Hemsk natt!

Natten har varit nästintill olidlig och det är minsann inte många timmar jag har fått sova.. segt, eftersom jag jobbar idag med. Dessutom har vi ett 3-års kalas att förbereda för, inför söndag. Gäsp!


Fredrik (!) ligger och sover. Han tyckte väl att det var hans tur? Han som både ska jobba och baka, fixa med dukningen och barnens klädsel..... (NOT)

Näe, nu står det ganska klart att han inte hade rett ut en längre tids pappaledighet - speceillt inte ensam heltid! Inte bara pga. att han ligger och sover nu såklart, det är en massa andra saker som spelar in. (som jag alltså inte vill diskutera här!) Men, vi är nog överrens om den saken - han och jag.  


Skit samma.




Jag ska också försöka hinna gå en rask promenad innan jag börja jobbet, allra bäst hade ju varit om jag hann in till gymmet idag igen - men det lär jag nog få glömma idag. Det lär inte hinnas med...


Nehepp nu kan jag inte sitta här och loppa mig längre. Jag ska börja med att leta efter en ny säng (sängstomme och madrasser) på nätet, för vår är verkligen urkass! Sängstommen knarrar och man får SÅ ont i ryggen av de kassa madrasserna! Men visst, de är över 7 år gamla så.. Det är dags att investera i nya, helt klart!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Madde

Jobbigt att du inte fått sova ordentligt,hoppas du reder ut jobbet ändå, men å andra sidan är ju vi mammor vana vid att det lätt blir så.

Här hade inte sambon heller fixat att vara pappaledig själv en längre tid, eller jo enligt honom ..... Ha det så bra

Kram

2010-01-09 | 07:46:27
http://mammamaddesblogg.blogspot.com
Agnieszka- mamma till 2

Tempursäng ät skitbra! Jaf gade svåra problem med ryggen innan vi köpte våran, men när vi fick ny säng så gick det över! Visst den kostar lite mer än "vanliga" sängar men det tycker jag det är värt!

kram

2010-01-09 | 09:58:58
http://agnieszka.blogg.se/