2 timmar på gymmet & Sann KärleK v

Är precis hemkommen från gymmet, ja nästan i alla fall. Åkte dit vid 18.oo och var hemma ca 20.00. 2 timmar på gymmet alltså. Inte illa tänker ni säkert nu?

Men. Jag tränade inte i 2 timmar totalt. Nejdå. Jag och kompisen Ida hade nämligen bokat in en instruktör, som hjälpte oss nybörjare att visa maskinerna. Ja, inte alla utan en del av dom.


Kan ju säga att jag kände mig något malplacerad i början... Men med den lånade handduken (inte visste jag man skulle ha med sig en handduk till gymmet haha!) och med träningskortet -som vi skulle fylla i på vägen- och blyertspennan i högsta hugg, så gick jag in 100% - igt.

Var glad att jag inte kände nån där inne, ända tills jag bumpade ihop med en killkompis. Och sen en till. och en tredje. Typiskt! Men, de puschade på och jag & en av killkompisarna hade samma mål - Beach 2020 typ ;)


Kommer absolut träna på gymmet igen! Snart, igen...!



När jag kom ut i bilen såg jag ett sms från Fredrik: "skicka ett sms när du är på väg hem älskling. Puss!"

Hm, skumt!


När jag kom hem möttes jag av ett badkar fyllt med varmt vatten och massa skum (så som jag älskar!) En massa tända ljus, iskallt kolsyrat vatten och lite snacks vid badkarskanten. Uuuuuuunderbart!


Nu när Neo är så klängig pga sjukdom så satt denna lilla överraskning alldeles extra bra just idag. Var otroligt skönt och avkopplande.... Tack darling. Älskar digDu & Jag - forever and ever babe ♥ 
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fia



Guuud vad underbar han kan vara Fredrik :)!!

Önskar min sambo med kunde vara lika romantisk, men just nu fungerar han ungefär som en axel/slagpåse när jag ringer och stortjuter och behöver gnälla av mig :).



Nu ska jag kolla in dina tävlingar. Tack! :)

2009-11-30 | 22:06:22
http://fiansess.blogg.se/
Ida H

Det är sådanan små gester som gör att man så lätt glömmer och förlåter allllllt! Men du förtjänade verkligen det badet! :-)

2009-12-01 | 19:34:25