Trevlig överraskning

Traskade in på internetbanken i morse för att kolla till ekonomin när jag hör och häpna hade fått in en massa pengar - wohoo!! Tillskottet kallas även; semesterersättning. Gött att få det redan nu den 17:e i månaden :D
I ren lyx fick ett par melamin muggar följa med hem från affären, såhär mitt i veckan. Inte för att vi behöver dom - men för att jag älskar de klara färgerna! Är dom inte fina? Dessutom är det ju toppen att ha vid barnkalas o dyl.
En annan nödvändig sak som också inhanlats idag är två stycken Britax bil-stolar. Nu när vi har två bilar, behövde vi också två bilstolar till. Utgifter, utgifter.... Men, nu är det inhandlat i alla fall och jag kan bocka av även det från "att fixa" - listan. Skönt. Vet att jag kommer få komentarer på detta så nej, vi ska inte vända Neo framåt ännu. Jag VET att de rekomenderar att göra det från 4 år - men, det är bara en tidsfråga egentligen och när vi dessutom fick ett tillfälle att köpa två stycken billigt så gjorde vi det... Konstigare än så är det faktiskt inte....


Utgifter kräver inkomster - så nu ska jag kila iväg till jobbet som håller på till 19.30 ikväll. See ya!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Hondjur

Men guud, Grattis älskade vän!! Till Allt! Åh, vad glad jag blev när jag kom in i din blogg imorse och såg alla positiva nyheter!! Huset, jobbet, semesterpengar.. Herregud.. det är ju himmelriket i skåne nuförtiden ser jag ;)) (är det skåne btw? haha)



Har varit hemskt dålig på att läsa ett tag nu.. skett en del saker och måendet är lite sådär men jag skall skärpa mig nu.. Jag lovar :)



Grattis igen fina Lina!! Det här har du jobbat hårt för!!



Kramar i massvis till er alla tre!!

2011-05-18 | 13:39:57
http://etthondjur.blogg.se/