Vart var vi nu...?

 

Borde nog fortsätta uppdatera vår USA-resa, så bilderna tar slut nångång :p I alla fall. Nästa och vårt sista stop på vår resa blev, såklart, New York
 
 
 
Vi gick i Central Park & besökte National History museum...
 
 Kringeltime!
 
Kastades dock - jisses så salta de var :D
 
 
 
Jack hos sin gudfar ♥ min lillebror
 
 
 
Vi shoppade i lite affärer och utforskade stan i den mån vi kunde, med tre små barn. Jag skulle faktiskt starkt rekomendera er att åka hit barnfria, kanske över en långweeken? För New York är ingenting för barn. Betong. Shopping. Folk - MASSOR av folk. Och mycket promenerande....
 
Såhär i efterhand såg vi knappt några barn, jag undrar vart de höll hus? På tunnelbanan såg vi max 4 barn, och alla 4 var äldre än våra.. Inga barn så långt ögat nådde, varken inne eller ute. Förutom några vi såg i Central Park då förstås.
 
 
Vi hade i alla fall tur och mötte en kringresande Clown, som gjorde ballong-djurs-hattar åt barnen. Gratis! De fick själva välja färger på ballongerna och vilket djur de ville ha. Neo valde en brun apa och Ninni en rosa/gul fjäril.
 
 
 
Ytterligare en tur i stadens tunnelbana. Herregud vilka gigantiska tunnelbanor sen! Hit och dit, uptown och downtown, grön/blå/gul/röd/svart linje... och så en massa, massa människor som yr omkring. Varmt som ett AP-hus var det också, säkert närmare 40 grader! Ända tills man kom på tunnelbanetåget - då var det plötsligt iiiiiiskallt av airconditionen!
 
 
 
Fortsättning följer....
 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)