Mysmorgon, dan före dopparedan

Igår gick jag och Fredrik och la oss innan Äntligen hemma Jul ens hade slutat! Detta innebär att klockan inte ens var 21.oo. Galet och smått pinsamt!

Men, så är vi i alla fall pigga och glada idag - dan före dopparedan. Ofattbart att det är julafton i morgon! Ännu mer ofattbart är det att det blir en VIT JUL för oss i söder också! Jippie! Minns inte ens sist vi hade snö på självaste julafton....?


Morgonen idag var ubermysig. Vi åt nämligen frukost ihop hela familjen. Så sällan det händer numera, när Fredrik börjar jobba redan vid 04.30 på morgonen. Men idag började han inte fören o7.oo och vi kunde njuta av varandras sällskap kring frukostbordet och tända ljus.




Ninni fick öppna sin adventskalender vid matbordet och idag innehöll paketet en bok med Nicke Nyfiken, en stor favorit och Ninni blev överlycklig!

Bara ett paket kvar på hennes kalender (eller ja, det är två fast på samma "snöre") och stumpan är väl införstådd vad det innebär. I morgon är det JULAFTON och då kommer TOMTEN! :)



Lilla Neo sover redan och det märks tydligt att han inte är piggelin. I morse fick han sin 2:a penicillinkur och jag hoppas verkligen han mår bättre i morgon.

Eftersom jag inte hann/orkade till Lindex igår så tar jag det idag istället. Fredrik slutar vid 15-16 tiden och det ger mig en massa tid att strosa runt i lugn och ro. Längtar, faktiskt! :p


Annars så håller vi oss innomhus idag eftersom Neo som sagt inte är speciellt pigg. Lika bra att ladda krafter inför julafton och låta honom vila och ta det lugnt idag.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)