Söndagen

Söndagen var fullspäckad. På morgonen åkte jag och Ninni till Ronneby och brunnsparken, där det vankades loppis. Vi hittade en hel del fynd, bla - tappa inte hakan nu - en stringhylla (till!) för futtiga 50 kr!
Jag köpte den direkt trots att hyllplanen var "lite fula". Tanken är ändå att jag ska måla dom vita - högblanka vita - och då kan den stringhyllan bli ett bra och billigt första test. Man får inte vara dum!
Blev också en hjälm till Neo för 30 kr, en suuuupersöt liten strykbräda med pyttigt strykjärn samt en liiten mattpiska i rotting. Ett set för 20 kr! Fynd.
Jo just det jag köpte också wishkeyglas till Fredrik. Superfina! 6 st för 50 kr :)
Vid 09.00 var vi hemma igen och jag vände bara för att sedan åka till jobbet. Jobb till 17.00 - jag fick jobba över lite... Vid 17.15 kom våra goda vänner på besök för lite bus och snack. Väldigt mys.
Vid 20-tiden hoppade barnen i säng och vid 21 även Fredrik, som har jobbat i natt. Lite efter 21.00 fick jag ett sms av grannen över oss och vi möttes upp på baksidan för lite snack om allt och ingenting.
Klockan var närmare 23.00 när vi gick hem till var och en igen och då skulle Fredrik precis stiga upp. Vid 00.00 hade jag fortfarande inte somnat och vid 00.30 började Ninni skrika hejdlöst. Hon Drömde igen.
Neo vaknade också och sen var det i full rullning.... Somnade slutligen vid 01.30......
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)