Jobb, plugg, julstök .... gaah!

Ja här är fullt upp minsann, känner mig så stressad. Idag har jag iaf hunnit med skolan en hel del, skönt. Nu ska jag strax hämta barnen och sen ska vi fika hos min farfar. Mys!
Julafton närmar sig med stormsteg och jag har fortfarande julklappar att ordna med, men när jag väl kommer på något som kan passa - så är det slut i butik. Suck. På tal om slut, ingen som bor nära en RUSTA butik som skulle vilja kolla en grej åt mig? :) Hör av er med er mail, så mailar jag er för mer info. Tackar på förhand.
Vann ett par vinterboots på TRADERA igår. Måtte jag äntligen få ett par skor som INTE läcker in snö/vatten. 53 kr fick jag ge, billigt billigt! :p Varenda jäkla vintersko i min storlek är ju slut i affärerna *muttrar*
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Carina

Ja det är så mycket man vill göra till jul. Pynta, pyssla, feja och godsaker.

Ibland, när man har mycket annat omkring sig så måste man kankse släppa lite på tradioner och vad man vill. Det kan kännas jobbigt men så visar det sig att det blev jul i alla fall.

Ett råd är att skapa inte tradioner som du inte orkar med och om dom redan finns där - avveckla lite.

2010-12-08 | 13:43:24
http://justmintoo.blogg.se/
Sofie



Adam har Rusta nära sig i Kalmar :). Vad är det du funderar över?



Hoppas allt är bra med er. Jag känner mig ovanligt lugn med julstöket - men så har jag inte orkat kolla igenom alla julklappar jag köpt och har typ noll koll på vilka som är kvar :P.



2010-12-08 | 19:27:20
http://fiansess.blogg.se/