Lite piff

Före ↑
Efter ↑
En enkel bänkskiva & tre metallrör fick agera skrivbord. Blev ju toppenbra! Datorn åkte ut ur lekrummet och passar perfekt där i hörnan. Till vänster ska jag ha min lilla pysselhörna och en till skrivbordsstol bör inhandlas... men, lite i taget :)
Bland gardinstängerna på en loppis hittade jag två smala, vita metallrör för en 5:a - perfekt till mina presentsnören! tänkte jag. Och visst blev det bra? Nu ska det bara inhandlas lite fler snören i olika färger också, så himla KUL att slå in paketen fint :) Vart jag ska göra av det andra metallröret har jag inte riktigt klurat ut - än..
Jag hittade också en gammal "nåltavla" som inte såg mycket ut för världen, för en 5:a var den min....
... och efter en halvtimmes pysslande ser den numera ut såhär ↑ Målade ramen och häftade fast en tapetsnutt framför själva "nålplattan". Enkelt, snyggt, billigt & praktiskt! Man kan hitta mycket bra saker på loppisar och secondhand. Jag har även en magnettavla (10:-) som ska upp någonstans i rummet också... Min lamp-idè ska också testas framöver, så visst finns det lite pyssel kvar att göra alltid. Men åh vad roligt det är! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Johanna

Ja, det är bara fantasin som kan sätta stopp. Och så kreativ som du är så är det inget problem ;-) Finfint det blev!

2012-06-02 | 11:31:29
Maja

Jag bara ÄLSKAR den färgen

vad är det för färg?

Hade passat grymt i våran tråkiga tvättsuga

men jag ska nog göra som du och inte prata med min man om det först =)



Ta hand om er alla <3

Kram Maja

2012-06-03 | 13:14:42