Bilen är på lagning

Fredrik och Ninni åkte nyss iväg till verkstaden för att få bilen lagad. Troligtvis mellan 1000-1500 kommer kalaset gå på. Surt samtidigt som det kunde varit värre.


Dessutom är bilen inlämnad på en verkstad som sätter in orginaldelar, vilket såklart blir dyrare. Detta eftersom de "billigare" verkstäderna inte har öppet fören på måndag/tisdag - nästa vecka! Så länge vill vi inte vänta....


Vi får väl se vad dagen bjuder på annars, vi har inget sådär inplanerat faktiskt. Skönt! Kanske planera lite inför nyårsafton? :)



Julklappar!



Ninni fastklistrad vid Kalle Anka på julafton :)



Fina Neo



Bästa julklappen enligt mig? Svårt! Vi fick så mycket fint ♥ Men om jag måste svara så säger jag dammsugaren vi fick av mina föräldrar samt Bio-presentkort med inkl. restaurangbesök och barnvakt, som vi fick av Fredriks föräldrar.
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


gladulle

Snygg damsugare du fick:)

jag fick en likadan.



god fortsättning

Kram

2009-12-28 | 10:44:29
http://gladafamiljens.blogg.se/
Marina

Hej Lina och hela fina familjen !

Jag måste börja med att fråga om det är ok att jag skriver här ? Du skrev ju att du inte publicerar kommentarerna och fick en hemsk tanke att det kanske beror på mina knäppa brev !

Jag vet inte riktigt hur det fungerar i bloggvärlden, man ska nog skriva speciella saker och så där.

Nåväl, det får bli det här oxå och sen hoppas jag att jag vet om det är ok eller ej.

Jag är inne allt mer ofta och tittar och läser, och det är kul att följa de små liven.

Jag ville tacka så jättemycket för de supergoda godisarna, jag har varit inne och skrivit av ditt recept må du tro, jag älskar nämligen Wienernougat,så när de här är slut gör jag nya !

Jag är djupt rörd av att Fredrik skickat den fina planchen på Gudfadern, blev så häpen och glad ! Är han riktigt säker, var det inte Patriks ?

NU ska jag kolla till mina saffransskorpor, den andra satsen nu, de går åt som smör i solsken ; )

Tack än en gång ljuvliga familjen, krama min käre brorson länge och säg att jag tycke rom honom tills jag kan göra det själv ! Kram Marina

2009-12-28 | 20:26:06