im alive

Jodå visst lever jag, men det är väldigt mycket just nu så jag varken hinner eller orkar uppdatera.. Jag sover dåligt om nätterna, av någon konstig anledning, och Ninni kör fortfarande sitt race med att vakna kring 05.00.



I helgen är jag i alla fall ledig och då ska jag ta det luuuungt! Hoppas jag iaf :) *man vet ju aldrig...


Igår var det ett farligt rännande på förmiddagen, men på eftermiddagen kom kompisen S med sina fina tjejer. En massa bus, lek, fika och snack :) Tack för att ni förgyllde vår dag! 
 

Vid 16.oo kom Fredrik hem och vi började med middagen. Efter det kom en annan tjejkompis och plockade upp mig, vi brummade vidare in till stan för att ha tjejsnack på ett mysigt fik. Och där satt vi tills dom stängde, kl 21.00 (!) Ca 4 timmar satt vi där, tiden bara suuusade iväg :p

Tack gumms för en underbar kväll!


I dag jobbade jag till 16.00 och sedan plockade Fredrik upp mig för att vi gemensamt åkte och hämtade barnen på dagis. Näst följde storhandling och när vi väl var hemma igen var det dags för middag/kvällsmat.


Bums med ungarna i säng och tvmys för mig och Fredrik ♥

Kämpar med att hålla ögonen öppna men ska snart låda de falla igen, det blir en tidig kväll för min del..


I morgon jobbar jag till 19.15 (sällan huh?) :p men i helgen blir det nog mer uppdatering, som sagt..


kramar
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Erica ung fru och tvåbarnsmamma

Hej, om några timmar avslutas min tävling där man kan vinna en valfri t-shirt/body från paul Frank. Bara ett litet fredagstips sådär;=)

Kram Erica



http://erica.myshowroom.se/2010/tavling-vinn-ett-barnplagg-fran-paul-frank/



2010-02-26 | 20:13:17
http://erica.myshowroom.se