (som vi köpte idag btw) så ska det ju såklart inhandlas en gungställning till hustomten framöver. Både Ninni och Neo gillar att gunga och på bilden ovan skickar Neomannen över en slängpuss till sin fotande mamma. Det är min charmplutt det
Vi grillade hamburgare... Hunken hade köpt en spray-glaze; "CajP:s SMOKEY" som vi testade.
Klart godkänd!
♥ Neo gillade sin hamburgare! :) :)

Åh..

Det ser ut att bli en KANONDAG - och jag ska jobba. Det suger verkligen! Speciellt nu när jag egentligen faktiskt inte behöver.... uppsägningstiden gick ut igår! Men ingen kunde tydligen ta min helg och sen är jag för snäll som ställer upp. Sista gången nurå. Min absolut sista helg där....
Jag och Ninni har precis ätit frukost. Neo tog sovmorgon och hunken har jobbat i natt och kom hem tiiiidigt i morse, så han sover också. En överraskning hade jag i nattduksbordet, som jag hittade när jag skulle lägga mig igårkväll - och nu på morgonen låg där frallor i en påse på bordet.

Tack snälla älskling! I Love You ♥
Eftersom jag ska jobba och hunken sover så ska bästaste mormor passa kidsen fram till lunch. Så, dit ska jag strax köra dom - innan jag brummar vidare till jobbet.

Närå, jag är inte bitter... inte alls ;)

Jobb - uppsägningstiden är sluuuuuuut!

Det har blivit mycket jobb för mig sista tiden pga jag har jobbat på båda mina jobb, samtidigt. Men nu är det slut med det! I dag går min "uppsägningstid" på 1 månad ut och jag är fri - fri att koncentrera mig på receptionistjobbet! Däremot så har jag inte fått ledigt i helgen, vilket innebär att jag måste jobba på Jemman både lördag och söndag. Suck. Känns tungt men ändå vet jag ju att det är min sista helg där så... det får la gå....
Nu är klockan 7.30 och ska jag bege mig mot jobbet. Slutar 16.00 idag...
56 timmars jobb totalt, denna veckan. Det börjar kännas....

Barnensgård

I går åkte jag & barnen och barnens mormor till Barnensgård, för att roa oss. Eftersom vattenlandet inte var öppet än (öppnar på lördag!) så kostade det "endast" 80kr styck. Aldrig fel när det är billigt :) Annars kostar det 160 kr för barn och 130 för vuxna, eller om det nu var tvärtom.....
Kul hade vi i alla fall! Och under tiden vi var där så flyttade hunken och hans föräldrar alla flyttlådor och grejer som vitrinskåp och dyl, till huset. Så himla skönt att vi redan nu kan börja flytta sakerna lite smått, så man slipper raca med det i sista minuten... TACK snälla ni för hjälpen. Bara 4 veckor kvar, exakt, idag! Final Countdown.

En helt vanlig dag på väg till dagis

Rosorna på busken utanför har slagit ut och doftar ljuvligt - som Ninni själv brukar säga. Solen skiner idag och vi har en utflykt i sikte - så nu ska jag ställa mig och göra pannkakor, den ultimata utflyktsmaten! :)
Underbara barn

Fler förslag :)

Tack snälla ni för alla era ÄRLIGA svar. Det uppskattas enormt! Kusinvitamin; inte alls neggo, härligt att få andras åsikter så man själv får sig en tankeställare och kanske rent av "tänker om" och håller med :) Det var ju det jag bad om! :D Så, tack snälla ni som svarade på frågan under. Nu kommer här lite fler förslag, för jag är rent av förvirrad - det finns ju så mycket fint!
Högblankt vitt med stålben
Gillar stolarna! :)
Bord som "alla har". Plaine från Mio... Lite tråkigt? (eftersom det är så vanligt)
IKEA har ett STORT bord som inte, enligt mig, ser så tilltalande ut på deras hemsida...
Men när man ser det såhär, inrett och upp-piffat så är det ju riktigt snyggt! Gillar ideèn med att ha OLIKA stolar runt bordet! Klatchigt och lite fräckt. Har ni någon favorit av borden ovan? Eller kanske har ni andra tips på vita, relativt stora, bord? Help me!

Vet inte - vad tycker ni?

Har "bokat" ett sånt här matsalsmöblemang idag - för leverans om 2 veckor. Är dock inte helt 100 på om vi ska ha det eller inte, men visst är det döläckert? BRA pris är det också! Och högblankt vitt, precis som jag älskar. Nå, hjälp mig nurå. Vad tycker ni?

Fullspäckad onsdag

Det blir som sagt jobb mellan 8.00-17.00 för att sedan gå från jobbet i receptionen - till omklädningsrummet. 17.30 väntar nämligen ett spinningpass tillsammans med en tjejkompis. Ja, nu när jag tränar gratis så bara MÅSTE jag ju ta tag i träningen. Har ingenting att skylla på längre, inte sant? :D Så, spinning it is! Ska bli superkul!
Efter spinningen ska jag köra hemåt, för kl 19.00 får vi besök. Hon som ska ta över våran lägenhet när vi flyttar till huset kommer för att titta, mäta och prata med oss. Trevligt. Sen lär väl en annan slockna som en sten på kudden, antar jag..... Hoppas ni får en härlig onsdag!