Åh denna härliga tyyyyyystnad :P

All kärlek åt ungarna, men åh vad man lär sig uppskatta tystnaden när man har barn....



Neo är som alltid, en liten glad skit som tycker livet är underbart. Han har legat på filten en lång stund nu och filurat på vad världen har att erbjuda. Dregel hör till vardagen i allra högsta grad och jag börjar även misstänka att det är tänder på G i överkäken också. Dock inga som spruckit igenom ännu....


Upp och iväg!

Ja, inte riktigt kanske.. men han kämpar på tappert, vår lilleman. Så, snart så...?! :)


Ninni har precis somnat hon också, efter en liten maktkamp hon och mig emellan. Jag vann. Tillslut.


Så, nu ska jag ta och sätta mig i soffan och kolla på TV. Men innan jag gör det ska jag traska ut i köket och ladda upp en liten skål med färska jordgubbar med fluffig vit grädde. Caramba, vad gott! :)



Fredrik jobbar ju natt inatt också, så jag är alldeles ensammen. Igår började han jobba kl 16.oo och kom hem kl 08.00 i morse.

Sov till klockan 15.30 då middagen stog klar på bordet. Han åt, duschande, packade en matsäck och gav sig iväg igen vid 16.30. Kommer hem vid 9,00 i morgonbitti.


Jobbiga pass, och jag tvivlar på att det är lagligt att jobba så länge? Med bara en timmes rast....? Nån som vet?


Hur som helst så är det ju som det är... får gotta mig i att ha honom hemma - helt ledig - några dagar extra denna veckan istället....♥
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


krister

Under 24 timmar så ska man enligt lag ha 11 timmars sammanhängande vila samt minst 7 timmars sömn av dessa 11 timmar.

2009-05-26 | 20:51:36
Jonna

Ja det tvivlar jag på, om man verkligen får jobba så. Han kör väl lastbil? Dom brukar ju ha jättehårda regler för hur lastbilschaufförer får köra och att dom måste ha sin vila osv.. Skönt med lite extra ledighet sen i alla fall, och goa pengar blir det ju! Jag ska jobba 2 nätter nästa vecka, ska bli spännande att se hur man ska reda ut de =)



Svarade aldrig på ditt svar på det där om att jobba heltid, köpa hus osv.. =) Skönt att det finns fler som resonerar likadant. Det är trist när barnen blir lidande över att föräldrarna vill ha en lyxig tillvaro och måste jobba heltid båda två. Känns bättre att kunna utgå från lite lägre inkomster och ändå ha det bra. Båda kan ju trots allt bli arbetslösa när som! Det behöver ju inte innebära att man inte kan köpa hus, bara det att man får köpa ett billigare. Vet många som bor billigare i hus än vad vi gör i vår lägenhet! Då kan man bli lite bitter hehe.



Hoppas allt är bra annars=) kram kram

2009-05-26 | 21:01:28
http://jonnaa.blogg.se/
christina

Hej Lina!

Hoppas mitt svar på mailet kom fram! Jag läser om er familj här på bloggen och det är väldigt kul att följa er vardag!

Jag ska nog ner till Karlskrona en del i sommar och det hade varit super roligt att ses, kolla in er mysiga lya och trädgård! Skvallra om ditten och datten ;)

Vi får höras av när jag är klar med skolan och när semestern knackar på dörren!

Hoppas allt är bra med er!

Kramar Christina

2009-05-27 | 07:29:08
Magda

Man har rätt till 5 minuters rast varje timme. Sedan är det från ställe till ställe som bestämmer om de 5 min ska slås ihop eller inte.

2009-05-27 | 14:59:06
http://familjenpetersen.blogspot.com