Släng, packa, sortera, kasta

Startskottet har gått och vi har (redan) börjat packa inför husflytten i Juli. Detta eftersom både jag och Hunken känner att det är lika bra att vara ute i god tid. Sen är det ju också så att jag börjar mitt nya jobb inom kort, och det innebär - förutom en massa roligheter - indragen semester och fler jobbtimmar - vilket gör att själva packningen kanske kommer lite i kläm framöver....
Huset vi har köpt är ett jättefint enplanshus, ett trivselhus, som har skogen som nämsta granne. Det ligger på landet men ändå inte - det tar bara 7 minuter att komma till L-by centrum. Ungarna kan gå kvar på sitt dagis och grannen brevid oss har en son som är jämngammal med Neo, vilket ju är toppen! Kul med lekkamrater på nära håll.
För övrigt så är huset på ca 140 kvm. Det finns en stor hall, 4 stora sovrum, ett stort kök, ett stort vardagsrum och ett litet vardagsrum. Det finns också ett pannrum, två toaletter (en större & en mindre) och en bastu. En relativt stor altan finns det också, där ena delen har tak och andra är "öppen" likt ett soldäck. Tomten är på 2000 kvm och det finns en massa "bodar", förråd och vedbod. En superfin lekstuga ingår också :D Behöver jag säga att vi längtar efter inflyttningsdatumet?
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Evelina

Åh, det låter som ett toppenhus!! Skulle också vilja ha ett enplans!! (har 1½plans med källare..) Smart att börja packa redan nu! DET TAR TID!! Mn vad mycket man kastar, vilket kan vara välbehövligt också;)Kram!!

2011-05-11 | 22:33:58
http://evelinalinnea.blogg.se/
sarah med elin och filippa

glömmde ju gratulera till huset i går när vi pratade. Vi måste värkligen försöka ses någon dag nu bara en lite stun i alla fall. ha en toppen dag kram kram

2011-05-12 | 07:58:55
Sussi - 22 år, mamma & student!

Haha, VI har redan börjat packa, då du behöver inte ursäkta dig ;) Ja, det var kul att vi lyckades pricka in husköpen nästan samtidigt, så kanske man kan få lite tips och idéer genom bloggarna ;)

2011-05-12 | 11:40:32
http://sussey.blogg.se/