Vinnaren & bullbak!

Vinnaren till "fem myror är fler än fyra elefanter"-tävlingen har dröjt att publiceras här på bloggen, eftersom den som först vann inte har hört av sig. Så, nu är en ny vinnare dragen och stort grattis säger vi till LINDA! :) Hojta till när kuddarna/tavlorna är klara, så jag får se resultatet!



I dag blir det bullbak hemma hos familjen Ninninus. Jag ska strax göra degen, så vi kan sätta igång baket ganska tidigt. SKönt att "ha det överstökat". Missförstå mig rätt, jag älskar att baka! Men, just bullar tar ju en hel del tid.. o det e ganska enformigt, håller ni inte med? :)


Glömmer ALDRIG den gången jag (av misstag) gjorde 4 satser deg, istället för 2. Fy fasen vad bullar!! Och fy tusan vad trött jag var på att baka.. funderade tom på att slänga degen, men mitt goda samvete sa ifrån... Efter den gången bakade jag inte bullar på vääääldigt länge.. haha...



Vad händer annars idag då? Jani, inte mycket såvitt jag vet i alla fall :) Beroende på vädret så kanske jag sätter igång och byter jorden i mina blommor.. Behövs verkligen! Vi får se helt enkelt...


Vad ska NI hitta på idag då? *nyfiken*
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Fröken Eko

Grattis till vinnaren och tack för tävlingen :)



Bullarna ser sååå goda ut? kanske du vill komma hem till mej och baka lite också? Alt. skicka ett par på posten ;)

Ska faktiskt ev. baka själv idag. Men då blir det nog limpor isåfall.



/F

2009-03-06 | 07:29:56
http://frokeneko.blogspot.com
Elin

Oj 4 satser deg! Du måste fått stå och baka bullar hela dagen! ;D

2009-03-06 | 08:19:41
http://edvinsmamma.blogg.se/
Ida

Flätan e assssssssslätt och den BORDE du me kunna för det är hemkunskapen på högstadiet med Anita som lärt mig..Vanlig bull deg...Jäsa 30min o sen kavla ut till en rektangulär bit..bre på innehållet o rulla ihop..Sen klipper man ca 1cm tjocka bitar rätt ner..fast inte ner till botten..Sen varvar man dom bitarna höger o vänster o avslutar med att lägga den sista under..låt jäsa 30min till o sen pensla o pärlsockra..

225grader i 12-15min olika...

2009-03-06 | 08:23:46
http://idasilverbark.blogg.se/
Agnieszka

Heej. verkar inte ha funkat när du addat mig.... får jag din msnadress så provar jag.......

guud så gott med bullar.... när jag bakar dem så äter vi bara upp dem på några dagar.. iof brukar jag bara baka typ en sakt så det blir kanske 25 stoooroa bullar......

=)



kramar

2009-03-06 | 09:10:35
http://agnieszka.blogg.se/
Fia

Jag måste verkligen oxå baka bullar snart. Det var evigheter sen och de är ju så bra att ha i frysen när det kommer oanmälda gäster :).



Jag kollade faktiskt inte efter fleece, men det tror jag säkert att de har. De hade massa vinterkläder kvar, jacka o byxor iaf, så det borde de ha?

De hade de våroverallerna iaf, men det är ju bara överdrags, mest om de kanske ska sitta i sandlådan och det är han ju lite liten för än :).



Jo men visst kan vi det. Vad sägs om torsdag? Hur har ni det då?

Sen får du hemskt gärna komma hit den 22 (en söndag) på Blingo-party om du är intresserad? Och vill du ta med dig ngn går det med bra, bara jag vet innan :).



Kram och hoppas att bullarna blir supergoda! :)

2009-03-06 | 09:35:32
http://fiansess.blogg.se/
Tessan

Vi ska förbereda lite inför namngivningen imorrn, städa i lokalen och sånt.

2009-03-06 | 10:42:51
http://ericasmamma.blogg.se/
Fia

MMm, gott med bullar:) Funderar jag me på att baka i helgen, men jag tror då jag behöver ny jäst. Jag köper ofta jäst och sen glömmer jag bort dem små svamparna i kylen. Tur dem är billiga:)



Hoppas ni får en bra fredag o helg!

2009-03-06 | 13:18:51
http://dagarmedfia.blogg.se/