Fullspäckad dag

Jag och Ninni drog som sagt iväg på familjegympa i vanlig lördags-morgon anda, vid 10.oo. Direkt efter gympapasset duschade vi för att sedan åka och plocka upp pappa Fredrik och lillebror Neo - för dagens utflykt.


Det blev Kalmar, och ett stopp på Mediamarkt - som hade 1 års jubeleum!


De bjöds på gratis Bullens korv med bröd och festis, ballonger, StenaLine-lotter (vi vann halva priset på polen-färgan fram och tillbaka, oavsett antal personer hihi) Nickenyfiken var där och delade ut "hattar" till Ninnis stooora förtjusning. Ja, lite skrajj var hon såklart.. Han var ju livs levande ju! :)


Det var också fiskdamm för alla barn och Ninni skulle såklart fiska! Upp fick hon dammens största fisk - som var en stor Tom & Jerry godispåse, med diverse lördagsgodis i. Det tjatade hon om hela vägen hem sen, att hon vann den stööööörsta fisken. Godispåsen. Sötfis! :) 
 


Hur som helst, vi kom inte ut lika tomhänta som vi gick in. Dock aningens fattigare *typiskt* :p Men, de hade ett sånt bra erbjudande som vi inte kunde (eller ville!) tacka nej till. En 32 tums tv till mitt & Fredriks sovrum.

Wonderbaum! ;)


Ibland svär jag över vår kamera, att den är så kass med det ena och det andra, men hey - ibland får den till att ordentligt! Kolla bara denna snygga bilden på vår nya tv.

 Tagen av mig, utan det minsta retuschering! *förbluffad*

För såklart kan jag ju inte erkänna att det är den som står bakom kameran som är kass, som ni säääkert förstår :p Det vore ju att baktala sig själv ju!



Sen blev det också ett stopp på...



... IKEA! Vad annars :p

Hade inga inhandlings - måsten utan gick mest och strosade runt.. åt middag där gjorde vi med, för den delen.



En ja, vad heter det? Ögonmask fylld med rosa glittrande gelèmojja som man fryser - och sedan lägger på ögonen (eller ja, knäpper runt huvudet - för det var värsta kadborrebandet där bak!) Hoho. Erbjudande för nån 20:a så jag kunde inte låta bli.
 Så var den ju rosa.

 Kanske är grymt skönt? :)
 


358 riksdaler gick kalaset på tillslut, vilket nog måste innebära min absolut billigaste IKEA shopping ever! Men, Ullared väntar och där måste jag ju bara ha en välfylld shoppingkassa. Så det så! :)
 


Ninni med Nicke nyfiken hatten.


Dagen har, som ni säkert förstår, varit fullspäckad men otroligt mysig. Älskar att umgås med min familj, åka på utflykter och bara va. Nu sover båda barnen och jag ska strax göra Fredrik sällskap framför en bra film
- men först, ska ni få se hur renoveringen i sovrummet blev.


Kommer strax en uppdatering på det!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Cina

Hello, jag igen =) Ska ni till Ullared? KÖp gardiner där. Superfina och bra priser!

Kram Cina

2009-09-26 | 23:09:39
Agnieszka -2 barnsmamma

Ohh underbart att vinna halvapriset biljett till Polen, önskar jag kunde vinna sån så jag kunde åka och hälsa på mina morföräldrar och moster och hennes familj!



kramis

2009-09-27 | 16:46:14
http://agnieszka.blogg.se/