Puh, äntligen en lugn stund :P

Solen har gassat precis hela dagen idag också, ja till och med nu är det fantastiskt skönt ute! Alldeles underbart!


Vi har som sagt varit ute HELA dagen. Barnens mormor kom förbi på förmiddagen och efter lunch tog jag och barnen oss en trip till BVC. Det var nämligen Neos tur att vägas och mätas. Hörsel och syn kontrollerades också. Allt var bra, förutom det ena ögat som tydligen "tog lite tid på sig"... Kunde vara nåt vajsing på en muskel, eller så var den helt enkelt otränad (muskeln alltså) Så vi blir i alla fall kallade till ögon, på sjukhuset. Känns skönt, hoppas bara det blir snart så man slipper vara orolig...


Annars är det bara sol och bad som stått på schemat idag.



Neo har numera två tänder i nederkäken, och nu kommer även de två framtänderna plus en tand brevid ena framtanden. Inte konstigt att ungen saglar! ;) Stackarn, måste ju göra ont.. för att inte tala om KLIA!


Annars kämpar han på med att försöka krypa.. går det inte blir han både frustrerad och arg! Vår lilla söta kämpe. Men snart så har vi nog ingen lugn stund här hemma längre.. Näe, då lär det vara full fart frammåt på vår lilla Neo...


... eller vad tror ni? 

*skratta nu inte när min busunge (Ninni) lägger sin iskalla hand på min rygg.... ändå kunde jag behärska mig, de ni!  ;)

 


Nu på kvällskvisten tog jag och Ninni cykeln bort till affären. Jag blev så himla sugen på JORDGUBBAR! Så, det for vi och handlade :) Så, nu ska jag strax plocka fram lite jordgubbar - grädden står redan uppvispad, vit och fluffig, i kylen. Mums!
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)