Underbar gårdag ♥

Igår slutade jag jobba redan vid 13.30 eftersom jag hade fått klipptid kl 14.00 (sista tiden de hade denna veckan!) Så, jag for och klippte mig (det blev koooort!!) Hur som helst så hann jag bara fara hem, innan vi åkte vidare... Hela familjen inkl packning tog riktning mot Ronnebys Brunnsbad! Och jisses vilket toppenställe sen!
Alla barn (under 12 år) går in GRATIS och för en vuxen kostar det ynka 35 kr. Vi köpte även pannkakor med grädde och sylt till våra busar och det kostade också billigt! 25 kr / portion. Badlandet var kanon med en massa pooler för alla åldrar. Det fanns jacuzzi, "virvelvind", flera pooler för de minsta med vattensprutande djur, olika pool-kanaler, ö:ar, rutchkanor, bastu.... Tusen gånger bättre än Barnens gård, som var vår plan från början, MEN som hade kostat oss ca 600 kr - för bara inträdet!! Kalla mig snål men det betalar jag helst inte, bara för att bada... Och ungarna älskade Brunnsbadet! Dit kommer vi definitivt åka massa gånger i sommar. Rekomenderas!

   

Vi var hemma vid 18.30 tiden och då var det bara till att tända grillen! Medan maten skulle bli klar plockade ungarna smultron på strå. Det om nåt är väl sommar? :) Myyyys! Och det gäller ju att passa på att njuta av bären vi odlat, nu innan vi flyttar..



Koncentration!



Lycka!



Lite alkoholfritt bubbel till mig och Hunken medan köttet grillades och kvällen var gjord.
Maten blev gudomlig - Grillat ÄR godast! ;)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Annika

Har oxå funderat på brunnsbadet, det ser så himla fint ut! Men var det mycket folk? Fick man "vänta" länge med att prova på rutchkanor o så?

2011-06-30 | 13:12:15
Anonym

Hej Annika!

Nejdå det var inte alls farligt med folk. Det var många där men några köer var det inte på tal om - förutom nån millidels sekund ;)



Klart värt ett besök!

2011-07-06 | 10:30:44