Fick mitt jobbschema idag faktiskt

Idag gick jag förbi mitt jobb för att hämta ut ett 4-veckors jobbschema. Med start i januari 2010. Snart, alltså!

Antingen väljer jag att deppa över schemat, eftersom precis alla dagar jag jobbar så stänger jag butiken. Jag slutar alltså klockan 19.15 varenda gång. Ingen middag med familjen, jag kan inte läsa godnattsaga för ungarna eller pussa dom det sista jag gör innan de sluter sina små ögon för att åka till drömmarnas land.

Detta sker 4 dagar ena veckan och 2 den andra.


Men jag har ett annat alternativ också, som jag faktiskt tänker välja. Och det är att se det hela som positivt.


Det blir minst en timmes OB varenda jobbpass, vilket innebär extra klirr i kassan. Det blir dessutom en massa mys med ungarna på förmiddagen, innan jag börjar jobba - sköönt att slippa stressa iväg det första man gör.

Jag älskar att ungarna får mysa i pjamasarna länge på morgonen, likaså att äta en lugn och stillsam frukost ihop med dom. Kvalitetstid!


Nu håller vi bara tummarna för att Fredrik får ett fast schema nångång, så man kan börja planera. Planera dagistider framförallt, kommer bli ett pussel det där med hämtning och lämning. Men, som sagt. Det kommer nog endast handla om rutiner. Rutiner som kommer ändras från dagens, men kanske tom. till det bättre?



Näe. Det blir nog bra det här. Tror ni inte? 


Nu ska jag stupa i säng, är sjuuuuukt trött som sagt!

Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Irma

Jag tror att du kommer att klara av det här galant!! ;) Men jag förstår attt du tycker att det är jobbigt... Här hemma brukar jag också fixa mûsli själv... ;) det är så himla gott & nyttigt - tror jag- som öser på med honung :) :) :)

2009-12-02 | 09:07:13
http://soedermalmskan.blogspot.com/