Hemma igen

Nu har jag kommit hem från mötet, som jag tror gick rätt bra. Det kändes så iaf :)




Strax ska jag gå ut och gå med en kompis. Här ska nämligen röras på döfläsket! Jag har börjat äta cambridge idag, faktiskt. Känner att jag måste få en kick av lite snabb viktminskning. Detta trots att jag egentligen är emot pulverdieter, lite dubbelmoral kan tyckas men jag känner mig något stressad inför att nå min målvikt.


Jag bara SKA ner ca 7 kg till, relativt snabbt. Hejja hejja!


Första dagen är snart avklarad och jag har ätit min ranson på 3 påsar med mintchoklad, min absoluta favvo. Jag shakar dom med 2,5 dl iskallt vatten och några isbitar - häller upp i ett stort glas och dricker min drink med sugrör. Funkar kanon - och helt seriöst så är det tom. GOTT!

Dricker även 3-4 liter vatten/dag.



Har läst att de 3 första dagarna är jobbigast, men att det sedan vänder. Första dagen har gått oförskämt bra, hoppas det fortsätter i lika takter framöver... Tur också att jag har min kompis som också kör samtidigt, och som är gammal i gemet och har koll på "regler".

Höll på att gå åt skogen redan i morse då jag la limeklyftor i mitt vatten. Big No No. Kul att ha nån att bolla lite tankar med också... Tack babe! :)



Nehepp nu är det dags att byta om till träningskläder. Skriver mer sen, då jag ska visa Ninni & Neos fiiiiina överraskning som de fick av mormor och morfar idag...
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)