God morgon allesammans!

Vaknade upp när Fredrik skulle till jobbet, vid o4.30 och har varit vaken sen dess. Halsen ömmar nåt otroligt. Suck. Men, kidsen mår i alla fall bra. Det viktigaste.


Det blir dagislämning vid 9.oo och sen ska jag nog banne mig bara gosa ner mig med duntäcket i soffan, passa på eftersom Neo ändå brukar ta sin förmiddagslur vid den tiden.


Annars händer det verkligen ingenting idag. Skönt, när man är halvkrasslig. Fredrik slutar redan vid 14.30 (hurray!) så vi har eftermiddagen & kvällen att spendera ihop. Mysigt.



Världens finaste lilla Ninninus med världens finaste pappabus! :)



I övrigt så kan jag ju berätta att Neo har två kindtänder som har spruckit igenom i överkäken. Told ya!

För som jag tjatat om att det är just kindtänderna som spökat - då Neo vägrat äta, sovit dåligt, ratat nappen, bajsat som en tok för att inte tala om dreglat. Alla tecken.
Mamma-instinkten tog över när "andra" försökte få det till nåt annat; "Influensa-tider", "han är säkert inne i en period", "alla skyller på tänderna hela tiden.." Men OJ, så rätt jag hade! :)


Minns när Ninni fick sina kindtänder. Hujedamig vad jobbigt det var - som hon kräktes sen!
HELA TIDEN. Lillfian... Men, Neo verkar ta det hela något bättre och har börjat äta ordentlig mat, riktigt bra igen. Sköööönt! En lättnad för mammahjärtat







Vår fiiiina prins ♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)