2 år? Inte klokt ju!

I morgon fyller vår lilleman hela 2 år. Kan inte fatta det!! 2 år???!! Jisses alltså....


Nu när jag haft praktik på 38 timmar / veckan med jobb samtidigt, så känner jag helt klart att ett heltidsjobb absolut inte är någonting för mig! Jag plågas av det dåliga samvetet att barnen måste vara på dagis långa och många dagar och att jag inte hinner hitta på något roligt med dom.. Det enda jag, i bästa fall, gör är att väcka/natta dom och att ge dom mat. Så fruktansvärt hemskt, iaf för mig som inte alls är van att ha det så....

Jag kämpar med att hålla ögonen öppna just i detta nu, ska slänga mig i säng alldeles strax. Är helt död. I morgon väntar praktik mellan 07.00 - 16.00 och innan dess ska jag lämna Fredrik på sitt jobb och barnen på dagis. Vi ska ju såklart upp och sjunga för vår lilla födelsedagskille och jag antar att klockan ringer vid 04.30.... zzzznark!
Vi hörs i morgon igen, snart kommer det en toppentävling till i bloggen - tills dess får ni inte glömma att anmäla er till den som redan är aktiv. Klicka HÄR så kommer ni direkt dit! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Sussi - 22 år, mamma & student!

OJ, 38 timmar i veckan, förstår att du blir trött med jobb & plugg på det! Jag ska bara ha 32 h i veckan praktik, och så plugg på det.

2010-10-20 | 21:42:59
http://sussey.blogg.se/
Sofie

Åh stort GRATTIS till Neo några timmar i förskott :).

Usch vad snabbt tiden går, inte alls längesen du uppdaterade att vattnet gått ju :).



Jag håller med dig om heltidsjobb. Jag kommer antagligen få jobba en del i början för att få in en fot när jag är klar med utbildningen men sedan räcker 75% GOTT och väl! :)



Kanonfin stjärna i betong du hittat. Vart komemr den ifrån? Superfin verkligen! Fanns det andra motiv också?¨

2010-10-20 | 21:46:54
http://fiansess.blogg.se/