Myslördag

Idag började vi morgonen med nybakta frallor från Zbagaren, i vanlig ordning. Sen vid 10.oo begav jag & Ninni oss till gympan. Lika mys som alla andra lördagar, då vi gympar ihop. Stumpan & jag.


Efter gympan så duschade vi på plats för en gångs skull. Spännande för Ninni, som bara duschat där tillsammans med de andra barnen & mammorna en enda gång innan.


Sen bar det av till stan. Vi mötte upp en tjejkompis till mig som följde med och fikade. Myyyys! Sen gick vi en sväng på stan. Jag inhandlade 2 tröjor/tunikor/klänningar och ett par "wetlook" leggings. Superfina - men för stora! Så, måste byta storlek, för jag vill absolut ha dom! Det som är bra är att det är öppetköp till den 9:e januari 2010 :)

Så, nu är även min jul-outfit fixad. Härligt!


Väl hemma igen var jag helt slut. Det tar minsann på krafterna att gå på stan, speciellt när man inte är van! :p Jag skickade iväg Fredrik för att handla (inte riktigt sant, för han erbjöd sig själv faktiskt!) och han passade även på att hämta ut två pjamaser som mormor lagt undan till ungarna - som de ska få ha natten till julafton. 

Till Neo

Till Ninni


En tradition som ska hållas i framtiden. Så på julaftons morgon ska de få mysa i sina nya pjamaser från mormor & morfar länge, länge. Hur mys är inte det då? Underbart fina är dom också!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fia



Vilka underbara pyjamasar! :)

Och en kväll med egentid låter verkligen inte dumt! Även om den inte blir så lång så är det ändå guld värt, som du säger!



Hoppas Neo är bättre idag!

Kramar

2009-11-28 | 20:56:22
http://fiansess.blogg.se/
Madeleine

Dom är superfina dom pyjamaserna!!

2009-11-29 | 09:48:00
http://www.muppsan.com
Hondjur

Oooh, vad fina dom var gumman!! ;) Så snäll mormor och morfar ;)

2009-11-30 | 13:02:07
http://sagoelin.blogg.se/