Morrn morrn

Klockan är 05.54 och vi har snart varit uppe en timme. Gäääsp! Ute är det kolsvart, så både lampor och ljus är tända. Mysbelysning.

Barnen sitter fortfarande i sina pjamaser. Ninni kollar på Dumpa (Bolibompa) i soffan och Neo leker på golvet här intill mig. Ja, och Fredrik jobbar ju fortfarande..


Strax dags att duka fram frukost & klä på sig. Göra sig i ordning för dagis och nya äventyr. Neo ska eventuellt vara hos mormor några timmar idag, så att jag hinner måla sovrummet en andra gång. Sen är det klart, hoppas jag! Typiskt nog sög tapeterna mer färg än vad vi trott, så .. måste nog åka och handla nån liter till.


Är inte ens 15 kvm och vi fick färg för 30 kvm. "du kommer nog få färg över, men priset för 4 liter är just nu billigare än för 3 liter", sa mannen i affären. Tur, att jag ändå tog 4 liter då... jag är väl inte dum? :p



Sen får vi väl se vad dagen bjuder på. Skulle velat in till biblioteket, på sångstunden ni vet, men känner att jag inte hinner. Dessutom har jag ingen bil fören vid lunch, och då är det ju för sent. Typiskt.




 

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Line

ja färg är inget vidare billigt längre. Får man se före och efter bilder sen? Vi skippade också bilban idag. jag mår inte så bra och inte Liam heller. Därför är det bättre att hålla sin inne eller rätta sagt hemma. :D Du är himla duktig du som hinner med både företag, måla och ta hand om barn osv. Jag hoppas jag får samma energi snart som du har!

kram

2009-09-24 | 17:29:18
http://www.linsanslycka.blogspot.com