Floating!

Var ju som sagt på Floating igår. Kan egentligen bara beskrivas med ett ord. Underbart!!



En otroligt häftig upplevelse, som jag faktiskt tycker att ALLA borde få testa åtminstone en gång.. För mig började det med ett litet informations samtal på plats. Sen var det dax.



Jag fick gå in i ett litet mysigt rum, där tanken stog. Det fanns också en dusch, ett tänt ljus och en bokhylla med öronproppar och vaselin. Rigtingt frächt och mysigt!
 

*exakt såhär såg rummet ut.. Lånad bild från CHPS


Jag klädde av mig mina kläder och hoppade in i duschen. Efter jag duschat av mig pillade jag in ett par öronproppar i öronen, kröp ner i tanken och stände "dörren/locket"... :)


En spejsad känsla att ligga där inne...


Det fanns två knappar på högersidan om mig, som styrde fläktarna och lampan. Det fanns också en knapp till vänster, där man kontaktade personalen vid frågor och dyl.


Jag släckte lampan och det blev mörkt - och nu snackar vi mörkt. Mörkt som i kolmörkt, Becksvart!



Innan jag krupit ner i tanken blev jag förfrågad om jag ville ha nån musik i bakgrunden, något jag tackade nej till. Däremot tackade jag JA till en nackkudde, för precis som jag trodde kunde jag inte riktigt slappna av med nackmusklerna. Trots att jag visste att huvudet också flöt, vågade jag inte riktigt slappna av till fullo..


Vet inte alls hur lång tid det tog innan jag somnade, men det var nog inga många minuter. Gosh. Jag hade verkligen ingen koll på tid och rum, visste inte om jag var upp eller ner :) Man blir ju så tyngdlös som det bara går att bli, och eftersom kroppen ödslar en massa energi bara på att " hålla kroppen uppe pga tyngdkraften" i vanliga fall - utan att man ens tänker på det - så blir alltså kroppen helt avslappnad vid Floating. Något som är vetenskapligt bevisat.


Vaknade upp igen av att personalen knackade på locket. Dags att gå upp!


Efteråt pratade vi igenom hur jag hade upplevt det där inne i tanken, det bjöds även på frukt och Te. Mys.


En helhäftig upplevelse som jag absolut INTE ångrar att jag testade! Stort Tack till Karolina, Åsa & Mats på företaget CHPS, som gav mig chansen att få prova på floating.
 

Och vet ni vad? Tack vare CHPS, kommer EN AV ER få chansen att testa också! I nästa inlägg kommer jag att anordna en liten "tävling", där en av er kommer vinna ett presentkort på Floating. Sponsrat av CHPS. 


Det är dock bara ni som bor i närheten (eller som ska komma och hälsa på?) som kan vara med, eftersom deras lokaler finns på Arena Rosenholm här i Karlskrona. Så, alla som kan ta sig hit - är förstås välkomna att tävla. OCH, man behöver inte ha en blogg själv denna gången... Bra va?


DET ÄR FÖRRESTEN EN PERFEKT MORS-DAG PRESENT JU!! :D



Mer om Tävlingen i nästa inlägg, nu ska jag och Ninni baka frukostbullar att bjuda pappa Fredrik på när han vaknar!


* förresten! :)
Tack för att du tar dig tid
att kommentera mitt inlägg :)


sarah

Lätt att jag ska vara med o tävla!

Hade varit sjukt skoj o testa på!!!! :)



Yay!



Puss o kram ,.du är snygg

2009-04-04 | 08:07:34
http://sarahsglitter.blogg.se/
Fia

Åh gud det låter ju helt underbart! Jag måste definitivt prova det. Så jag väntar med andra ord på tävligen nu haha :).



Ha en bra helg!

Kramar

2009-04-04 | 09:28:59
http://fiansess.blogg.se/
Agnieszka

Gud så underbart det lät... ska helt klart prova på det! Och jag kommer definitivt tävla i tävlingen, så får man ju kanske komma ner och hälsa på er!

kramar

2009-04-04 | 09:41:38
http://agnieszka.blogg.se/
Hondjur

Vilken grej gumman! Verkar helt underbart! Hoppas du fått lite nya krafter nu! Kramar

2009-04-04 | 12:21:51
http://www.hondjur.wordpress.com