Godkväll!

Vet ni vad jag gör nu? Jo, nu sitter jag med Laptoppen i knät, i soffan. Jopp, numera är man då ägare av en sån och det känns underbart! Mina planer är dock att denna främst ska användas i företaget, men såklart får det bli lite bloggning (utan privata bilder) ibland också :)


Ang. Ninni så är läget något bättre, men det har varit en tuff dag. Febern har legat runt 38,5 alltså ca 1 grad lägre än igår, och hostan är inte alls lika ihärdig. Skönt, det är på bättringsvägen, och har vi riktigt tur är hon feberfri i morgon så vi kan gå ut och leka lite. Bara grejjen att sitta inne i flera dygn, medan solen skiner som aldrig förr, och man bara får titta på när dagisbarnen leker och stojjar utanför fönstret - knäcker en. Men imorgon så, hoppas!


Världens bästa sambo har kopplat in det trådlösa nätvärket och efter mycket om och men så funkar det felfritt. Nu ska vi mysa till det i soffan med Babylon AD - med Vin Diesel, bara han och jag ♥ Barnen sover så gott i sina sängar....


Idag aktiverades vår webshop, så nu är det nära nära... har dock inte fått tag i Steph ännu så jag kan tyvär inte ge ut adressen ikväll *typiskt* Men, vi måste ju vara överrens ju! :)


Fick ett trevligt mail från en av mina underbara läsare idag också, och förhoppningsvis ska vi göra en rolig grej ihop framöver - som vissa av er kommer få och kunna ta del av. Mer om det lite längre fram... :)





Nehepp, soffmys med kungen min var det ju!

Hörs i morgon, kram kram












Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


Therese - Eira min ögonsten - Bloppis i bloggen!

Vad skönt att hon börjar bli bättre! Hoppas ni får en trevlig kväll och att hon är feberfri imorgon så ni kan ta er ut :)



Spännande också med er butik! Hoppas att du får avslöja adressen snart så man får gå in och shoppa lite :D (oavsett vad det är så blir det nog kul!)

2009-04-24 | 21:56:51
http://eiraheidemo.blogg.se/