Mysig dag!

Vi började som sagt dagen med att städa ur bilen invändigt, vilket visade sig innebära mer jobb än vad vi trott - men fin blev den! 


Från vårt sovrumsfönster...

Den nya bilstolen sattes på plats. Det blev alltså ingen ny bilstol till Neo, utan en till Ninni. Det var faktiskt inget snack om saken utan vi blev direkt visade till den stolen av personalen, och vi fastnade på momangen. Så en sån fick det bli - en Britax alltså...

... och Ninnis gamla Acta Graco Comfort fick lillebror Neo överta. Vi älskar den stolen och eftersom lilleman kan behöva "ligga" ner lite är "skruven" på nederdelen både enkel och perfekt att använda! En av de dyraste stolarna, men kan varmt rekomendera den...


I eftermiddags blev vi hembjudna till barnens mormor och morfar, där det serverades stek med gott tillbehör inkl efterrätt. Underbart skönt att få sätta sig framför ett dukat bord, det är man minsann inte bortskämd med :)

Så, kvällen spenderades hemma hos dom. Mys!


Ninni har verkligen inlevelse när hon leker med sina dockor, som btw är det mest populära just nu. I dag blev det sådär otäckt tyst ni vet, sån tystnad som bara uppstår när det är BUS på gång.

Hittade Ninni badrummet med Shrek-dockan liggandes på toalettlocket. En av Ninnis blöjor låg bredvid.

"salvaa umpaa"


Jomenvisst hade hon fått tag i rump-salvan och kletat in i Shreks rumpa. Haha. Vad säger man? "åh, vad du är duktig gumman, ska vi ta på henne blöjan nu?" Det var så jag tacklade min underbara unge, som faktiskt gjorde preciiiiis som mamma gör! Älskar henne så!


Så helgen kan sammanfattas med ett enda ord; UNDERBAR!


Nu är det måndag i morgon igen, usch vad tiden går fort... Fredik ska till jobbet och jag och kidsen ska väl hitta på nåt mys här hemma. Har inte några direkta planer, förslag nån? :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Catrin

jättefin hemsida!!:D

2009-04-27 | 08:15:51
http://thildafisen.blogg.se/
Anonym

Det är ju klart att dockan behövde salva,hihi.

Kikade ju in i webshopen igår,mycket fint fanns det där,tyckte både jag och sambon ;-)

Kram Madde

2009-04-27 | 10:45:29