Tidsbrist

Japp, jag lider av tidsbrist. Hinner inte med! Hur som helst så får det bli ett snabbt inlägg innan jag stupar i säng. Har precis spenderat 3 timmar på ett mysigt fik i stan, tillsammans med en välskummad latte & en riktigt god vän. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord, helt fantastiskt underbart att man har så mycket gemensamt med en annan människa. Tack för ikväll vännen.
Annars så löper vardagen på och det är en blandning av jobb, möten i skolan, prov, plugg o alla andra vardagliga måsten som tar upp all min tid. Nån undrade hur det gick med Modifasten, och det knallar på. På 3 veckor har jag gått ner 6 kg. Känns bra! Ska köra 3 veckor till, eftersom det numera går som på löpande band.
Har dock mina svackor och i vissa stunder känns allt skitjobbigt, men det är bara att härda ut :p Förhoppningsvis är det här absolut sista gången jag bantar? Måste i alla fall ha den inställningen för att ens ha en chans att lyckas...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Hondjur

Du är BÄST gumman! Alla kategorier!! Superkvinna of the year! <3 Kram på dig!

2011-02-17 | 13:00:58
http://etthondjur.blogg.se/
Anonym

6 kg på 3 veckor är bra! Jag kör också modifast och har kört 2 ½ vecka snart... Gick ner 4,9 kg de 2 första i alla fall. Hur mycket vill du gå ner? Det ser inte ut som om du behöver gå ner något!

2011-02-17 | 22:59:19