Utvilad!

Ninni vaknade lite över 06.00 i morse och jag känner mig utvilad. Neo sov gott hela natten och detta innebär att jag fått 7 timmars sammanhängande sömn i natt. Välbehövdlig sömn!


Skönt att vakna upp piggelin, att känna att det faktiskt är dags att gå upp när Ninni kommer trippandes in till vårt sovrum. Neo har precis vaknat, så nu är det snart dags för frukost.



Vad som händer idag? Ja,ni. Det blir nog det vanliga pysslet. Har fortfarande en massa tvätt att tvätta, för att inte tala om att vika. Suck! Jag tvättar gärna men att vika? Fy så tråk!


Ninni ska ju på dagis och jag har tänkt slå in lite julklappar medan damen är iväg. Lika bra att passa på :)



Ninni har precis öppnat sin julkalender, vilket är det första hon säger när hon vaknar på morgonen. "öppna paket nu?" :p Superroligt att hon gillar julkalendern på tv också, vi sitter som fastklistrade varje morgon. Jag tycker däremot inte den är speciellt bra, faktiskt. Men, den duger. Det är ju tradition för bövelen! :D

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Lina

Tradition och det är ju lite humor i den oxå. Det gillar jag! Ang samtal, jaa, det tar ju typ 3 minuter, sen lämnade jag ju mobil nummer oxå, ett sms är ju inte ens svårt att skicka.... Jaja. 5 st har hört av sig av 12 i alla fall!!

2009-12-08 | 08:04:09
http://pupplina.blogg.se/
Linda

Skönt att få "sova ut" för en gång skull, jag skulle vara helt slut om jag skev upp så tidigt som du gör varje morgon, ni kan inte ta varannan morgon var du och din sambo?

Hoppas ni får en bra dag, Kram

2009-12-08 | 09:51:50
http://uppochnervandahuset.se