Snart dags för jobb

Igår hade jag en hel del att stå i och missade därmed denna veckas Bousoträning. Typiskt. Men, det handlar om att prioritera - det viktigaste först såklart..



Eftersom jag efter middagen igår inte mådde alls bra, la jag mig strax efter klockan 2o.oo igår. I morse gav Fredrik mig en rejäl sovmorgon fram till 08.00 - tack älskling - innan de alla tre stormade in och invaderade mig och sängen :) Fredags-morgon-mys!


Nästan direkt efter de stormat in fick jag ett sms från en tjejkompis som bjöd med mig och ungarna på "mammfrukost", på måndag. Myys!


Så dagen har alltså börjat bra! :)



Och idag känner jag mig inte alls sjuk, så det blir jobb från 11-19.30 för min del - som planerat. Lång jobbfredag men pengar blir det! Och ikväll ska vi nog mysa ihop det riktigt, jag & Fredrik. God mat och nån bra film, det är grejjor det :D



Igår satte vi ihop ett schema till dagis. Nu är Neo inskolad och klar. Känns oerhört bra att det inte varit några som helst problem - han trivs lika bra på dagis, som syrran gör!

Snitt tiden blev 24 timmar nästa vecka. Då är de helt lediga på onsdag, eftersom jag är ledig då! Känns helt underbart! Min stora fasa har ju som sagt varit att de båda ska behöva gå 40 timmar (eller mer!) / vecka!


Såklart förstår jag alla som måste ha sina barn på dagis så ofta, då både mamma & pappa jobbar heltid och man har hus och andra utgifter som kräver 2 heltidslöner, men är det inte ganska sjukt egentligen?

Usch nej, mer tid till barnen tack! Tiden går ändå så fasligt fort (tänk, Ninni är redan 3 år - 3 ÅR!!) och snart är barnen stora och vill inte umgås med mamma och pappa ändå :p


ska jag jobba heltid, plugga eller vad det nu än är det jag vill. Inte nu.



Nehepp nu får ni ha en helt fantastik fredag allesammans!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carina

för att inte tala om alla ensamstående föräldrar som måste ha sin heltidslön för att överhuvudtaget ha råd med hyra o mat och som sen dessutom ska vara både mamma o pappa och förhoppningsvis hinna med sig själva också. PUH!

2010-01-22 | 10:49:26
http://justmintoo.blogg.se/
Jonna

Det låter så tragiskt när man säger att man MÅSTE jobba heltid för att man har hus osv.. Jag säger som du, mer tid till barnen! Skulle aldrig sätta mig i den situationen att man mås´te ha två heltidslöner för att få det att gå runt, hemska tanke.. Bättre att utgå från att man har två dåliga inkomster och räkna på det och så är allt där över ett plus =)

2010-01-22 | 17:13:01
http://jonnaa.blogg.se/