Jobbhelg

Det är jobb som gäller för min del i helgen, ska strax dit och sen kommer jag hem till familjen kring 16.30 igen. Känns måttligt drygt, mycket beroende på att jag inte alls känner mig på topp. Vi håller dessutom på att bygga om affären så det står miljoner saker överallt och det är megamycket att göra - ett smärre kaos, skulle man kunna säga. Vi är dessutom bara 2 stycken som jobbar på helgerna (jag och en kollega) vilket gör att en av oss är ganska låst i kassan större delen av dagen....

Det snöar ute just i detta nu och snöskyfflar och salt är en bristvara. Går inte att få tag på - men alla vill ha dom.. Vilket dilemma va? Däremot har vi 10 liters färdigblandad spolarvätska för 49 kr. Billigt och säljer som bara den!
Hur som helst, ha nu en ruskigt bra lördag. Jag mös till det lite för familjen i morse, gräddade scones och pannkakor, en kopp rykande kaffe till det och det satt som en smäck i magen! Det blir vad man gör det till, inte sant? Och det lilla extra i vardagen gör så mycket... So long!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)