Hemma igen :)

Eller ja, jag har ju faktiskt varit hemma ett tag nu. Bara en timme kvar innan det är dags att klä på sig och hämta hem Ninni igen. Tiden bara springer iväg!

Neo ligger fortfarande och sover i vagnen utanför, konstigt eftersom han alltid brukar vakna när vagnen stannar. Men, idag var väl lilleman extra trött antar jag :) 



Hade ju inbokade telefontider med läkarna i morse. "Mellan 8-8.30" sa sköterskan som bokade in mig, igår. 07.45, mitt i duschen, ringer den ena läkaren.... och 08.42, efter vi stått och stampat med ytterkläderna på i 10 min hemma, så ringer den andra läkaren till min mobil. "det var ingen hemma så jag ringde din mobil istället". Jovisst! 

Det var ingen hemma eftersom Ninni börjar dagis klockan 9.00 och det tar 10 min att gå bort dit... ! 


I alla fall. Vi fick besked om att dom kopplar över ärendet med Ninnis kost (allergi, whatever det nu är?!) till Barn istället. Så, vi får en kallelse inom en vecka. Tills dess får vi ett läkarintyg till dagis, så att Ninni fortfarande får mjölkfri kost. De har ju egen kock på dagis och tydligen får man bara mjölkfri kost i 2 veckor utan läkarintyg, sen måste man ha nåt att visa upp från läkaren. Låter iofs ganska konstigt i mina öron, för vem vill byta ut mjölken om barnet ändå kan dricka den? Men men :) 


Det andra läkarsamtalet var ett mysko samtal, inget jag vill gå in på här men den läkaren var nog inte riktigt helt ... utbildad? Eller var han stressad? Okompetent?  Hur som helst så får jag se hur jag gör med den saken..



Passar också på att göra lite reklam för Rocka by Baby som har Webb-shop premiär idag!

- det firar hon med att ge alla köpare FRI FRAKT och erbjudande på StarDust kläder!




Det är alltså affären som ligger här i "min by" :) Där jag bla köpt Metallica tshirten till Neo, Ninnis Drama Queen tröja som på bilden ovan, Cowboy bodysuiten från Hugin & Mugin, ACDC gubbkepan till Neo osv... Love it! 

Kolla in den du me vetja! :D 



Som sagt. Dags att hämta hem Ninni. Hörs lite senare... kramisbananis
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


sonja

fin reklam du gjorde !



Ska blogga om din shop sen : )

2009-04-22 | 21:15:56