Jul i vårt hus

Jorå, vi har visst hunnit få upp lite julmys - trots en massa jobb direkt efter semestern :p
Vi säljer bla hyacinter på jobbet, 10:- / st. Så jag kostade på mig en. En rosa. De vita var visst slut.... Vill ha fler, men vart hittar jag snygga hyacintvaser?? Help me. Om nån vet?
Amaryllis säljer vi också, för 29.95kr/st. Jag köpte genast med mig två stycken hem, en vit och en röd. Fina! Krukan kommer från Cult Design.
Älskar adventsljusstaken från Cult Design.
Likaså mina jul-manchetter, mycket Cult :)
Juligt i mellanhallen :)
Hur GO är inte min fina tomte från Sia då? Helt underbar och jag blir så glad när jag ser honom :) haha... Sant!
.. och så min fina lilla tomtelampa. Har så mjukt, mysigt sken.. ♥ Barnen har såklart fått en stjärna i fönstret, ljusstakarna i vardagsrummet har ni ju redan sett och sen har jag bara satt en ljusslinga runt spegeln i sovrummet
Så lite jul-igt har vi det i alla fall :)

Har tusen "måsten" hängandes över mina axlar. Inte lätt att hinna med när man har fått hoppa in och jobba varenda dag denna veckan. Och sen skola på det. Idag ska jag öppna butiken, själv. Min kollega kommer först nån halvtimme efter öppning. Drygt när företaget inte inser att det behövs mer personal..... Hur som helst så ser jag det positivt, mer klirr i kassan :D Nu måste vi brumma till dagis. Hörs senare, då med en ny tävling som sagt. Ha en bra dag mina vänner!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Louise

Tack själv :D



allt bra med dig? :)

2010-12-03 | 11:41:46
http://chicalouise.blogg.se/