Bio & Restaurang besök + en sjuk liten sessa

Vi var barnlediga igår till idag, jag och Fredrik. Vi spenderade förmiddagen i annat län för att få en del fixat. Vid 15-tiden var vi hemma igen och vid 18.00 var vi på Bio; The green honet, en 3D film som var helt Okej.
Efter bion strosade vi vidare till Stars`N Stripes för att äta. Helt fantastiskt god mat!
Positivt överraskad.
Vi var hemma kring 23-tiden igen och fick oss en ostört nattsömn för att sedan vakna utsövda runt 08.00. Jag tassade upp för att servera min sovande hunk frukost i sängen.
Överraskad och glad han blev när jag väckte honom ♥
Men så var det ju det med vår lilla snutta. De ringde från dagis igår och sa att hon hade feber, så morfar åkte och hämtade hem barnen till han och mormor. Vi beslutade oss för att Ninni ändå skulle stanna kvar hos mormor och morfar över natten, eftersom hon hade sett fram emot det så gärna. Idag var dock febern uppe i 40 grader igen, så vi ringde sjukvårdsrådgivningen och fick, för andra helgen i rad, en tid hos jourcentralen.
Ninni var en duktig tjej och trots 40 graders feber så lämnade hon snällt både blod- och kisseprov på beställning. Resultatet gav en sänka på 175 - vilket jag tror de flesta av er vet är på tok för högt! Barn på sjukhuset kontaktades och de kunde inte förstå hur man kunnat ge medicin nr 1 till Ninni från början! Så, fel medicin resulterade i ny medicin. Dessutom ska vi åka in till akuten om damen blir sämre, och på måndag morgon måste vi kontrollera sänkan igen - då på våran vårdcentral. Sen blir vi kallade till barn på sjukhuset för vidare utredning..
Så snuttan har legat nerbäddad i soffan hela dagen. Hon har alltså gått med urinvägsinfektion i en vecka, måtte det inte vandrat uppåt bara... Håll tummarna! Och hoppas hon är piggare i morgon, lilla älskade prinsessa
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Stackars!! Håller tummarna för att hon snart piggar på sig!!!

2011-01-22 | 16:25:32
http://allicima.blogspot.com
Annika

Åh, hoppas inte hon har fått uvi;n högre upp. Det hade vår lilla när hon var 1. Var inlagda på barn ett par dagar + att det blev en massa utredningar och efterkontroller. Inger vidare alls :( Hoppas medicinen hjälper och att hon blir frisk snabbt! Kram

2011-01-22 | 19:05:08
http://www.mammaanka.blogspot.com
Hondjur

Men stackars lilla finungen!! <3<3<3

2011-01-22 | 21:03:22
http://etthondjur.blogg.se/
Sussi - 22 år, mamma & student!

Usch då! Hoppas det går över snabbt!

2011-01-23 | 09:18:06
http://sussey.blogg.se/
sarah med elin och filippa

ÅÅÅ stackars Ninni!

Hoppas den nya medicinen hjälper fort nu.

hälsa henne att hon ska krya på sig både från mig och flickorna!

kram

2011-01-23 | 09:26:57
Johanna

Stackars liten! Hoppas hon blir frisk snart igen! Kramar

2011-01-23 | 17:14:41