Nya dörrar

 
Det har varit tyst på bloggen av flera anledningar, men främst på grund av tidsbrist och prioriteringar. Jag hinner helt enkelt inte med! Hur som helst så är den ju i alla fall inte nedlagd helt och hållet i alla fall :)
I helgen beställde vi nya ytterdörrar till huset. Kommer bli som på bilderna, vita till vårt mörk antracitgråa hus. Fick bli modellen ovan, med fönster i, till själva entren och sedan den nästan släta modellen nedan till dörren som leder ut mot altanen, från köket ....
 
Ett avlångt fönster i dörren fick det bli. Ni som känner mig väl vet att jag var mer inne på att ha 3st runda fönster, men då vi inte var riktigt överrens om den delen så vann min andra hälft med sitt förslag. Bra argument, mer ljusinsläpp i hallen, bättre pris och med ett surr om att det skulle bli för mycket "funkisstuk" på vår villa annars. Blir säkert kanon!  
Däremot är det ju inte helt gratis att köpa nya ytterdörrar, jisses. Väntetiden på leverans skojar man inte heller bort direkt, 6 veckor. Minst! Då eftersom vi (såklart) hade specialmått på vår ena dörr som därför fick specialbeställas (=ännu dyrare) Men åh vad jag längtar. Kommer bli så fint så.. 
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)