Varmt som tusan!

Ja här i turkiet är det varmt som bara den, men jag klagar absolut inte - det är underbart skönt! Det är 30 grader i luften och ca 28 grader i vattnet.. som alltså inte svalkar ett skvatt! För att svalka oss använder vi strandduschen....

Vi börjar morgonen med att dricka kaffe på en av våra två balkonger, sedan är det dags för frukost som vi dels har tagit med hemifrån (oboy, kaffe osv) och som vi dels handlat från närbutiken bara nån meter från hotellet.



Sen byter vi om, borstar tänderna och smörjer in oss. Jag är väldigt glad att vi i sista stund köpte en soldräkt till Ninni, på halva reapriset på Leksakshuset. Sen är det dags att åka en av många Beach-bussar som går till stranden från de olika hotellen, dessa är gratis och eftersom värmen är påtalande så väljer vi att ta dom. Både dit och hem.


Sen ligger vi och glassar vid stranden fram till 15-16.00. Stranden vi har sett ut som den bästa, är den östra stranden. Där har man lite avstånd till närmsta granne, solstolarna är gratis (om man äter på deras restaurang, vilket man gör) och det finns en stor lekpark med skyddande "tak", för barnen.


Stranden är fin och vi har plockat en massa snäckor och fina stenar, som vi tar med hem för att visa pappa och Neo. Det är lite vågor men det är bara roligt, tycker Ninni, som badar, leker och gräver i sanden.



På eftermiddagen lägger vi oss vid poolen, där Ninni badar konstant i flera timmar. Hon är ett riktigt litet blötdjur, vår prinsessa! På kvällarna går vi ut och äter nåt lätt, man blir inte så hungrig i denna värmen *puh*



Nu måste jag avrunda eftersom vi strax ska iväg till stranden. Människorna här är väldigt vänliga och hjälpsamma, ja de vet då hur man gör för att få dricks ;)


Vi saknar våra grabbar där hemma enormt mycket - men idag är det redan onsdag, så snart ses vi ju igen ♥♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sussi - 22 år, mamma & student!

Guud vad härligt :)



Du har en award & en utmaning på min blogg under tävligar :) (när du kommer hem kanske :P)

2010-09-15 | 12:12:28
http://sussey.blogg.se/
Johanna

Gud vad härligt det låter :)

2010-09-15 | 14:34:25
http://[email protected]
Evelina

Vad mysigt det låter! Härligt att bara poff, bestämma att nu åker vi=) NJUT nu så mycket som möjligt!!

2010-09-15 | 20:56:33
http://evelinalinnea.blogg.se/
Hondjur

Fy farao, vad underbart ni verkar ha det gumman!! Det har ni verkligen förtjänat! :)

2010-09-15 | 22:53:41
http://ettondjur.blogg.se/