Det tar sig!

Idag spenderade jag morgonen med att slipa det sista under fönsterna. Detta eftersom jag provade att måla vitt bakom dom igårkväll, men det blev inge bra så vi bestämde oss för att använda resterna av den vita tapeten vi fick över från Ninnis rum istället. Så, tapetsering bakom elementen och under fönsterna innan jobbet, stod på schemat! 



Trots att jag gjorde det själv så blev det ju faktiskt riktigt tjusigt ;)



... och eftersom jag gillar före - efterbilder mycket så kör vi väl en sådan också :) 
Före (med målning nedanför fönsterna) och en massa furu..



... och såhär ser det ut nu ↑ :) Det tar sig!



Ang. tapeter i vardagsrummet så har jag (vi) varit helt klara med det sedan länge. Men så i helgen när jag åkte för att beställ dom - så hade den ena tapeten utgått! Suck. Suuuuuuck. Hittade efter mycket om och men en annan fining som skulle kunnat passa, men då priset på den - för ca 4 meter - skulle kosta uppåt 5.300 kr så var det inte mycket att fundera över. Typiskt mig att falla för den dyraste tapeten av dom alla.... SUck igen. Det var den ju såklart inte värd!



Jag ringde runt en massa samtal igår och tror ni inte jag hade sån jädrans tur att jag fick tag i ett par rullar av tapeten jag ville ha, som egentligen har utgått! Ibland ska man ha flyt alltså! Jippie!! Sen i morse fick jag ett sms med en paketavi varpå jag tänkte "att jag minsann inte beställt nåt?!" - DET VAR TAPETERNA! Snacka om (blixt)SNABB leverans! :) Senare ringde Hunken mig och sa att han precis hämtat tapeterna nr 2, så nu kan vi tapetsera utav bara attans! 27 kvadrat lär ju ta sin tid, men åååh vad KUL det ska bli. Det kommer som sagt bli SÅ fint! ♥  

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)