Myshelg

Så börjar även denna helgen lida mot sitt slut och vi är alltså en vecka närmre jul - wohoo! Det firar vi med pepparkakor och glögg, julklappsinslagning till 22.30 på kvällen samt julfint i alla fönster :) Japp, enligt tradition så sätts all ljulbelysning upp redan den här helgen. Sååå mys ♥
Så denna helgen har jag varit effektiv minsann :p Ungarnas julklappskalendrar är helt klara (finaly!) Inte lätt att hitta, köpa, slå in & knyta fast 48 småpaket. Puh! Men klart de ska ha varsin, våra små gull ♥ Jag har fyllt på vedförrådet inne i pannrummet eftersom vi börjat nalla därifrån i all lathet. Dumt! Bättre att slippa springa ut i vebon och hämta när det är minusgrader och en massa snö! Inte sant? Så, nu är det fixat och klart inför snödebuten. Skönt. Har också räfsat upp de sista löven & rensat, slängt och flyttat på en massa skit..... Fåglarna har också fått två matförråd uppsatta på baksidan, så nu hoppas vi att dom hittar dit och smaskar i sig både solrosfrön och annat mumsigt :)
Ungarna har varit nöjda mest hela helgen och det har blivit mycket bus utomhus tillsammans med alla grannbarnen. Så kul att de leker så fint ihop trots att det skiljer i både åldrar och kön :) Nu är det nattning av trötta barn som gäller, lite saga och tandborstning står på schemat. Ha en mysig söndagskväll!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)