Bildrace på Ninnis rum - färdigtapetserat!

&g
Ja nu är det då äntligen färdigtapetserat! Hunken satte några borde i morse och jag gjorde klart det nu ikväll. Teamwork!
Före
Under tiden....
Den underbart vackra tapeten ↑
Vi kör igen! INNAN
EFTER
Skimrande tapet

Vad tycker ni? Vad tycker ni? :D Nu är det "bara" resten kvar... Lister, nytt golv och nya dörrar. SEN är Ninnis rum också klart. Äntligen! :) Fast vadå "äntligen". Tänk. Vi har ju ändå inte ens bott i huset mer än en månad och 1 vecka typ :p Ivrig man är eller vad....?! Roligt är det i alla fall, det är en sak som är säker. Nån skrev "att det måste vara jobbigt att bo i röran" & att det faktiskt finns hantverkare man kan hyra in. Men hallå där, så tycker absolut inte vi! Det är väl bra mycket ROLIGARE att göra det själv? Att kunna tänka tillbaka på allt slit, våra misstag och andra klantigheter - för att sedan kunna känna oss nöjda över det vi själva presterat. Att det skulle vara jobbigt på något sätt, är det inte heller. Eftersom rummen vi renoverar inte används över huvudtaget så är det bara att "stänga dörren" för att slippa se röran :p Slipdamm i hela huset kommer man inte undan såklart, men fördelen med ett enplanshus är ju att det inte tar många sekunder att svabba igenom golven ;) Så näe, inte ett dugg jobbigt. Faktiskt. (och ÄNSÅLÄNGE kanske man ska tillägga? tss)
Jobb mellan 8.00-17.00 i morgon också, så lika bra att krypa ner i snarkofanen för ikväll. Hoppas ni gillar att läsa om framstegen vi gör i huset? Om inte - synd för er! För det kommer en massa mer framöver :D :D :D Nattinatt!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cecilia Ö Myrgren

Jag älskar att läsa o se bilder på eran renovering. Ni gör det så fint!

2011-08-03 | 22:04:37
http://skogscilla.blogg.se/
care69

Jättefint!

Ni är duktiga och har bra smak.

2011-08-03 | 22:22:17
http://care69.blogspot.com
Nellie

Åhhh, det var en Pip-tapet du valt, såklart! :) Den är absolut underbaaaaar: Hoppas jag kan hitta något bra ställe att ha en sådan när vi väl hittar ett hus att flytta till.



Jag tycker det är så härligt att höra att ni faktiskt gillar att renovera så mycket som ni gör, och jag håller med, det är kul att kunna tänka tillbaka och känna sig nöjd över allt slit. Så klart praktiskt att ha några extra rum så man inte behöver bo i röran.



Sköt om er! Kramar!

2011-08-03 | 23:05:56
maria

omg vilken fin tapet, ja ni gör ju hela huset superfiiint!!!

2011-08-04 | 09:05:13
http://ekersens.blogg.se/
Anonym

Hej!!!! Det är ju preciiiiiis en sån tapet jag letar efter till min dotters rum !!! Fast kanske med vit bakgrund om det finns (har sett det för länge sen...) Var hittade ni den? Märke?? Tack på förhand!!

2011-08-04 | 09:33:54
Angelica

ÅHHH va fin!!

Vart kommer tapeterna ifrån? Ska göra iordning dotterns rum snart och den hade blivit jättefin!!

2011-08-04 | 10:28:57
http://angelicavedin.blogspot.com
Johanna

Det blev ju jättefint! Hon kommer säkert stormtrivas :-) Äh, vad är det för kommentarer..Det får man ju välja själv om man vill renovera själv eller hyra in. Det kostar ju en hel del oxå att hyra hantverkare. Dessutom är ni ju superduktiga som fixar allt själva! Bra för självkänslan ;-) Du har ju energi som ingen annan jag "känt". Dessutom tycka det är kul att skapa något (ert HEM) kan ju faktiskt va riktigt skoj! Ne, bara att köra på! Ni är superduktiga, du o din hunk! Kramar

2011-08-04 | 21:19:48
Nenne

Snyggt jobbat !!

2011-08-04 | 21:20:05
Sussi - 22 år, mamma & student!

Jättekul att se hur det går =)

2011-08-05 | 09:29:48
http://sussey.blogg.se/