Underbar helg med mitt ♥

Jag rövade ju som sagt bort min hunk i lördags och helgen har verkligen varit fantastisk, trots en del strul. När vi först anlände till Kalmar skulle vi strosa in på IKEA - trodde vi ja! Utanför entren stod personal och delade ut godis på brickor, beklagade sig och sa att de varit tvugna att utrymma och STÄNGA butiken - eftersom hela Kalmar var utan vatten! Va?? Vadå utan vatten?
"Hål på huvudvattenledningen", hette det visst. SUCK!

*shoppade bla fina XMAS bokstäver
Hur som helst så gick vi i de olika butikerna bredvid IKEA, som som tur väl var hade öppet. Sen brummade vi inåt stan, när min mobil ringde. En tjej från hotellet förklarade läget och jag fick tyst och diskret (för att inte Fredrik skulle höra) svara "ja, mm, okej" på det hon talade om. Inget vatten där heller. Avboka? Så 17 heller! Här avbokas ingenting! Har man ordnat med barnvakt, kört en timme och sett fram emot en massa... klart som tusan jag inte avbokar! :)
Vattnet kom igång sent på kvällen, fast utan tryck - det kom först i morse. Men, vi kunde som tur väl var använda vår toalett, och efter att vi kommit tillbaka till hotellrummet från bion (Tron Legacy) vid 00.00 kunde vi även duscha.
Så det blev en urmysig helg med mitt ♥ ändå, med middag och frukost vid vattnet, sovmorgon, biobesök och julshopping - och IKEA kunde vi åka till idag istället, innan det var dags att åka hem till våra saknade kids igen. Borta bra men hemma bäst. Stämmer så bra, så bra ♥
Tack snälla, snälla mormor för hjälpen.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)