Brr!

 
 
 
Kallt ute idag! För en timme sedan stod termometern på -6 grader hos oss här ute i skogen. Brr! Som tur väl är så börjar jag inte jobba fören senare idag, rätt skönt att slippa gå upp kl 5.00 och ut och skrapa rutan i istider. Den tiden lär ju komma ganska snart ändå (kanske redan imorgon?) 
 
Härligt ändå. Känns ju mer som att det faktiskt snart är juletider. Juletider! Kan knappt fatta det. Bara snön som saknas, undrar när den kommer.....?
 
 
 
 
I helgen åkte några ljusstakar upp - kunde inte hålla mig längre! Hunken och jag tvättade fönsterna (jag inne - han ute - teamwork!) och sedan kunde jag ju inte bara låta bli. Se så fint det blev i vardagsrummet ♥ Mys!
 
 

Grabbig sjukstuga


 
 
Efter en och en halv veckas sjukstuga med båda grabbarna - om varandra såklart - som åkt på halsfluss, feber och hosta så tar vi nya tag imorgon. Då vankas jobb, skola och dagis igen.
 
Hoppas det kan hålla i sig nu, det friska alltså... 
 
 
 
Jack tokälskar clementiner och riktigt suuuuger in dem i munnen, innan han smaskar i sig klyftorna...
 
Vår lilla tokfis!
 
 

Usch så fort det går..

 
 
Ovan ser ni köket - och den nyaste tavlan i hemmet. Favvo ♥ Skulle dock vilja ha den i större fortmat. Undrar om någon förstorar upp en redan befintlig bild nu för tiden...? (har den endast på utskrivet foto, inte som jpg el likn.)
 
 
 
Hejda tiden! Fasiken vad fort tiden går. Snart är vi inne i december med allt vad det innebär. Lappar om lucia och julledighet ska in i rappet, och hur går det med julklapparna? Djeeses... 
 
 
I år får jag världens bästa julklapp! Att mina två bröder (de bästa!) och finaste svägerskan kommer hem över jul är förstås en av dem, men att få gosa med min brorsdotter för första gången (som då hunnit bli nästan 8 månader!) är helt klart den absolut bästa av alla! ♥ Skype i all ära men vad är väl det mot riktigt kel? Bus! 
 
 
Längtar.
 
 

Vårt sovrum ♥

 
Så var sovrummet nästan helt klart. Lite småpiff kvar bara..
 
 
Vi valde att rama in sängen med varsin 60 djup och 1-meters bred garderob, på vardera sida. Förvaring kan man inte få nog av, right? Sedan fick 3 st överskåp monteras upp vid taket på väggen för att få ihop själva "ramen". Sänggaveln slopade vi helt för att istället bara ha en guldskimrande "fondtapet" med lyxkänsla, som detalj istället. 
 
En mjuk och go fårskinnsfäll är det första våra fötter möter när vi stiger upp ur sängen, och det sista innan vi kryper ner i sängen. Mysfaktor ♥
 
 
 
Silver/kromfärgade sänglampor med dragspelsfunktion och små "sängbord" i form av tavellister blev pricken över i:t :p
 
 
 
 
Ovan ser ni hur det såg ut före - och hur det ser ut nu.
 
 
Vilken skillnad va! *toknöjd