Köks-kaos!

 
Ja, det här med att byta kök verkar inte vara så lätt som vi först trott från början. Jädrans vad jobb det för med sig ;) Men å andra sidan så vill man ju göra det ordentligt när man väl gör det så..
 
 
Helgen har vi alltså spenderat - i köket. Det har slipats, spacklats, målats, tapetserats. Vi har tömt två högskåp som vi sedan rivit (ett hamnar på tippen och ett står numera i pannrummet och agerar förvaring) och det mesta i väggskåpen ligger också nerpackat i kartonger. My god, vad det har (och fortfarande) ser ut.... Kaos, är näst intill rätt ord att beskriva det med. Men det kommer ju att bli bättre ganska snart igen.
 
Jag som hade hoppats på att få visa er en liten förhandstitt på kaklet vi valt, men det kom dessvärre inte i fredags som planerat. Eller tja, det kom ju - fast i mosaikbitar! Pallen hade vält vid leverans och det mesta var trasigt :( Dessutom var det slut hos leverantören och skickas alltså inte från Italien förren i slutet av nästa vecka (!) och är hos vår återförsäljare veckan efter. Höjden av otur - men tur i oturen att vi egentligen inte behöver det förren dess :) 16 dagar kvar innan beräknad köksleverans. Wohoo!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)