sjukstuga, syskonmys & Neobus

Ninni vaknade till och från igårkväll, fram till 22 nångång. Sen vaknade hon kring 03.00 och var ledsen. Febern hade gått upp till 39,7 och det var bara att ge henne en alvedonsupp till.

Hon ville sova inne hos oss till en början, självklart tyckte jag! Fredrik däremot muttrade mest om det nu var vinterkräksjukan så skulle hon kräka ner hela vår nya säng.... (som om jag brydde mig om det?) 

Men sen ville Ninni självmant sova i sin egen säng, och hon somnade på stört.


ang Neo hade jag tydligen missuppfattat fredriks sms (fast det står klart och tydligt att HAN hade feber) men det hade han alltså inte. Så, han har sovit gott hela natten och vaknade pigg o kry! Skönt



Neo sympativilar på ett hörn,med sjuka storasyster som ligger nerbäddad i soffan.. Sötnosar!



Ser ni Ninnis arm? Så ser hon ut på båda armarna, benen och en del av magen. Det kliar ibland. Är som små "rivmärken och ruvor".. känns också "skrovligt" när man drar handen över det. Har rådfrågat dagis som tror det är pga att hennes hud varit torr nu i vinter, och att hon därav har kliat "hål" - dvs rivmärkena och ruvorna.

Vi ska till BVC för 3-års kontroll i morgon (om hon är frisk då villsäga) och höra vad de tror. Vad tror ni?



För att tala om busemannen i huset istället så har han nu -till mammarazzis fasa- börjat dissa kameran! Antingen vänder han bort huvudet helt...



... eller räcker han ut tungan och blundar?



Någorlunda bild? :p



Haha, vår älskade busunge


Efter ett samtal till dagis i morse, så lämnade vi Neo på dagis - medan Ninni fick stanna hemma. Detta var absolut inte poppis, eftersom Ninni ääääälskar dagis! Usch så hemskt. Kände mig fruktansvärt elak och undrade ett tag på om vi ändå inte skulle hålla Neo hemma, trots han är frisk.

Men som de hade sagt i samtalet är ju inskolningen viktig eftersom Fredrik börjar jobba nästa vecka. Dessutom kan man inte "gå och vänta" på att det ska bryta ut i Neos kropp med.. vad det nu än är som härjar i Ninnis. Sålänge det inte är på tal om kräksjuka då förstås..


Idag ska han sova på dagis också, alldeles själv för första gången. Spännande!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cissi

Usch vad trist med sjuka, jag har nu legat sedan i torsdags...usch jag är såå slut!

Vad skönt at Neos inskolning går bra, din barn är duktiga!

Men du jag tror inte att det är för att hon är torr, det där ser väl inte alls så bra ut, ska du inte ringa och fråga och kanske det är matallergi...usch stackars Ninni



Kram på dig och tack för sms:et häromdagen!

2010-01-19 | 13:52:26
Madde

Vilka härliga kort på eran lilla buse,hihi

2010-01-19 | 19:30:41
http://mammamaddesblogg.blogspot.com