Äntligen!

Äntligen är internet som det ska igen! Det går fort & lätt, precis som vanligt. Jag får mindre panik när allt går saaaakta, och då snackar vi stenålders sakta. Hur som helst så slog det om idag, den 1 November. Herregud, redan November? Galet ju.
Igår kväll spenderade jag 3 timmar på ett fik i stan, med en tjejkompis. Hur mys som helst och varje gång man skiljs så funderar jag över varför man inte gör sånt oftare? Det kostar minimalt och kräver endast lite tid. Bubblet att fylla ut 3 timmar kommer av sig självt, det får man lixom på köpet. Underbart! Nu ska vi äta lite mellis, ungarna har varit uppe tiiidigt idag också så ett mellis är på sin plats innan vi antar dagens utmaningar med dagis & jobb. Hunken började mitt i natten så han slutar ungefär när jag börjar jobba. Skönt för barnen som slipper vara så länge på dagis, men såklart tråkigt för oss som inte ses förren ikväll. I-landsproblem? Absolut.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


✫Familjen Bus✫

Om 7 dagar bli min lilla Maja 1 år!!!! Sjukt fort går de ja...



Sv: hihi Han är överlycklig. Cykeln är det första han grejar med när han vaknar, och det sista när han går å lägger sig :)



kram kram

2011-11-01 | 09:51:32
http://familjen-bus.com
Jenny Sjöberg

Kan jag sluta hoppas på att vinna en Luna...? Är tävlingen avslutad?

2011-11-02 | 11:33:25
http://jennyjon.bloggplatsen.se/