Förberedelser

 
 
Det sägs att köksleveransen av nya köket dimper ner hos oss om exakt 3 veckor - jippie! Hur som helst så är det därför hög tid att sätta igång med alla förberedelser inför renoveringen. Och det är en del saker som ska ordnas med innan... 
 
Alla köksskåp ska rensas ut för att sedan tömmas så gott det går, köksskåpen ska sedan monteras ner för att sedan dumpas på tippen. I går tog jag tag i dörrkarmen in till köket som fortfarande var i furu, slipade och spacklade och målade en vända med vit lackfärg. Vi hängde av dörren (som också är i furu) för att undelätta målningen, vilket också innebar att den underbara tvättställsbänken - utanför köket - blottades helt.
 
 
 
Nä, precis. Sådär kunde vi ju inte ha det. Så, efter jag var klar med dörrfodret så var det bara att plocka fram tapetlim och tapet, för att klä om. Jag förstår verkligen varför denna tapeten har utgått ur sortimentet - den är KASS (värdelös!!) att arbeta med. Styv och jäklig! Men, det blev i alla fall bättre än innan. Håller ni inte med? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


care69

Jättefint!

2012-10-24 | 08:57:13
http://care69.blogspot.se